Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allahim korusun sizi...Okumustum berat o yazini..Ve duyulan onu,kabaran gögüs doruk noktasina ulasti maç esnasinda...Bitanemsin KAPTANIMM....
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Mehmet Demirkol efendi yazmis, bugunku yazisinda...

Fatih Sultan Tekke

Tanju Çolak'tan bu yana gördügüm en heyecan verici Türk golcü. Bu ligde seyretmek için para ödenecek ender Türk oyunculardan. Her türlü gol yapabilen muhtesem bir yetenek. Rüstü'ye attigi gol gazeteci için tam bir belaydi. Nasil anlatabilirsiniz ki. Seyretmemis birine o muhtesem sayiyi nasil aktarabilirsiniz. Bugün açik ara en teknik Türk futbolcusu o. 28 yasinda ve onu çok geç kesfettik. Ersun Yanal'i basarisiz bulabilirsiniz, öyle de olabilir, ama sadece Fatih Tekke'yi böyle gözümüzün içine soktugu için bile ona çok sey borçluyuz.
      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• FATIH'IM SENIN YERIN HERKESTE ÇOOK ÖZEL...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

BEN CUMARTESI AKSAMI SENIN IÇIN GELECEM...

O SEREFSIZ rüstünün[img]smileys/smiley7.gif[/img] BALDIRINA GEÇIRDIGI KRAMPON AKLIMDAN HIÇ ÇIKMIYOR ..ÇEKTIGIN ACIYI SANKI KALBIMDE HISSETTIM...[img]smileys/smiley19.gif[/img] O IZLER IÇIN GELECEM FATIH'IM...

BIZ EFSANE TARAFTARIN SIZI BU KEZ YALNIZ BIRAKMAYACAK...
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• FATIH BUGÜNE DEK OYNADIGI MAÇLARIN HEPSINDE ATTIGI GOLLERLE DEGIL SADE O BU TAKIMIN BEYNI O OLMADIGI ZAMAN TRABZONSPOR MANEVI OLARAK ZORLUK ÇEKIYOR....

O TÜRKIYEDE KI EN IYI OYUNCU SADE HAKAN GIBI KAFA GOLLERIDE YOK. AYAGINI YÜREGINI ORATAYA KOYAN BÜYÜK SAHIS O

FATIH SULTAN TEKKE
          TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
          TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY

5 - 6 - 2 REİS

*** BURSA <---> ANKARA ***

Yorum

• trabzon meydana atatürk heykelinin yanina seninde heykelinin dikilmesi gerek

Yorum

• fatih türkiyenin tartismasiz en iyi golcüsü. ama hiç gol atmasada fener maçi sonrasi yüzündeki o üzüntü isyan bana yeter de artar bence de heykeli dikilecek savasçimiz o bizim.

iyi ki varsin..
              İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• RESMEN ''DAYAK'' ATIYORLAR SULTANIMIZA HER MAÇTA! RÜSTÜNÜN,ÖNDER (ÇENGELIN) DERBIDE FATIHI NASIL BIÇTIGINI KÖR OLMAYAN HERKES BIR KEZ DAHA GÖRDÜ SANIRIM! ALEK BEY(!) DE ÇIKIP DIYOR KI''RAKIP OYUNCULAR ÇOK SERT OYNUYOR(MUS)!'' HADI BE SENDE SENINKILER SULTANIMIZIN YANINDA DEVEDE KULAK KALIR BE! PENALTICI!!!

FATIH SULTAN TEKKE !
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Türkiyede tek dünyada sayili futbolcular arasinda kalitesini tartismak bile mümkün degil. Herseyiyle TRABZONLU; TRABZONSPORLU...
                  [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• <DIV>o sadece bizim Kaptanimiz degil</DIV>
                    <DIV>o bu topraklarin son padisahi</DIV>
                    <DIV>o Fatih Sultan Tekke</DIV>
                    <DIV>[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]</DIV>
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• gol kaçirmak bile,yakisiyor bazi insana...

bu kadar mi müthis olur bi insan?
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bilmiyorum ben mi yanlis anladim. Kopyaladigim yazinin son cumlesinde gazeteci olacak o adam Fatih'i Ersun Yanal'in kesfettigi seklinde bir yazi yazmis. O adamin tekrar dusunmesi gerek. Kendi dedigi gibimiymis olay. Yoksa ust uste alinan kotu sonuclardan sonra son birkac macta Fatih attigi goller ile adamin birini koltugunda birkac ay daha tutmus mu?

İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

Mehmet Demirkol efendi yazmis, bugunku yazisinda...

Fatih Sultan Tekke

Tanju Çolak'tan bu yana gördügüm en heyecan verici Türk golcü. Bu ligde seyretmek için para ödenecek ender Türk oyunculardan. Her türlü gol yapabilen muhtesem bir yetenek. Rüstü'ye attigi gol gazeteci için tam bir belaydi. Nasil anlatabilirsiniz ki. Seyretmemis birine o muhtesem sayiyi nasil aktarabilirsiniz. Bugün açik ara en teknik Türk futbolcusu o. 28 yasinda ve onu çok geç kesfettik. Ersun Yanal'i basarisiz bulabilirsiniz, öyle de olabilir, ama sadece Fatih Tekke'yi böyle gözümüzün içine soktugu için bile ona çok sey borçluyuz.

Yorum

• İlk olarak toshiba tarafından gönderildi

Bilmiyorum ben mi yanlis anladim. Kopyaladigim yazinin son cumlesinde gazeteci olacak o adam Fatih'i Ersun Yanal'in kesfettigi seklinde bir yazi yazmis. O adamin tekrar dusunmesi gerek. Kendi dedigi gibimiymis olay. Yoksa ust uste alinan kotu sonuclardan sonra son birkac macta Fatih attigi goller ile adamin birini koltugunda birkac ay daha tutmus mu?

İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

Mehmet Demirkol efendi yazmis, bugunku yazisinda...

Fatih Sultan Tekke

yazarin burda demek istedigi Ersun Yanalin Fatihi milli takima alarak onu herkesin gormesini sagladi. Onu kesfettigini yazmiyor. Ersun Yanal Fatihi milli takima kazandiran hocadir. Ersunu sevmesemde bu dogrudur.
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Insanlah o eziklere attigin dan 1 -2 tanede konyaya atar ama bak aynisindan istiyom haa gönderme olur valla atmassan darilirim...
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• 2 yasimdaki ogluma baba demeden fatih tekke demeyi ögrettim.ama çok daha fazlasini hakediyorsun

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                                <T>
                                <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">gol krali FATIH TEKKE</TD></TR>
                                <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                                <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                                <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                                Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim