İlk olarak 61viya tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
arkadas gerçek gol krali budur bence o golun buraya indirilip herkese sunulmasini istiyorum millet gol gorsun kim atmis bu golu alex mi tuncay mi nobre mi hatta hattaaaa hakanmi atmis babaniz gelsin ronaldinho gelsin boyle golu atamaz rüstüyü asti asti kaban gibi çatala. sunu soyluyorum fanatik 61 sen bence çok yanlis yapiyorsunuz maçin yildizi gökdenizdi maçin tekrarini bul iyice seyret. fenerin orta sahsini defansini yirtip onlarin agzina siçan adamdi iste iyi seyret bi maçi sen sonra yorum yaz ok.[img]smileys/smiley1.gif[/img]YER BORDO GOK MAVI
Yorum
-
adam isinin ustasi.rüstü'ye bu top gol olacak dedi resmen topa vurdugu an.bi de karsi karsiya terse yatirdi diregin dibinden gitti ya sanssizlik baska hiçbirsey degil..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
HARIKASIN BÜYÜK KAPTAN MÜKEMMEL BIR GOL DAHA ATTIN BEN VE KARDESIM DISINDA MAÇI IZLEYENLERIN HEPSI FENERLIYDI AMA BEN O GOLDE ÖYLESINE BAGRDIMKI BILEMEZSIN BANA YASATTIGIN O BIR KAÇ DAKIKA IÇIN SANA SONSUZ TESEKKÜRLER! HEDEF GOL KRALLIGI ALEX BEYEFENDIDE GÖRSÜN NASIL GOL ATILIYOR!
SENIN KAFA GOLLERINE HASTAYIM BE FATIHIM HEP BÖYLE GOLLER ATMAN DILEGIYLE BRAVOOOOOOO!

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Canimsin benim...Hep ayni seyleri demek zorunda kaliyorum belki,çünkü anlatamiyorum içimdekileri...Maçimizin hakem sanilan müsveddedsini vicdaniyla(!) basbasa biraktigini yazmissin ya...Ve belki de okurken öldügüm Hüseyinle ilgili kismi ömrüm boyunca unutmayacagim ben...Hepiniz herseyimsiniz...Kocaman yüreklilerim...."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Vala bilmiyorum bu topice daha önce yazdim mi ama; Cuma gördügümüzde topallyiodu,ayagini basamiyodu..dedim heralde oynayamaz.. oynadi hem de ne oyun.. bana göre dünyada çok az golcünün yapabilecegi bir gol vurusu yapti.. Allah nazarlardan esirgesin Fatih Abimi... insallah gol krali da olacak,,yakisir[img]smileys/smiley2.gif[/img]Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum

Yorum