Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben fatihin gol krali olmasini istemiyorum neden diyecekseniz en büyük sebebi dünkü maçta bos pozisyonda pas vermemesi gol krali olcam diye pas atmayi da unutmus ben trabzondan gol krali çikmasini istemiyorum gol krali olcam diye pas atmiyor...

O yüzden trabzonspor dan gol krali çikmasini istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm m

BMN KOCAELİ

Yorum

• isteyen bana cevap yazabilir... Özele
      BMN KOCAELİ

Yorum

• ALLAH ancak bir insani bu kadar iyi bir futbolcu yapar. herseyiyle mukemmel bir futbolcu. attigi gollerle yaptigi sik haretlerle herseyiyle.... bu arada verdigi demeclerle basinla ve diger utbolcularla kurdugu iliskilerlede adam gibi adam oldugunu kanitliyor zaten...

Yorum

• <TABLE =text cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center>
          <T>
          <TR vAlign=top>
          <TR>
          <TD align=middle></TD></TR></T></TABLE>

alin size gercek TRABZONSPOLU.... hirsina bakarmisiniz

trabzonspor.org.tr den alintidir.

Yorum

• Belkide ogle pozisyonlar daha cok olur bir sonrasinda pas veririm demistir ama iste o pozisyonlar bazi maclarda bir daha zor geliyor! bu maci alsaydik kimse oraya takilmayacakti yendigimiz maclarda daha ne verilmeyen paslar oldu[img]smileys/smiley1.gif[/img] cit cikmadi bu isin raconuda bogle!

Yorum

• o hirs simdi kalmadi galiba gökdeniz bos pozisyonda ona pas atiyor ama o atmiyor ben buna kiziyorum...
              BMN KOCAELİ

Yorum

• EY KAPTANLARIN KAPTANI! EY GOLCÜLERIN KRALI! EY MILLITAKIMIN 500. GOLÜNÜ ATAN STAR!SENI SEVIYORUZ[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• bizde sevmiyoruz demedik ama bencil oynamasina karsiyiz bu hfata o pasi atsa suanda trabzonspor 55 puandaydik bundan sonra insalllah daha tekrarlamaz bu tür hareketleri...
                  BMN KOCAELİ

Yorum

• objek kardes sen diyorsun baska maçlarda bu pozisyonlar oluyor ama trabzonspor da futbolcular böyle hareketleri skoru garantiye aldiktan sonra yapiyor trabzonspor orada o gölü atsa maç 5-0 olurdu antep iyice çökecek ve bilinçsiz üstümüze saldiracakti ve trabzonspor rahat bir galibiyet alacakti...
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• yukaridaki fotograf var ya hani....her bakista basaka seyler kesfediyor insan o fotografta...her bakisinda ayri bir güzellik....

fatih tekkenin dergimizle olan ilk röportajini hatirliyor musunuz??...hiç kimsenin yapamayacagi kadar sert elestiririm kendimi demisti...kafamda, atamadigim pozisyonleri milyonlarca defa atarim demisti...yani o pozisyonda,hepinizden çok cani yandi onun.......

GÜZEL ADAM...SENI SONSUZ SEVIYORUMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Abicim kaptanimiza o kadar yüklenmeyin. O takimi tasiyan kisilerden biri. Unutmayalimki adam Gol kralliginda 20 golle 1.</span> ve asist kralliginda 8 assistle 2.dir</span>
                        Onu destek olacagimiza köstek oluyoruz.. adami destekleyelimki basarisi
                        artsin. Bende forvet futbolcuyum ve bazen pozisyonlarda öyle
                        heyecenlaniyorumki pas atmayi düsünürken sut cekiyorum. O macin
                        heyecanindandi.Kupa macindaki atilamayan pozisyonlara baktim.
                        Futbolcular bilerek gol atmadi.. kasete cektim maci ve her
                        seyrettigimde inceliyorum ve o toplar bilerek kaleciye atildi.....
                        ...imza...

Yorum

• Allah Razi olsun FAtih TEKKEDEN o olmazsa biz KÜME düsmeye oyniyacagiz.Golcüler bazen bencillik yapabilir normal karsilamak lazimdir.Ayrica Fatih bencil bi rfutbolcu degildir, verdigi asistlerle bunu kanitliyor, ama trabzon taraftari bunu anlayamiyór bu futbolcuyu hemen idam etmek istiyor unutmayinizki TRABZON 3 senedir SAMPIYONLUGU oynuyorsak buFATIH TEKKEYE borclucuz.Eger degeri bilinmezse birdaha TRABZONSPORA FATIH gibi bir topcu gelmez o yüzden FATIHI heykelini YAPIN ELESTIRENE kadar, unutmayin TRABZONSPOR yeniden CAnlandiran TEK AMA TEK ADAM.
                          Ölüm Ölüm Dedigin ne Dirki GÜLÜM ben senin icin YASAMAYI göze almisim

Yorum

• FAtih sultan tekke ,basimizin tacisin sen,
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• 2 Yil önce haksiz yere verilen kirmizi kartin hesabini soracaksin simdi insallah. Allah yardimcin olsun. Kaptan yüreklim haydi bastir...
                              hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                              .

Yorum

• bisey istemistin ya hani benden..ve benim adima bütün trabzonsporlulardan.....onu her an yapiyoruz kaptanim...dualarimiz hep sizinle.........
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim