çok yoruldu son maçlarda bire bir de faullerle yildiriyorlar adami ziya hocanin buna bir çözüm bulmasi lazim artik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
4 ÜZERINDEN 4 ALACAK BIRISI YANI O da 4x4 lük JEEP gibi ,ama bazen yorgunlukmudur nedir bilmiyorum.takima katkisi düsüyor,bazende serbest vuruslarda kral benim havasi ile serbest vuruislarin basina gelmesi en büyük yanlisi.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Fatih SAKARYA'da gerçek bir futbol resitali verdi. Gökdenizle birlikte, sanki bir hafta önceki tüm elestirilerimi okumuslar gibi davrandilar ve her ikisi de takim oyununu adina harika isler yaptilar. Özellikle Fatih'in, gerçek bir dünya yildizi olduguna kesinlikle inandim artik.At hirsizi
Yorum
-
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildiAMINNNNN.....İlk olarak CeSS tarafından gönderildi
Rabbim seni nazarlardan saklasin...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
bence kaptanimiz türkiye süper ligindeki en iyi kaptan takim gol yiyince hemen motive ediyor çok da çaliskan sahanin her yerinde basmadik yer birakmiyor futbol kariyerini bizde sonlandirmasini isterim fatih tekke bizi birakma[img]smileys/smiley31.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak LAZAKULA tarafından gönderildiTartismasiz Türkiye'nin en iyi forvet oyuncusu.Hatta Avrupa'daki en iyi 10 forvetten biridir bence.Pekçok teknik özelliginin yaninda kaptanligin geregini mükemmel sekilde yerine getiriyor.Onsuz geçirdigimiz yillara üzülmemek elde degil..
Yorum

Yorum