Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ALLAH(cc) herkese mutlaka bir yetenek verirmis. yattaraya çalim atma YÜK KAPTANA da gol atma yetenegi vermis ve iyiki bizde
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Turkiyenin su an iyi futbolcusu
      İnsan ol evlat!

Yorum

• Futbol zakâsi olarak, degil Türkiye'de dünyada bile çok az rastlanabilecek bir yetenek.Böyle bir yetenegi Avni Aker'de çiplak gözle izleme sansina sahip olmak büyük bir zevk.Bu yüzden kendimi sansli hissediyorum.Sampiyonlukla beraber o krallik tacini da takarsa daha da mutlu olacagim.Kaptan bunu fazlasiyla hakediyor.

Su an ülkenin bir numarali topçusu konumunda ve bir çok futbolcu Fatih'i imrenerek izliyor.Baskalari her ne kadar çogu penaltidan gol atmaya devam etseler de sonunda krallik insallah Fatih'in olacak.

Yorum

• FB LILER ONDAN NEFRET EDIYOR KISKANIYOR OZAMAN NIYE ALMAK ICIN I YERLERINI YIRTIYOR ANLAMIYORUM VERSEK ONLARA FATIHI KICLARINI SATARLAR AMA HIC KIMSEYI ALAMAZLAR BIZDEN UC SENEDIR FATIH ILE GKDENIZI SATIYORLAR DENIIYOR AMA BABAYI ALIYORLAR
          ANTI 34

Yorum

• fatih gökdeniz trabzondan ayrilmaz gönderirsek avrupaya gönderiririz,

o kadar baskanimiz da oyle diyor zaten
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• bazen ortak baktigimiz yerlere bakmak istiyorumm....ortak bakabilecegimiz...aklima gökyüzü geliyor....belki szinle ayni anad ayni yere bakiyorumdur diye....kaptanim...hepiniz herseyimizsiniz!!!!!!
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• hepinizin yüreginde basiyorum avni akerin çimlerine bugün.....yüregim yüreginizde!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi
                  atesten denizleri mumdan gemilerle geçmek diye bi sey war ya..sanirim inanci en ii anlatan cümlelerden biri..ama gerçek inanç sizsiniz kaptanim..we bizde bu inan,bu sewda,bu yürek olduktan sonra bizim asamayacagimiz problem,ulasamayacagimiz hedef yok...kaptanim..seni sonsuz sewiyorum....

sonsuza dek bu böyle canlarimmm....

Yorum

• kaptan lik sana çok yakisiyor,
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• harika bir futbolcu aksamki maçtada kendini gösterdi seni seviyoruz fatih tekke
                      lazkizi

Yorum

• büyük kaptan seni anlatmaya kelime bulunmuyo

siir gibi top oynuyor ayni sekilde takimi oynatiyorsun.

senin bi esin daha yok

YALANIM VARSA SÖYLEYIN

Yorum

• haydi kaptan ,antepide havalandir kupa macinda atmadiklarini antepte at,umarim trabzon sampiyon ve sende gol krali olursun ,simdi tarihe geçme zamani
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• insallah yarinki maçtada kendisini göstericek sen bizim gururumuzsun
                            lazkizi

Yorum

• hem oynuyo hemde oynatiyo üstelik takiminda kaptani yani o bir yildiz avrupa standartlarinda[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

• büyük kaptan müthis bir performans yakaladi.insallah bu yil gol krali olacak [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim