Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi

aam gibi konus ya...tövbe yarabbim ya...

gökdenizim...herseyimsin...kazanma azmini gördüm senin bitane..gurur kaynagimsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    iyi gördün mü bugün söle bugün kalp krizine soktu adami kimseyle tartisacak durumum yok kirici olabilirim

Yorum

• Yanarim yanarim su Alex'i resmen penaltilarla kral yapacaklar ona yanarim.Bu sene krallik anasinin ak sütü gibi Fatih'in hakki.

Yorum

• Fatih Abi'ye bir sorum var; sen insan misin???[img]smileys/smiley17.gif[/img]
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• NE GOLDÜ BE BOGAZIM AGRIOYR KONUSAMIORUM GOL OLURSA BAGIRMIYACAKDIM ÖYLE BIR GOL ATDIKI CAFE ALTINA ÜSTÜNE GETIRIDM
          FIRTINA61

Yorum

• golde oyle bi bagirdimki tellerim hasar gordu bogulacaktim az daha, ondan sonra ayiptir solemesi gaylisi eziklisi kargalisi hepsinin bi bakislari vardi bana korkmuslardi!
            İnsan ol evlat!

Yorum

• varmi böyle bir gol helal olsun sana büyük kaptan !

Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• helal olsun sana Fatih

Fatih Sultan Tekke.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• arkadas gerçek gol krali budur bence o golun buraya indirilip herkese sunulmasini istiyorum millet gol gorsun kim atmis bu golu alex mi tuncay mi nobre mi hatta hattaaaa hakanmi atmis babaniz gelsin ronaldinho gelsin boyle golu atamaz rüstüyü asti asti kaban gibi çatala. sunu soyluyorum fanatik 61 sen bence çok yanlis yapiyorsunuz maçin yildizi gökdenizdi maçin tekrarini bul iyice seyret. fenerin orta sahsini defansini yirtip onlarin agzina siçan adamdi iste iyi seyret bi maçi sen sonra yorum yaz ok.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  YER BORDO GOK MAVI

Yorum

• FATIH TEKKE sen bitanesin TÜRKIYE'nin en iyi santraforu ve yeni gol kralisin.Feneri yenemedin ama Fatih gönlümüzün FATIH SULTAN TEKKE'si TRABZONSPORUMUZ sampiyonumuzdur.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    TS\'nin Bursa\'daki sesi

Yorum

• adam isinin ustasi.rüstü'ye bu top gol olacak dedi resmen topa vurdugu an.bi de karsi karsiya terse yatirdi diregin dibinden gitti ya sanssizlik baska hiçbirsey degil..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• varmi senin gebisi be kaptan

En büyük Kaptan bizim Kaptan

En Bordo Kaptan Mavi Kaptan
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• HARIKASIN BÜYÜK KAPTAN MÜKEMMEL BIR GOL DAHA ATTIN BEN VE KARDESIM DISINDA MAÇI IZLEYENLERIN HEPSI FENERLIYDI AMA BEN O GOLDE ÖYLESINE BAGRDIMKI BILEMEZSIN BANA YASATTIGIN O BIR KAÇ DAKIKA IÇIN SANA SONSUZ TESEKKÜRLER! HEDEF GOL KRALLIGI ALEX BEYEFENDIDE GÖRSÜN NASIL GOL ATILIYOR!

SENIN KAFA GOLLERINE HASTAYIM BE FATIHIM HEP BÖYLE GOLLER ATMAN DILEGIYLE BRAVOOOOOOO!

FATIH SULTAN TEKKE !
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Helal olsun sana kaptan ne goldü ama..
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Canimsin benim...Hep ayni seyleri demek zorunda kaliyorum belki,çünkü anlatamiyorum içimdekileri...Maçimizin hakem sanilan müsveddedsini vicdaniyla(!) basbasa biraktigini yazmissin ya...Ve belki de okurken öldügüm Hüseyinle ilgili kismi ömrüm boyunca unutmayacagim ben...Hepiniz herseyimsiniz...Kocaman yüreklilerim....
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Vala bilmiyorum bu topice daha önce yazdim mi ama; Cuma gördügümüzde topallyiodu,ayagini basamiyodu..dedim heralde oynayamaz.. oynadi hem de ne oyun.. bana göre dünyada çok az golcünün yapabilecegi bir gol vurusu yapti.. Allah nazarlardan esirgesin Fatih Abimi... insallah gol krali da olacak,,yakisir[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim