İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle

Aynı Bakışlarla Baktın Bugün ;
Şu Renklere bağlanmamda bir nebzede olsa payı olan o nadide insan yine baktın ;
Yıktın , yerle yeksan ettin , parçaladın.
Abarttım seni çok abarttım abartılacak bir ruhun vardı , halen daha var biliyorum.
Ama Fatih Sultan Ben Aşığım be usta ; Ben Endürstiyel futboldan anlamam , anlatamazsın , durumun konumun anlatamaz , bir kelime bile konuşma artık.
Artık Herşey Bitti Çünkü ;
Trabzonspor Yer Yüzünde ki Herşeyden Büyüktür. Gök Yüzünde kinin izni ile yoluna devam eder , dualarla , dileklerle , kenetlenmelerle.
Babamda olsa acımam , oğlumda olsa , Trabzonspor'un önüne kimse geçemez geçemeyecektirde.
Biliyorum sakın anlatma , biliyorum sana yapılan haksızlıkları farkındayım bu olayı buruya getirenlerin , geri kalmış beyinlerin yüreksizliğini , biliyorum bu bakışında ki küfürü farkındayım herşeyin farkındayım ama biraz olsun düşünecektin bizde ki aşkını biraz olsun.
İsminin yazılı olduğu formaların arması dışında hiç bir değeri yok artık , geçmişde yaşadıklarımızın hiç bir değeri yok.
Sende Artık Başkaları gibisin bizim için. Başkalaştın deforme oldun.
Sana Son Kez Sultan Diyorum Bugün Son Kez Kaptan Son Kez Reis Diyorum ve Son Kez Trabzonspor'lu diyorum.
Bugün öldün ama suçlusu sen değilsin çirkin ve pis kaderin , kadere isyan yoktur bizim kitabımızda isyan etmeyeceğim , dibine vurdum sigaranın ama etmeyeceğim.
Ailenle beraber mutlu olursun inşallah. Renkler ne olursa olsun insanlığın öncelikti.
Ama Güle güle fatih güle güle.
Bugün Öldün Sen , Ölüm Tarihin olan 1 eylülü hiç unutmayacağım belki bir videonu bir resmini açıp izlerim ama kapatırım atarım seni bir köşeye.
En Büyük Trabzonspor.

Yorum