...... git Fatih A A Kadar yolun var Sen Den kurtuldugumuz gün Tekrar Mac Bakmaya baslayacagim Sen defolup gitmedigin sürece Futbol maci bakmiyacagim.
DEFOL DEFOL DEFOL
biraz daha saygili ol...Fatih i geç önce kendine ..kendini de geç burda yorum yazan herkese karsi biraz daha saygili olmalisin ..bunlar küfür içeriyor..kiniyorum[img]smileys/smiley7.gif[/img]
...... git Fatih A A Kadar yolun var Sen Den kurtuldugumuz gün Tekrar Mac Bakmaya baslayacagim Sen defolup gitmedigin sürece Futbol maci bakmiyacagim.
DEFOL DEFOL DEFOL
Bu nedir yaaaa burasi bir topluluk , topluluk icinde bu tip konusmalar asla kabul edilmez , edilemez ,fatih tekkeden 31 gol attigi sezon bile hosnut degildim hal ,hareket ve davranislarindan dolayi bir cok elestiri yazisi yazdik onun hakkinda ama aklimin ucundan asla senin yazdiklarin gecmedi lutfen kendine gel burasi kahvehane degil insanlar her agzina geleni istedigi gibi soyleyemez site yetkililerinide yetkilerini kullanmaya cagiriyorum
Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum