Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inat etme,
    kadroyu temizle,
    formayı hak edenlere dağıt,
    değişiklikleri adil ve zamanında yap,
    .
    .
    .
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• sıkıntılı stresli süreç
      Allah yardımcısı olsun

(UEFA)

Yorum

• Adamın biri eşofmanları giymek için can atıyor haberin olsun.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adamın biri eşofmanları giymek için can atıyor haberin olsun.
          hoca olarak çalismam diyor ama sanirim ?
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hoca olarak çalismam diyor ama sanirim ?
            Abdullah loser, Ava giderdek avlanan Avcı'dan bahsediyorum.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdullah loser, Ava giderdek avlanan Avcı'dan bahsediyorum.
              evet ben de onu diyorum, açiklamasina denk geldim 61saat sitesinde lundstram haberini ararken (o haberi de sitede paylasmamislar niyeyse, sdce tivitirda koymuslar yaktigi kalori haberini kjhjkhà)

Abdullah Avcı’dan Fatih Tekke’ye Destek Mesajı: “Şampiyonlar Ligi Finali Hedefini Gerçekleştirmesini Dilerim”

61 yaşındaki Avcı, meslek yaşamında bir yol haritası belirlediğini belirterek, “70 yaşına kadar futbolun içinde kalmayı planlıyorum. Ancak bu yaştan sonra saha kenarında, yarışmacı bir teknik direktör olarak yer almayı düşünmüyorum” dedi.

Trabzonspor’la yeniden başarı yaşama hedefi olduğunu vurgulayan Avcı, “Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak ve yurt dışında bir takım çalıştırmak gibi hedeflerim var. Bu süreci ekibimle birlikte planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
              Baskan olarak mi yasamak istiyor sampiyonlugu ? kjhjkh ilginç ben de anlamadim
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• benim düşündüğüm gibi tam da. abdullah avcı şuan hazır kıta bekliyor. fatih tekke başarısız olsa da geri dönsem şafak sayıyordur. bu adam halen daha böyle rahat konuşabildiğine göre destekçileri var demek.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonspor aleyhine bu sezon yapılan fahiş hakem hatalarının Abdullah Avcı ile ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Biz yarışta bile değilken hakemlerin hala bizi hunharca doğramalarının başka mantıklı bir açıklaması yok. Abdullah Avcı'nın bağlantıları var ve son derece kindar bir insan. Aşağıdaki yazıyı yazarken konunun Abdullah Avcı ile bağlantısı olabileceği aklımdan geçmişti ama yazmamıştım. Trabzonspor'un başına tekrar geçmeyi hedeflediğine göre bağlantılarını bu doğrultuda kullanıyor olması beni şaşırtmaz.

İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  The purpose of a system is what it does diye meşhur bir heuristic vardır. Yani "bir sistemin amacı ürettiği sonuçtur." İHO yönetimi ile birlikte evrilen sistem sürekli olarak Trabzonspor aleyhine hakem kararları üretiyorsa, sistemin amacı direkt olarak budur. Yani sistemin içerisindeki karar vericiler özel olarak Trabzonspor aleyhine çalışıyorlardır. Bu kadar basit. Kulüp yönetimi Twitter'dan twit atmak yerine bu kişilerin kim olduğunu tespit etmeli ve icaplarına bakmalıdır. Ahmet Ağaoğlu belki de bunlara müsaade etmeyeceği için darbeyle indirildi. Kimbilir.

Bilindiği üzere, şampiyon olduğumuz sezonki sistem komple lağvedilip yerine iki takımın yarıştırılacağı bir sistem getirilmişti. Bu sezon sistemin içerisine Trabzonspor aleyhine hakem kararları entegre edildi. Bu noktada şikeciliği ile meşhur kulübün söylemlerine dikkat etmek gerekir. Çünkü bu kişiler için her suçlama bir itiraftır. Dillerine yapı diye bir şey doladılarsa yapı diye bir şey gerçekten vardır ve bunu itiraf ediyorlardır. Elbette ki bu yapı kendilerinin iddia ettiği gibi şikecilerin aleyhine değil, hepimiz tarafından her hafta görüldüğü üzere Trabzonspor'un aleyhine çalışmaktadır. Yönetim özellikle kupa final maçı öncesinde bu konuda acilen aksiyon almalıdır ama bunu becebilecek bir iradeye sahip olmadıkları açık.

Yorum

• Tekke hoca dikkatli ol sirtlanlar arkanda bekliyor diikatli ol capsiz seni Piyon gibi yemesin kankisini getirmek icin.
                    Capsiz mapsiz ama Bizans oyunlarini cTürkiye capina göre beceriyor.
                    Köpeklerini de yavas yavas ortaya cikmaya basladi.
                    Kupayi kaybetin mi saldirilar daha da artacak.
                    Dikkatli ol geri vites yapma sakin.
                    Biri gidecekse o da bu capsiz baskan olacak.
                    Herkesi yedi bi kendini yiyemedi daha.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bu stajyer'in acilen kulüple ilişiğini kesilmesi lazım. istanbul'un kahpelerine karşı yedek kadroyla maça çıkan adamın bu camiada yeri yoktur.
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 10.05.2025, 17:56.

Yorum

• bu maç olmadı hocam. başlangıç dizilişini bozmamak adına zubkov'un sol kanat beki gibi oynaması akıl tutulmasından hallice bir hareket

son zamanlarda gördüğüm en saçma futbol görüntülerinden biri var şu an sahada. sağ tarafta oyuncumuz yok, malheiro telef oldu

çok sıkıntı

hiç olmadı...
                        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• as kadro çıkıp kupa şansını düşürmediğin için cesaretini tebrik ediyorum. gs yensen ne olacak, madalya mı alacaksın kupayı alamadıktan sonra.

kupada başarılar.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            as kadro çıkıp kupa şansını düşürmediğin için cesaretini tebrik ediyorum. gs yensen ne olacak, madalya mı alacaksın kupayı alamadıktan sonra.

kupada başarılar.
                            Ya kupayı da alamazsa? Böyle saçmalık mı olur? Her maç kazanmak için oynanır. Burası Tranzonspor. Sanki her şeyi kazandık da bir maçı feda ediyoruz.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hoca moral bozma, kupa kupa kupa bu takım yenilmeyecek bir takım değil. Mal oğlu mal cham mendy ve visçayı oyuna dahi alma

Yorum

• halen daha bu stajyer'in kupa alacağını düşünenler var. sadece bu maça çıktığı kadro ve yaptığı değişiklikler ile kovulması lazım. kupayı alsa bile gitmesi lazım. maçı kaybetmişiz as oyuncuları sahaya sürüyor. ne yaptığını kendi bile bilmiyor aciz stajyer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim