Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alalah onlarin belasini versin
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Amin.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Geçmis lsun büyük kaptan.Delikanlilik bos arabaya namlu dogrultmak degildir.Takma sen kafana.
        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• kaptana büyük geçmis olsun.onu çekemeyenler oldugu kesinlesti[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Kaptan büyük gecmis olsun .Cok üzüldük ve hepimizi etkiledi...
            TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Geçmis olsun kaptan.Insallah en kisa zamanda bu olaylarin etkisinden kurtulursun.
              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• bu poster isibu olaydan sonrakesin yapilmasi lazim

Yorum

• geçmis olsun kaptan
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• Kaptan...!

Eger birgün okursan su yazilanlari,sunu bil...En igrenç anlarimda,odamdaki fotograflarina bakip,kötü bulutlari dagitiyorum ben..Senin kilina zarar gelirse,uzakta bir can yok olur...

Seni çok seviyoruz.Size bunu yapanlari Allah bildigi gibi yapsin.[img]smileys/smiley7.gif[/img]Allahim esirgesin sizi...Kazadan,beladan bütün kötülüklerden....Amin...

Yaninizdayiz...
                    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• fatih sultan tekkeye yapilani kiniyoruz insallah biyerlere ulasir ve gökdenize

Yorum

• KAPTANA YAPILAN HAREKETI KINIYORUM,
                        BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• BUNLARI YAPANLAR BELLI!BUNLARI HEP MAFYA YAPIYOR.BUNLARIN KÖKÜNÜ BULUP ANALARINI S....... LAZIM! [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          61 POWER

Yorum

• bölümek parçalamak için herkes maasallah dört koldan saldiriya geçmis...ama büyük ve gerçek taraftarin hep yaninda BÜYÜK KAPTAN...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                              bölümek parçalamak için herkes maasallah dört koldan saldiriya geçmis...ama büyük ve gerçek taraftarin hep yaninda BÜYÜK KAPTAN...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

kurt kocayinca ........LERE maskara olurmus
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• sen bizim evladimizsin. arkandayiz aslanim...
                                83 TEN BERI SAMPIYONLUGA HASRETIM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim