Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdenizde geldiya artik febe maçi fatihindir...
    <font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>

Yorum

• Elbettetki muhtesem bir futbolcu kolay bulunmaz bir yetenek....

Sadece bazen gereksiz top tutmasi ve ayakta güçlü duramamasi elestiridigim özelllikleri...
      A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

• Fatih kaç haftadir durgun bilemiyom ama bu maçta golleri atacak ve derbilerde basarisiz deyenkleri utandiracak ...hayde..
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• FATIH'IMIN FILLI BOYA REKLAMINI SEYREDEM VAR MI?

NE MUHTESEM GÖZÜKÜYORDU DIMI..

HIÇ BIRI ONUN GIBI PARLAMIYORDU EKRANDA

DALGA DALGA BORDO MAVI
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• dikkatimi cekti. filli boya reklaminda fatih ilk suttan sonra bide gelisine ucan vole vuruyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]. tabi türkiyenin en iyi takiminin en iyi oyuncusu buna layik[img]smileys/smiley32.gif[/img]
            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• UMARIM AYNI VOLELERDEN 4-5 TANEDE fenere ÇEKER[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• evet harika bir reklam olmus diger takimlarin siradan oyunculari bu reklamda oynarken bizim en iyi futbolcularimizdann biri alan fatih tekkemiz oynamis reklamcilarin aklina geldik sonunda

Yorum

• bilmem hatirlayan varmi ama o reklam bmn sayesinde yayinlandi.
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• HATIRLAMAZ MIYIM TESEKKUR EDERIM BEN ONLARA MAIL ATAMAMISTIM BMN SAGOLSUN

Yorum

• eeeee buda bizim taraftarimizin gücünü ortaya koyar...
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• NEREYI PROTESTO ETSEK HEMEN KARSILIK VERMEK ZORUNDA KALIYOLAR ISTE TARAFTARIMIZIN GUCU BUDUR

Yorum

• bu macta da istanbulu fethedecek fatih insallah.

Yorum

• gecen yil bir golu vardi rustuye bu sefer 2 tane atar insallah hic derbi maci golu yok bu sezon ilkleri rustuye gonderir umuyoruz

Yorum

• helal fatih abiye asili oynadi adam kiçini yirtti öbür futbolcularimizda öle erdinç tolga adamlar kiçlarini yirtti gör de utan gökdeniz efendi [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• aam gibi konus ya...tövbe yarabbim ya...

gökdenizim...herseyimsin...kazanma azmini gördüm senin bitane..gurur kaynagimsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim