Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaptanimiz için ne söylesek yetersiz kalir...onu anlatmaya kelimeler yetmez o bu takimin herseyi
    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Yaw dikkat ettim kaptan saç kestirdigi zaman formunda bi düsüklük oluyo acaba kesilen saçlarami üzülüyo ne[img]smileys/smiley36.gif[/img]Neyse isin espirisi bu tabi gs maçinda gökdenizin yoklugunda 2 kat performans bekliyorum ondan bu sene gsyi bos geçmemeli. HAYDI KAPTAN SIRA SENDE
      <font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>

Yorum

• Kaptan kupada da gooller gelecek insanlah...
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• yakisiklisin cok cekicisin cagla sikel tostunu yesin alemde teksin degisilmezsin fatih tekkem sen bizim herseyimizsin SIRA FENERDE HADI TEKKEM

Yorum

• Kaptan lige hayde moral bozma hayde.....

TAM DESTEK HERKEZE DESTEK............

Yorum

• gs macindada en gayretli futbolcu sendin ,mücadele hirsina hayraniz

@zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• Iste budur dostlar destek devam onlar bize bunlari gösterdikleri için hepsine ayrri ayri tesekkür etmek lazim bilmiyorum konu disina mi çiktim ama kaptanimizla beraber her oyuncumuzu anlundan öpmek lazim olmadi ama bizde kupa çok bir dahaki sefere alirzi....

Yorum

• Kaptanimin gayse kupa maçinda song'a yaptigi mezeleme hareketi mükemmeldi!!! [img]smileys/smiley17.gif[/img]o kadar hosuma gitti ki o hareket... bir an sebebini bilmeden gururlandim... resmen song'a usak muamelesi yapti... müthisti yav...

Helal olsun KAPTANIM'a... O'nun gibi karizmatik futbolcu yok...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• Attigi golü ayakta alkislamak lazim. Harika yükseldi topa...

Yorum

• golu guzeldide uzatmalarda baya yoruldu kaptan surat ifadesi penalti atmamasi bunu gosterdi!
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• Gol atmasina atiyor da sevmedigim bir özelligi tembel olmasi kosmamasi
                        keyif adamı ..

Yorum

• Kaptan ... 120 dakika Song tan dayak yercesine mücadele ettin! Akittigin, attigin her adim helal olsun!!! Fakat bir sey var söylemeden edemiyecegim ... takim icerisinde kalan 10 oyuncuya agirligini hissettirmen, bunu da oynadigin oyun ile göstermen. Yorulsanda, tükensende, en son düsen sen ol kaptanim, en az topu sen kaybet kaptanim, ilk penaltilari sen at kaptanim ... sunu da unutma, seninle o kadar gurulaniyoruz ki, her ne olursa olsun, seni cok seviyoruz, sen bizim gururumuzsun, yolun acik olsun!!!!
                          Biz hep bu zamanlar kenetlenmisiz, hep bu haller de sevmisiz. Yücesinin ne oldugunu sevginin böyle zamanlarda göstermisiz. Biz degil miyiz \"Seni sevinmek için, sevmedik\" diye!

Yorum

• arkadaslar benim bi arkadas Fatihin gol videolarini istiyor yurt disinda onun bi arkadasi Fatihin iyi bir futbolcu oldugunu kabul etmek istemiyormus varsa elinizde bir kaç video bana ulastirirsaniz çoook makbule geçer myilmaz54@hotmail.com burdan ulasabilirsiniz bana saygilar...foruma baktim ama bulamadim iki tane videosu var biri bejekeye attigi gol biride gayseye attigi gol baska yok
                            ÖLÜMÜNE BORDOMAVI

Yorum

• Adamlar kaptana gelince futbol degil sanki dövüs yapiyo ama o attigi gollerle herkese cevabini veriyo.
                              [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• nasil yükseldi beeeee süper goldü fenere karsida atmasini bekliyoruz alexe göstersin kimm daha büyükmüs
                                FIRTINA61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim