"Cümlem" değil, o yüzden tırnak içerisinde. Maça tam kadro çıkılması halinde gelmesi muhtemel eleştirilerden bahsettim orada. Farazi yani. Yazının tamamı:
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
elestirmek yok surayi yanlis yapti bence, birayi begenmedim demek baska birsey. Kupayi alamazsa gider, yeni sezonda ilk 10 haftayi goremez demek bambaska birsey. Adamin taktigine laf denebilir ama bu adam hoca degil, bundan olmaz falan denince milletin salterler atiyor.Ad hominem... Konuyu başarıdan saptırıp, "Tekke'yi eleştirenler şöyle böyle" ye getiriyorsunuz. Avcıcılar, Ünalcılar, Ersuncular, Güneşçiler de böyleydi. Şimdi ben Tekke'yi bir maçtaki taktiği, pratiği, oyun felsefesi veya oyuncu tercihi sebebiyle eleştirdim diye "Avcı gelsin" mi demiş oldum? Bu nasıl bir dokunulmazlık, vallahi aklım almıyor.Yorum
-
Yorum
-
-
sen git menzile katıl allahın rezili. biraz utanman varsa şehri terk edersin. rotasyon yapıp maçı bedavadan verdiği takıma 4 gün sonra yine aynı şekilde yeniliyorsun.Yorum
-
Neyin rotasyonunu yaptın derler adama. Sahada 1 tane iyi futbolcun yok doğru düzgün atağın yok adamlar seni eze eze yeniyor. Bu adamın başarılığı olacağına inanan varsa çok beklerYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
Şu maçta takım topu yemeliydi. Daha 30 saniye olmadan yenileceÄimiz belli oldu. Yazıklar olsun. Çok ümidim vardı ama en azından bir oyun disiplini kat, o da olmadı. Ne kattın takıma? Geriden oyun kurma %7 falan gelişti bu mu yani? Disiplin yok, hırs yok, beceri yok. Sıfır.Yorum
-
İyi bir sınav çıkaramadı ne yazık ki ama bu biraz da beklentiyle orantılı. Şahsen benim beklentilerim düşük olduğundan eldeki kadroyla sihirbazlık yapacağını beklemiyordum. Ama taraftarın kendisini bir anda silmesi de sürpriz oldu...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 23:12.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
4. Lük 5. Lik daha gerçekçi hedefti gittin rotasyon yaptın. Seni yazdım hoca uefa kupası alsan yine karşındayım bu saatten sonra haydi yaylanYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum