Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serseerii tarafından gönderildi
    ben ce fatih sirf sezon sonu beni satsinlar diye kosmuyo bile yazik bende onu hami gibi sanmistim

Fatih Tekke o karakterde bir oyuncu degildir.
    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• fatih tekke kafasina koymus gitmeyi..çok laubali oynuyo..hiç ruh göremedim onda..
      KONUSMAYI BILIYORSAN KONUSTA IBRET ALSINLAR, KONUSMAYI BILMIYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR

Yorum

• seneye avrupada basarilar nede olsa kafaya takmissin gitmeyi bize soylenecek pek bise kalmiyo
        sorma neden...
        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• kaç haftadir bekliyoruz basarili olmali...

kendini degilde biraz da biz taraftarlari düsünde ADAM GIBI oyna....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yazik ya [img]smileys/smiley5.gif[/img]
            benden

Yorum

• ali riza fatihin 4 mactan beri oynadiginin iki misli dahi iyi oynardi.ben denizli macinda oynamamasindan yanayim

Yorum

• Yorumu degil imzayi okuyunuz.Umarim bise animsatiyordur!

Yorum

• ...... git Fatih A A Kadar yolun var Sen Den kurtuldugumuz gün Tekrar Mac Bakmaya baslayacagim Sen defolup gitmedigin sürece Futbol maci bakmiyacagim.

DEFOL DEFOL DEFOL
                  Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden Koru

Yorum

• YUH!!!
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                      <T>
                      <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Bu nasil bi üslup arkadas kendine gel....[img]smileys/smiley7.gif[/img]</TD></TR>
                      <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                      <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                      <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• İlk olarak canavar tarafından gönderildi

...... git Fatih A A Kadar yolun var Sen Den kurtuldugumuz gün Tekrar Mac Bakmaya baslayacagim Sen defolup gitmedigin sürece Futbol maci bakmiyacagim.

DEFOL DEFOL DEFOL
                        yavas arkadas

Yorum

...... git Fatih A A Kadar yolun var Sen Den kurtuldugumuz gün Tekrar Mac Bakmaya baslayacagim Sen defolup gitmedigin sürece Futbol maci bakmiyacagim.

DEFOL DEFOL DEFOL

Sen maç bakma arkadas git önce konusmayi ögren elestiri baska teribiyesizligin lüzumu yok!!![img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          guRbetcigençleR

Yorum

DEFOL DEFOL DEFOL

biraz daha saygili ol...Fatih i geç önce kendine ..kendini de geç burda yorum yazan herkese karsi biraz daha saygili olmalisin ..bunlar küfür içeriyor..kiniyorum[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD =bold>canavar Yazdi:

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD>
                              <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD =text>

DEFOL DEFOL DEFOL

</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

biraz saygili olmaliyiz,tamam bende fatihin gitmesini istiyorum ama elestiri yaparken seviyeli olmaliyiz
                              BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

DEFOL DEFOL DEFOL

Bu nedir yaaaa burasi bir topluluk , topluluk icinde bu tip konusmalar asla kabul edilmez , edilemez ,fatih tekkeden 31 gol attigi sezon bile hosnut degildim hal ,hareket ve davranislarindan dolayi bir cok elestiri yazisi yazdik onun hakkinda ama aklimin ucundan asla senin yazdiklarin gecmedi lutfen kendine gel burasi kahvehane degil insanlar her agzina geleni istedigi gibi soyleyemez site yetkililerinide yetkilerini kullanmaya cagiriyorum
                                Kahpe Bizans;
                                Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                                Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim