Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gencler macindaki kafa golu hala Hakan Sukur saksakciligi yapanlara cok guzel bir cevap oldu.

Fatih, Hakan`in yaptiklarini yapabildigi gibi Hakan`in asla yapamayacagi seyleri yapma kabiliyeti olan cok ozel bir golcudur.

Istanbul medyasi rahat birakirsa kendisi Milli takim icin bir sanstir.
    "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
    Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Sonuna kadar katiliyorum.

Yorum

• Fatih Sultan Tekke...

Adina ve sanina yakisir bir kaptan...Kaptanlarin padisahi...
        Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
        Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

• Ah be Fatih!!!Su penaltilari da sen kullanip hepsini atabilseydin simdi krallik yarisinda almis basini gitmistin.Neyse öyle ya da böyle insallah krallik bu yil bize gelecek.Fatih Sultan Tekke'ye bir de "KRAL" ünvanini ekleyecegiz.

Gerçi gol krali olamasa da ozaten gönlümüzün krali...Bu sene tam tavan yapti ve ülkenin bir numarali oyuncusu konumuna geldi.Yani hakettigi yere...Edited by: Tandogan

Yorum

• bu sene gol krali olacak
            Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

• GEMiSiNiN KAPTANI BASKA SOZE GEREK YOOOK

kardesim kaç kere uyaracagiz sizi dogru düzgün yazin Edited by: tigin
              ஐñ..1967de DoGDu KaSiP KaVuRDu FiRTiNa oLDu 1976da DuZeNi BoZDu iHTiLaL oLDu BaSaRLaRiNa BaSaRi EkLeDi EfSaNe oLDu

Yorum

• tigin kusura bakma ama bu kadar asabiyetle yönetici olunmaz ne o öyle kardesim kaç kere uyaracagiz falan Emrah sitede daha yeni ve daha 18 yasinda

Yorum

• gençlere attigi golü dünyada kaç golcü atabilir. üstelikde o kadar tekmenin dirsegin ardindan. her hafta kaptana yapilan faul kimseye yapilmiyor. üstelik rakip savunma ne hikmetse kart görmüyor. bu haftada el saka görmedi.
                  Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• bugün okudugum bir habere göre büyük kaptani gençler maçinda psg menejerleri izlemis. sene sonunda istemeye gelceklermis. verir mi acaba yönetim[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• SLM USAKLAR.SPOR YAZARLARI DAHA YENI FATIH ÇK ÖVÜYOLAR.GEÇEN SENE O ERMAN TOROGLU ILE SANSAL MI SANSAR MI DIR NEDIR.YOK FATIH TEKKE NIN HIÇ KAFA GOLÜ YOKMUS YOK HIÇ KAFA TOPU NA ÇIKMAZMIS.GÖRDÜK FATI MIZI O YAZILARDAN VE KONUSULANLARDAN SONRA BESIKTAS A ATTIGI GOL NEYDI DOGRU GOL DEGILDI BORUYYDUUUUU
                      TRABZONSPOR LU OLUNMAZ KI TRABZONSPOR LU DOGULUR

Yorum

• en büyük kaptan bizim kaptan

FATIH SULTAN TEKKE
                        ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• ALLAHIM SENIkiskanc gozlerden korusun

FATIH SULTAN TEKKE
                          Bizans Dusmani

Yorum

• kendisi istemese de,genlerinde bulunan futbol becerisi yüzünden haberi olmaksizin futbol oynayabilecek tek yetenek [img]smileys/smiley1.gif[/img]...
                            NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

• cok dogru bir soz[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Fatih Tekke...

Sanirm seni anlatmaya ne kelimeler yeter, ne de futbol literatürüne girmis kelimeler. Tek bildigim, büyüksün...

Senin Trabzon'da ki ilk yillarini hatirliyorum da... Arada geçen yillarin sana ne kadar da olumlu yaradigini görmemek elde degil.

Sana nazar degmesin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim