Ben fatihe yaniyordum antepde oynadigi icin. Yönetime kiziyordum fatih
almadiklari icin, cünkü biliyordum fatihin icinde bir kaplan var bir
gün cikacak ortaya diye, cikti dahitiyor ortaligi.
Kaptan yilin sporcusu ödülünü aldi [img]smileys/smiley32.gif[/img]Helal olsun Büyük Kaptan!!
\"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"
fatih tekke derken ilk önce duracaksin cünkü o türk futbolunun essiz futbolcularindan onun gibi bir futbolcu gelmez ya o gerçek bir kaptan futboluyla tarafli tarafsiz herkesi büyülüyor bu gerçekleri kimse göz ardi etmiyor zaten
ve biz cok sansliyizki böylr üstün yeteneklere sahip bir kaptanimiz war [img]smileys/smiley32.gif[/img]
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Kaptan yilin sporcusu ödülünü aldi [img]smileys/smiley32.gif[/img]Helal olsun Büyük Kaptan!!
gönderelim gitsin,ödül de aldi ya iyice havalanmistir simdi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Kaptan sen bizim herseyimizsin o kadar diyorum daha da bise demiyorum.
Bu ödül KOLPA alex e kapak olsun!!!
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=400>
<T>
<TR bgColor=#ffffff>
<TD vAlign=top align=left width=276>FLAS..FLAS.. FATIH TEKKE YILIN SPORCUSU VE FUTBOLCUSU SEÇILDI </TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=276>2004 SABAH Spor Ödülleri, dün gece Lütfü Kirdar'da muhtesem bir törenle dagitildi. Ödüle layik görülen bazi sporcular söyle: Yilin Sporcusu: Fatih Tekke Basketbol: Mehmet Okur Voleybol: Neslihan Demir Turgay Ciner Özel Ödülü: Yunus Emre Çömlekçioglu
Bu yil ikinci kez düzenlenen Sabah Spor Ödülleri, dün gece görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Is, sanat, spor ve basin dünyasinin en önemli ve seçkin simalarin biraraya geldigi, Lütfi Kirdar Sergi Salonu'ndaki gecede, birbirinden ünlü ve renkli isimlerin olusturdugu 50 kisilik jüri, "Yilin Sporcusu Ödülü'ne Trabzonspor ve Milli Takim'in basarili futbolcusu Fatih Tekke'yi layik gördü.
Seçim, Aninda Yapildi
Cem Davran ve Çagla Kubat ikilisinin sundugu gece, Funda Arar'in sarkisiyla basladi. Daha sonra ödüllere geçildi. Gecenin önceden belirlenen ödüllerinden Turgay Ciner Özel Ödülü, genç güresçi Yunus Emre Çömlekçioglu'na verildi. Daha sonra her bransta yilin sporcusu, jürinin aninda verdigi oylarla belirlendi. Finalde yapilan oylamada ise Fatih Tekke, Yilin Sporcusu seçildi.
YILIN SPORCUSU
FATIH TEKKE
TURGAY CINER ÖZEL ÖDÜLÜ
YUNUS EMRE ÇÖMLEKÇIOGLU
YILIN ANTRENÖRÜ
ZAFER KALAYCIOGLU
YILIN TENISÇISI
IPEK SENOGLU
YILIN BASKETBOLCUSU
MEHMET OKUR
YILIN BOKSÖRÜ
ATAGÜN YALÇINKAYA
YILIN TEKVANDOCUSU
BAHRI TANRIKULU
YILIN GÜRESÇISI
SEREF EROGLU
YILIN MOTOR SPORCUSU
SERKAN YAZICI
YILIN FUTBOLCUSU
FATIH TEKKE
YILIN VOLEYBOLCUSU
NESLIHAN DEMIR
YILIN HALTERCISI
TANER SAGIR
YILIN ATLETI
ESREF APAK
FAIR-PLAY ÖDÜLÜ
VOLKAN ERMIS
ÖMÜR BOYU BASARI ÖDÜLÜ
BÜLENT KORKMAZ
ENGELLILER ÖZEL ÖDÜLÜ
KORHAN YAMAÇ
</TD></TR></T></TABLE>
<u><font face=\"Times New Roman, Times, serif\"><font size=\"5\"><font color=BLUE>Hayat Merdivenidir Bu Bir cikar Bir inersin , izdirapla Yasanan yasanan Alnimiza Yazilan Hayat Merdivenidir Bu , Birgun sende Dusersin...!</font></font></font><u>
FATIH TEKKE tek kelimeyle Türkiyede number one. Artik tartisilamayacak bi konumda bence kaptan o yüzden kiymetini bilelim. IYIKI VARSIN BÜYÜK KAPTAN helal sana [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum