kanimiz canimissin serefli sanimissin FATIH TEKKE, Dünyanin gelmis gecmis en süper oyuncularindan biri, trabzonu tasiyan kalbi trabzonla atan canimiz FATIH, basarilarina devam böle FATIH SULTAN TEKKE
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
İlk olarak 61*TS*61 tarafından gönderildikanimiz canimissin serefli sanimissin FATIH TEKKE, Dünyanin gelmis gecmis en süper oyuncularindan biri, trabzonu tasiyan kalbi trabzonla atan canimiz FATIH, basarilarina devam böle FATIH SULTAN TEKKE
Kac kupa aldi bu adam , kac sampiyonluk yasatti , avrupada bizi nerelere getirdi de bu kadar ovgu aliyor , gittigi hangi takimda uzun sure tutunabildi veya yeteneginin hepsini trabzonsporumuz icin kullanabiliyormu yoksa keyfi istedigi zamanmi oynuyor , haftada cikmadigi antreman sayisi ciktigindan daha fazla trabzondaki futbolcuya dayali sistemin onderi fatih tekke cok klas goller atiyor , hava toplarinda cok iyi olsun o kadar 1.2 milyon dolar yillik kazanci var hakkini verecek tabi o paranin 2 hafta yedek oturtulsun huzursuzluk cikartacak iste boyle biri sultanimiz ama oyle bir taraftar kitlesi varki hatalarini gormuyor yada gormek istemiyor hani bilirsiniz insan sevdiginin hata yapabilecegini kabullenmez onu elestiren biri ciktimida onu trabzonsporlu olmamakla suclarsiniz ben trabzonspora sevdaliyim fatih tekkeye degil ve su cok onemli onu elestirenlerin yazilarina dikkat edin cunku 2 turlu elestiri vardir oyuncunun eksik yonlerini soyleyenler ve oyuncuya iftira atanlar ikincisi tasvip edilemez ama burda onu elestirenlerin hepsi onun eksik yonlerini gostermeye calisiyor ve dediklerinde yalan veya yanlis bir sey varsa o iftiraya girer ama iftira edeni henuz gormedim isin ozu cok istiyorum avrupaya gitmesini hakan in torina seferinin aynisi olacak orda antremana cikmayana ekmek yok kosmayana savasmayana ekmek yok orda etrafinda bile donemez fatih kafasini kaldirana kadar topu kaybeder 5 hafta sonra yuvama geri dondum uyum sorunu yasadim der 64. sayfanin ilk mesajinda fatihle ilgili bazi tesbitlerim var lutfen okuyun ve nerde yanlis yazdigimi bana bildirinki hatalarim i duzelteyim.Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
Evet evet Fatih tek basina giriyo o pozisyonlara. Ona atilan paslari unutun...İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
onun kaçirdigi o pozisyonlara girecek adam kim,onu da söyle bilelim..
Fatih gitsin diyenler,hayal mahsulüsünüz !! [img]smileys/smiley36.gif[/img]
FxY
Yorum
-
O törende altin ayakkabiyi da japonyada adi sani duyulmamis bir futbol aliyor.(Bilginize...)İlk olarak tselif tarafından gönderildiFATIH e gümüs ayakkabiyi layik görenler ve 24 Nisan günü almanya daki törende bulunanlarda anlamiyodur futboldan ...
FxY
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]İlk olarak nihat tarafından gönderildi
kimse kimsenin trabzonsporlulugunu tartismaya açmasin...ben fatihle ilgili elestiri yaptim poyraz kardesim sense beni lestiriyorsun..trabznun bana çok oldugunu soylemek senin ve kimsenin haddi degil...haddini bil önce...kimin ne kadar trabzonsporlu oldugunu veya neyin neye çok oldugunu sen tayin edemzsin..sen ve senin gibi fatihi körü körüne savunan arkadaslarin sorunu bu iste...size göre fatih i lestiren trabzonlu olamaz veya trabzon ona büyük gelir...ben fatih i elestirdim ..elestirilerim sana mantiksiz gelebilir..mantikli gelmek zorunda da degil...
ben hiçbir türk futbolcusunu zaten yildiz oldugunu düsünmüyorum ...bu forumu dikkatle takip edersen ona 50 milyon euro deger biçilen yazilari okuyabilirsin..bu da onu ronaldinho veya shevchenkoyla bir tutmak degildir de nedir...
lütfen altini çizerek söylüyorum herkes elestiri yapsin ama kimse kimsenin trabzonsporlulugunu tartismasin...ben tartismiyorum...hepinizin takimimiza yürekten bagli insanlar oldugunuz düsünüyorumm...bundan zerre süphem yok..lakin fikirlerimiz uyusmayabilir...buna da saygi duyarim....
FxY
Yorum
-
[img]smileys/smiley7.gif[/img]BIFUTBOLCUDA SADECE ÇOK IYI FUTBOL OYNAMAK YETERLI DEGILDIR.HATTA KISILIK BUNDAN ÖNCE GELIR SONUNA KADAR FATIH ABIM [img]smileys/smiley7.gif[/img]ABIME LAF YOKK...[img]smileys/smiley32.gif[/img]artik istiyoruz
ne mi ?
sampiyonluk
Yorum
-
O zaman bizim caminin hocasini da oynatalim. Deli top oynuyo. Kisilik olarakta üstüne tanimam!!![img]smileys/smiley7.gif[/img]İlk olarak yasemin61 tarafından gönderildi
[img]smileys/smiley7.gif[/img]BIFUTBOLCUDA SADECE ÇOK IYI FUTBOL OYNAMAK YETERLI DEGILDIR.HATTA KISILIK BUNDAN ÖNCE GELIR SONUNA KADAR FATIH ABIM [img]smileys/smiley7.gif[/img]ABIME LAF YOKK...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
FxY
Yorum
-
Fatih ' lerin olsun senin düsünme sakin
Arslanlar gibi yüreklerine bir bakin
Tarihler yazdik destanlar yazdik
Istanbul'dan Trabzon'a fetihler yaptik
Haykirdik gücümüzü tüm dünyaya
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
zurnaci61
yaa fatihe sallayanlarin ben niyetini anlamis degilim.herkesin gorusune saygi gostermekgerekir ama fatih giderse sampiyonluga oynayacagimizimi saniyosunuz.dam yarim ayakla anorthosis maçlarinda golunu cakti iki lig 2. ve 2kupada basrol oynadi. adam 33gol atarak golkrali oldu gumus ayakkabiyi aldi fazla gol atti diye yine elestiriliyo. adam turkiyenin en yeteneklive karakterli topçusun ustelik forma asigi ama bunlar yetmez. haklisiniz bi futbolcuda bunlar bulunmamasi gereken ozellikler bencede gitsin fatih tekke.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum