Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha önemli olan maç için as futbolcular dinlendirilebilir. Burada anormal bir durum yok. Barcelona ve Inter aralarındaki şampiyonlar ligi yarı final maçından önce kendi liglerindeki maçlara yedek kadrolarla çıktılar. "Burası Barcelona", "burası Inter", "her maç kazanmak için oynanır" demedi adamlar. İkisi de liglerinde şampiyonluğa oynuyorlar bu arada. Bizim çok zayıf bir 5.'lik şansımız var, bana göre zaten yoktu ayrı konu. As kadroyu daha önemli maça saklamak mantıksız değil. Üstelik saçma fikstür yüzünden 5 gün önce deplasman maçı yaptık. Bunlara ek olarak bizim kadromuz dar. Ayrıca Muslera'nın Visca'yı düşürdüğü pozisyonda penaltı+kırmızı kart verilse alırdık maçı. Kupayı alamazsa diye bir şey de yok. Diri futbolcularla alma şansı daha fazla. Futbolda neyin garantisi var?

Teknik direktörlük performansını eleştirmek için yeterince sebep var, orası ayrı konu ama rotasyon mantıklı bana göre. Kupa finalindeki oyuna bakmak lazım. Oradaki performansına göre değerlendiririz.
    Rotasyonla, hakemle, kupa maçı bahanesiyle kaybetmeyi meşrulaştırıyorsun. Şampiyonlar Ligi yarı finali oynayan takımlar, liglerinde tepede. Bizim durumumuzla bir mi? Kupayı alamazsak da "Bu takım İskenderun'u da yenemiyordu, sayesinde final gördük" mü diyeceksiniz?

Allah aşkına; kişilere olan duygusal yakınlığınızın Trabzonspor'un menfaatinin önüne geçmesine izin vermeyin. Yoksa başarısızlığa alışırsınız.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rotasyonla, hakemle, kupa maçı bahanesiyle kaybetmeyi meşrulaştırıyorsun. Şampiyonlar Ligi yarı finali oynayan takımlar, liglerinde tepede. Bizim durumumuzla bir mi? Kupayı alamazsak da "Bu takım İskenderun'u da yenemiyordu, sayesinde final gördük" mü diyeceksiniz?

Allah aşkına; kişilere olan duygusal yakınlığınızın Trabzonspor'un menfaatinin önüne geçmesine izin vermeyin. Yoksa başarısızlığa alışırsınız.
      Tam tersi, dünkü maçtaki rotasyona gelen eleştirilerin duygusal olduğunu düşünüyorum. Rasyonel olan önemli oyuncuları çok daha önemli olan maça saklamaktı. Barcelona ve Inter'in yaptığı da buydu. Bu takımların liglerinin tepesinde olması argümanınızı güçlendirmiyor. Rotasyon yüzünden şampiyonluğu kaçırabilirlerdi. Bizimse kaçıracak bir şeyimiz yoktu. İnsanların ayakları yere basmıyor. Beşincilik hedefi bana göre rasyonel değildi. Ayrıca beşincilikle kupa şampiyonluğu arasında büyük fark var. Maç başlığındaki mesajlarımda daha detaylı anlattım. Tekrar etmeyeyim burada.

Fatih Tekke'nin eleştirilecek yönleri, hataları, eksikleri yok mu? Var. Arka sayfalara bakarsanız benim de sert eleştirilerim var. Ama dünkü rotasyon eleştirilerini haksız buluyorum. Hatta eleştirecek olduktan sonra dün tam kadro çıksa da rahatlıkla eleştirilebilirdi. "Hafta içi final maçı varken zerre önemi olmayan maça tam kadro çıkılır mı?" diye eleştirilebilirdi mesela.

Kupa finalindeki performansı elbette önemli. O maçtaki performansına göre bir çok şey belli olacak. Hatta bazı futbolcuların takımdaki geleceği de o maça bağlı olacak bence. Şu ana kadarki performansını değerlendirirsek Fatih Tekke'nin, eksiklerine rağmen, Abdullah Avcı ve Şenol Güneş'ten daha iyi performans gösterdiğini söylemek mümkün. O ikisi işten çok laf yaptılar. Fatih Tekke laf yapma konusunda becerikli değil. Dürüst insanlar genelde laf cambazlığı yapamazlar zaten. İhtiyaç olmadığından o skill gelişmiyor demek ki Trabzonspor teknik direktörlüğüne devam edecekse laf yapmayı öğrenmesi gerekecek belki de. Duygusal ve şımarık sosyal medya taraftarını tatlı sözlerle pışpışlamak gerekiyor bazen. Abdullah Avcı ve Şenol Güneş bunu çok iyi beceriyorlardı.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tam tersi, dünkü maçtaki rotasyona gelen eleştirilerin duygusal olduğunu düşünüyorum. Rasyonel olan önemli oyuncuları çok daha önemli olan maça saklamaktı. Barcelona ve Inter'in yaptığı da buydu. Bu takımların liglerinin tepesinde olması argümanınızı güçlendirmiyor. Rotasyon yüzünden şampiyonluğu kaçırabilirlerdi. Bizimse kaçıracak bir şeyimiz yoktu. İnsanların ayakları yere basmıyor. Beşincilik hedefi bana göre rasyonel değildi. Ayrıca beşincilikle kupa şampiyonluğu arasında büyük fark var. Maç başlığındaki mesajlarımda daha detaylı anlattım. Tekrar etmeyeyim burada.

Fatih Tekke'nin eleştirilecek yönleri, hataları, eksikleri yok mu? Var. Arka sayfalara bakarsanız benim de sert eleştirilerim var. Ama dünkü rotasyon eleştirilerini haksız buluyorum. Hatta eleştirecek olduktan sonra dün tam kadro çıksa da rahatlıkla eleştirilebilirdi. "Hafta içi final maçı varken zerre önemi olmayan maça tam kadro çıkılır mı?" diye eleştirilebilirdi mesela.

Kupa finalindeki performansı elbette önemli. O maçtaki performansına göre bir çok şey belli olacak. Hatta bazı futbolcuların takımdaki geleceği de o maça bağlı olacak bence. Şu ana kadarki performansını değerlendirirsek Fatih Tekke'nin, eksiklerine rağmen, Abdullah Avcı ve Şenol Güneş'ten daha iyi performans gösterdiğini söylemek mümkün. O ikisi işten çok laf yaptılar. Fatih Tekke laf yapma konusunda becerikli değil. Dürüst insanlar genelde laf cambazlığı yapamazlar zaten. İhtiyaç olmadığından o skill gelişmiyor demek ki Trabzonspor teknik direktörlüğüne devam edecekse laf yapmayı öğrenmesi gerekecek belki de. Duygusal ve şımarık sosyal medya taraftarını tatlı sözlerle pışpışlamak gerekiyor bazen. Abdullah Avcı ve Şenol Güneş bunu çok iyi beceriyorlardı.
        Helal kral, müthiş tespit. Kupayı alması durumunda buradaki herkes ettiği lafları yer. Bırakın 3 gün daha bekleyin sonra istediğinizi söyleyin Tekke’ye. 3 gün daha bekleyememek çok garip. Bu kadar duygusal olmalarını anlayamıyorum zaten ligde sezon boyu içimizden geçmişler.

Yorum

• Bize her gelen hoca bahane üretmeye bayılıyor. Teknik direktörler çözüm üretmek için oraya geliyor bahane üretmeye değil. Dünyanın her takımında böyledir. Kimisi fazla sabreder kimisi az sabreder ama sonunda çözüm üretemeyen başkasıyla değiştirilir. Ben hocanın yaptığı aşırı rotasyonu kabul etmiyorum. Trabzonspor büyük takımsa her maça aynı ciddiyetle çıkacak. Takımın yarısına rotasyon yapıp hedef kupa finali dersen o finali kazanmak zorundasın. Sezonu kupasız ve 7-8. bitirirsen sabır edilecek bir argüman olmaz elinde.

Kupa finalinde aynı hataları yapmamasını umuyorum. Özellikle oyuncu değiştirmek için illa gol yememizi beklemesine gerek yok. Cesur diye tanımlama yapıyorsun değişiklik için 70’i bekliyorsun. Cesaretini 0-0’da göstereceksin, geriye düşünce değil. Geriye düşen herkes cesaretlenir, önemli olan zamanında doğru hamleyi yapmak.
          En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 10:07.

Yorum

• Rotasyon yaparak kumar oynadı. Çarşamba günü kupayı alamazsa bu kumarda çok şey kaybedebilir.

Sonuç ne olursa olsun ben hocanın devam etmesinden yanayım. Çok beğendiğimden değil, başkana yeni bir hoca yedirmemek için.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kendi bizzat soyluyor gazla takim calismaz diye. Umit ozat en dogrusunu soyledi. 1.5 senede 5 hoca degisti oyuncu bu da mi gider acaba diye bakiyor olaya. Senin gibiler Trabzonlu ve Trabzonsporlu hoca istemez gelince en agir sekilde elestirir. Sanki Tekkeden once iyi top oynuyorduk. En son guzel top oynadigimiz donem yillar once Unal Karaman donemindeydi. Ondan once ise 2010 - 2011. Gerci 2017 nin nisan mayisinda Joao Pereira Emanuel Mas falan yeni gelmislerdi iyi top oynayip Ersun ile ust uste maclar kazanmistik. Bir de 2015 eylulunde Sota ile lige cok iyi baslamistik. Sonrasinda Mbia kendi kalesine atmisti Galatasaraya 1-0 kaybettikten sonra hersey tepetaklak gitmisti. Neyse sampiiyonluk senesinde bile les gibi top oynuyorduk. Sizi gidi hoca yiyici akbabalar.

erugrul dogan fransa ve portekizden pivot takim bakiyoruz dedi. Anlasilan adamda deli dehset para var. Senol gunes de yeni gelmisken nir basin toplantisinda baskanin istersen hepsini gondereyim dediginden bahsetmisti. Transfer konusunda sıkıntı yasamayiz bence, denizde kum baskanda para. Haa borc mu, yoneticilerden kimsenin salladigi yok.

https://m.haber7.com/trabzonspor/hab...en-gorusuyoruz
              Trabzonlu hoca olması değil adam gibi top oynatması yeter benim için. Saçma sapan değişikliklerle çorbaya çevirmesin yeter takımı. Ettiğin hakaretleri aynen iade ediyorum sana. Ben bu takım için trafik kazasında ölüyordum be sen nediyorsun? Akbabaymış terbiyesiz seni. Hocadan memnun değilim eleştiriyorum yeterli olmadığını söylüyorum sen akbaba falan diyorsun. Senin gibi at gözlüğü takan adamlar yüzünden belki de bu haldedir takım. Çarşamba günü kupayı kaldırırlar karşında sende hoca Trabzonlu diye mutlu oLursun.
              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• boş beleş siyasal islamcının tekidir. tam trabzon şehrine yakışır böyle hocalar. şike davasında %60 akp ye oy veren şehre böyle bir tip yakışır. şampiyonlar liginde final oynayacağız kanzi.

abdülkadir ömür'ü de yanına al tarikat cemaata falan katıl. hacı hoca olun.

En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 12:43.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  boş beleş siyasal islamcının tekidir. tam trabzon şehrine yakışır böyle hocalar. şike davasında %60 akp ye oy veren şehre böyle bir tip yakışır. şampiyonlar liginde final oynayacağız kanzi.

Maçtan sonraki basın toplantısını izlemediğinizi izlediyseniz anlamadığınızı düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonlu hoca olması değil adam gibi top oynatması yeter benim için. Saçma sapan değişikliklerle çorbaya çevirmesin yeter takımı. Ettiğin hakaretleri aynen iade ediyorum sana. Ben bu takım için trafik kazasında ölüyordum be sen nediyorsun? Akbabaymış terbiyesiz seni. Hocadan memnun değilim eleştiriyorum yeterli olmadığını söylüyorum sen akbaba falan diyorsun. Senin gibi at gözlüğü takan adamlar yüzünden belki de bu haldedir takım. Çarşamba günü kupayı kaldırırlar karşında sende hoca Trabzonlu diye mutlu oLursun.
                    akbaba dedim diye hakaret mi oluyor, iyi tamam ben akbaba olurum, hoca yiyici de benim madem o da hakaret. Bu dallamalarla Angelotti gelse birsey oynatamaz.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      akbaba dedim diye hakaret mi oluyor, iyi tamam ben akbaba olurum, hoca yiyici de benim madem o da hakaret. Bu dallamalarla Angelotti gelse birsey oynatamaz.
                      Aslında denemek lazım.. PSG hocası Luis Enrique yi getirelim..malzeme bu hocam..sana 5 hafta.. bizim taraftar için bu süre gayet yeterli..yaptın yaptın, yapamadın senden hoca olmaz deriz sana..
                      En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 13:00.
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rotasyon yaparak kumar oynadı. Çarşamba günü kupayı alamazsa bu kumarda çok şey kaybedebilir.

Sonuç ne olursa olsun ben hocanın devam etmesinden yanayım. Çok beğendiğimden değil, başkana yeni bir hoca yedirmemek için.

Maglubiyetin sebebi rotasyonmu? ikinci devre aslarida gorduk! Bu tip kritik derbilerden hasarsiz cikmak isyorsaniz yenemiyorsan yenilmiyeceksiniz bu kadro en azindan bir beraberlik alabilirdi morellerde bozulmazdi
                        Avci iyidir kotudur orasina girmiyorum ilk geldigi sezon verdigi mesajlar
                        1- once defansta gol yememeyi ogreneceyiz
                        2- defansi oturttuktan sonra gol atmayi ogrenrcegiz
                        3- yenemiyorsan yenilmiyeceksin
                        Demekki su anda biz bunlarin hepsini birden yapmaya calisiyoruz ama hep yarim yarim

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          boş beleş siyasal islamcının tekidir. tam trabzon şehrine yakışır böyle hocalar. şike davasında %60 akp ye oy veren şehre böyle bir tip yakışır. şampiyonlar liginde final oynayacağız kanzi.

Siyasal islam ney ben sana ozaman siyasal dinsiz diyeyjm olurmu .herkez istedigi gibi yasar ya muslumansin ya degil ozaman senin gibiler peygamberimize de aynisini dersin burasi futbol sayfasi Politik degil
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yedek kadroyla gayet iyi oynattı. Penaltın verilmedi. Duran topta golü yedin. Ne oldu bu foruma ya, ne istiyor? Başkasına gocuk, Fatih hocama kırbaç..
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yedek kadroyla gayet iyi oynattı. Penaltın verilmedi. Duran topta golü yedin. Ne oldu bu foruma ya, ne istiyor? Başkasına gocuk, Fatih hocama kırbaç..
                              Evet yedekle iyi oynattı, sorun oyuna hamle yapmasında zaten. Kötü oynattı yorumu yapmıyorum şahsen, herkes yerindeyken takım iyi oynadı. Pozisyon üretti ama atamadı. Ne zaman oyuncu değiştireceği sıkıntı geç kalıyor ve oyuncuyu yerinde oynatmama gibi sorunları var. Bu iki işi kupa maçında çözmeli.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Siyasal islam ney ben sana ozaman siyasal dinsiz diyeyjm olurmu .herkez istedigi gibi yasar ya muslumansin ya degil ozaman senin gibiler peygamberimize de aynisini dersin burasi futbol sayfasi Politik degil
                                Aynen. Sadece futbol, sen de dahil
                                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 15:26.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim