Maçi izleyemedim. TV de göstermedi . Bunu kizarak mi yapti ki? Yani kizdimi simdi Kaptan?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ben maçtaydim oyuncu degisikligi yapilirken evet kizdi hatta biseler dedi ama uzaktaydik anlayamaik ama yerine giren omerin yanina gitmeden kale arkasindan soyunma odasina gitti giderkende omer rizzayi alkisladi ama ne olursa olsun oyundan cikarken omerin yanina gidip oradan cikmaliydisorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
İlk olarak aslihan tarafından gönderildi
kiz yeter !
bu 99 sayfanin 90 i sana aittir heralde[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yetmez aslihancim yetmez...Daha yeni basladim .[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Dedimya bu TEKKE Türkiye de baksa bir takimin (özellikle eziklerden birinin ) formasini giymedigi sürece bizim hep bastacimiz olacaktir[img]smileys/smiley2.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">kral gene dün ben kralim dedi </TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>işkenaz
Yorum
-
konu olayin buyutulup buyutulmemesi deyil sonuclar iyi giderken bunu solemek gerekiyo kotu oldugunda herkes soler dunku futboluna attigi gollere deyecek tek sozumuz yok ama cikarkenki hareketini tasvip etmek mumkun deyil baskasi yapsaydi bi yattara ornegin gene bolemi dusunulecektiİlk olarak tselif tarafından gönderildiBence bunu büyütmememiz gerekiyo[img]smileys/smiley2.gif[/img]. Kimsenin o anki psikolojisini bilemeyiz dimisorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
Sessizlik lütfen!
KRAL'in önünde egilin!
Rize'ye attigi 3 gol de birbirinden güzeldi. Özellikle kafa gollerinin hastasiyim. Bize bu zevki tattirdigin için tesekkür ederim. Kral bu yil da tahtini kimselere birakmayacaktir Allah'in izniyle...(Rize-TS:1-6)- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak frango tarafından gönderildikonu olayin buyutulup buyutulmemesi deyil sonuclar iyi giderken bunu solemek gerekiyo kotu oldugunda herkes soler dunku futboluna attigi gollere deyecek tek sozumuz yok ama cikarkenki hareketini tasvip etmek mumkun deyil baskasi yapsaydi bi yattara ornegin gene bolemi dusunulecektiİlk olarak tselif tarafından gönderildiBence bunu büyütmememiz gerekiyo[img]smileys/smiley2.gif[/img]. Kimsenin o anki psikolojisini bilemeyiz dimi
Kendi adima konusuyorum ...KESINLIKLE EVET.
Degil Yattara Tayfun dahi olsaydi ayni düsünürdüm"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Gol kralligina gidiyorsun çokta pozisyon buluyosun hadi hoca oyunun ortasinda seni de çikardi ne yapardin arkadasimİlk olarak tselif tarafından gönderildi
İlk olarak frango tarafından gönderildikonu olayin buyutulup buyutulmemesi deyil sonuclar iyi giderken bunu solemek gerekiyo kotu oldugunda herkes soler dunku futboluna attigi gollere deyecek tek sozumuz yok ama cikarkenki hareketini tasvip etmek mumkun deyil baskasi yapsaydi bi yattara ornegin gene bolemi dusunulecektiİlk olarak tselif tarafından gönderildiBence bunu büyütmememiz gerekiyo[img]smileys/smiley2.gif[/img]. Kimsenin o anki psikolojisini bilemeyiz dimi
Kendi adima konusuyorum ...KESINLIKLE EVET.
Degil Yattara Tayfun dahi olsaydi ayni düsünürdüm
Bi karadenizli olarak bu durumu FATIH SULTAN TEKKENIN hirsina bagliyorum
Lütfenö-k-ü-z altinda buzaga aramayalim.Edited by: rutav0861Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum

Yorum