Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Toplantı amatörceydi, doğru. Fatih Hoca'nın yüzündeki tebessüm, o amatörlüğü örttü.

On beş yıl önce Feriye'de forma tanıtan kurumsallıktan, bugün "iki" efsanesini aynı masada buluşturan ve ustadan çırağa görev tesliminin tarihî anına bir moderatör ayarlayamayan vasatlığa...

Ertuğrul Doğan zihniyeti bu işte.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Öncelikle hayırlı olsun, takımımız için. Kendisi gibi bu takımın gençlerine şans verirse ve onları yetiştirirse çok güzel başarılara imza atacağına eminim çünkü bu yollardan geçmiş biri. Trabzonspor ruhu tartışılmaz bir insan.
      Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Toplantı amatörceydi, doğru. Fatih Hoca'nın yüzündeki tebessüm, o amatörlüğü örttü.

On beş yıl önce Feriye'de forma tanıtan kurumsallıktan, bugün "iki" efsanesini aynı masada buluşturan ve ustadan çırağa görev tesliminin tarihî anına bir moderatör ayarlayamayan vasatlığa...

Ertuğrul Doğan zihniyeti bu işte.
        Ben Şenol ve Fatih hocanın yanında medya ve iletişim direktörü olarak Can Karyağdı'yı görmek isterdim. Böyle geçiş dönemlerinde iletişimin sağlıklı yönetilmesi gerekiyor. Kulupte bunu Can Karyağdı'dan başka yapabilecek insan yok, kaldı ki başka kimsenin de görevi değil zaten. Acaba neredeydi bugün?
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• fatih tekke'ye en az 1 transfer dönemi verilmesi lazım. bu leş kadro kendi kadrosu değil. bakalım kendi kadrosunu kursun ondan sonra değerlendiririz. şuan fenerbahçe'den 5 galatasaray'dan 15 yese bile benim için geçerli kriter olmaz. çok büyük bir enkaz devralıyor.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Şenol ve Fatih hocanın yanında medya ve iletişim direktörü olarak Can Karyağdı'yı görmek isterdim. Böyle geçiş dönemlerinde iletişimin sağlıklı yönetilmesi gerekiyor. Kulupte bunu Can Karyağdı'dan başka yapabilecek insan yok, kaldı ki başka kimsenin de görevi değil zaten. Acaba neredeydi bugün?
            Havaalanındaki karşılamada vardı ama törende niye yer almadı bilemiyorum. Kaldı ki Can Karyağdı'nın yanında Nuri Bekar da bu işleri yapıyordu. Hatta Abdullah Avcı Can Karyağdı'yı gönderince yerine o getirilmişti...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• fatih tekke herkesin sevdiği biridir. kendisine başarılar diliyorum. uzun süre sabırlı olmak gerekecek. 1 2 ayda bu oyuncularla bu halleriyle bişi beklememek gerek. konuşmaları yorumları güzeldir. ona hep beraber sabırlı bir şekilde zaman tanımamız lazım.

Yorum

• Sabredeceksek böyle adama sabretmeliyiz. Sözleşme 5 yıllık diyor ama sadece rakamdan ibaret. Böyle adam zaten yapamadığını anladığında kendisi bırakır. Umarım nice 5'ler olur. Hocaya güveniyorum, yeni bir efsane teknik direktör neden çıkartmayalım?

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilgi için teşekkürler. Alanya'da aynı durumun olduğunu bilmiyordum. Peki Farioli o basın toplantısında Şenol Güneş'in bugün yaptığı gibi cenaze törenine gelmişçesine surat asmış mıydı?
                  Şenol kendi imza töreninde de böyleydi. Napacak adam isitifa etti diye gülüp eglenecek mi? Adama çok gereksiz yukleniyor. Bu ara eski belediye başkanı Murat zorluogluyla Maraş caddesinde dolaşıyor diye kulüpte görev almak için lobi yaptırıyor falan deniyordu gitti Beşiktaş'a imza attı falan. Nedir bu adama duyulan nefret.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilgi için teşekkürler. Alanya'da aynı durumun olduğunu bilmiyordum. Peki Farioli o basın toplantısında Şenol Güneş'in bugün yaptığı gibi cenaze törenine gelmişçesine surat asmış mıydı?
                    Adamda başarısız olmanın getirdiği bir mahcubiyet veya bir üzüntü olmuş olamaz mı? Ya da şöyle sorayım? Bugün yüzü gülseydi "Biz ne haldeyiz, bu adam gülüyor." yorumları yapılır mıydı yapılmaz mıydı?
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adamda başarısız olmanın getirdiği bir mahcubiyet veya bir üzüntü olmuş olamaz mı? Ya da şöyle sorayım? Bugün yüzü gülseydi "Biz ne haldeyiz, bu adam gülüyor." yorumları yapılır mıydı yapılmaz mıydı?

Tebrikler durumu cok iyi ozetlemissiniz

Yorum

• Eh, olan biteni gözümüzle görmesek. Foto çekimi için poz verirken bari gülümser insan. Yöneticilerin cenaze törenindeymiş gibi somurttuğu bir imza törenini ben ilk defa görüyorum. Hele şu sağdaki adamın Karadeniz'de gemileri batmış gibiydi.

En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 19:25.

Yorum

• Şenol Güneş mutsuz demedim zaten. Mutsuz olmasının sebebi başarısız olmuş olması olabilir dedim.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Oh be. Senelerdir resmi hesaptan paylaşılan antrenman fotoğraflarında 4. karedeki tipi görünce yüzümü buruşturmaktan bıkmıştım. Nihayet o kareye yakışan bir teknik direktörümüz oldu:

Yorum

• Yorum

• Hayırlı olsun Fatih Tekke gibi mükemmel bir golcünün teknik adamlık konusunda da inşallah iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Futbolculuğundaki fevri davranışları da bırakmış. Şenol Hoca yanındayken gayette politik konuştu. Hem onu üzmedi hem de söylemek istediklerini söyledi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim