Ekibine takviye şart çok zayıf gözüküyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En sevindiğim konu bu takımda uzun süre sonra ilk kez 3-4 formasyonu tak diye koyabilecek cesarette hoca ile çalışacağız. Fatih Hoca'yı destekleyecek bir yönetim de olsaydı keşke
Taraftar olarak hocayı anlamsız bir şekilde çok desteklemeliyiz. ilk senesi ciddi zor olacak bunu görmeliyiz, belki önümüzdeki seneye de iyi başlamayacak. Oyuncuya hocayı tartıştırmazsak harika bir antrenör takımı kurabilir Fatih hoca
Fakat iyi bilmeli ki biliyordur, 2. , 3. hatasında yönetim tarafından tamamen yalnız bırakılacak. İSTİFA ETME Hocam, sabret bu adamları gerekirse biz göndeririz sen orada otur."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Yil 2006 yasim 15, yaz tatiline geldik. Atatürk havaalaninda arabayla cikisa süriyoruz sag sehritde Golf 5 icinde Fatih Tekkeye gördüm, babama dedim kornaya bas el salladim, Fatih Tekke geri sallamisdi. O günü hic bizaman unutmicam. O gün ya Rusyadan gelmisdi yada rusyaya ucucakti.
Hosgeldin Yuvana HocamEn son lazminator61 tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 12:13.
Yorum
-
Bundan 30 yıl önce teknik ekiplerde sadece 2-3 yardımcı hoca olurdu kaleci antrenörü bile yoktu. Günümüzde özellikle kondisyonerle yani daha geniş kavramla atletik performansçılara ve fitnness antrenörlerine çok fazla önem verilmeye başlandı. Bunun yanında artık takımlar duran top, taktik, maç ve antrenman analizcileri için ayrı ayrı antrenörlere görev veriyorlar. Yani kaba taslak bir teknik adamın ekibinin ortalama 10 kişi olması gerekiyor. Fatih Hoca'nın ekibine bakıldığında son Alanya'daki ekibine sadece Orhan Kaynak eklenmiş gözüküyor. Hüseyin Hoca devam eder mi emin değilim. Her ne kadar Erciyes'te Fatih Hoca'nın yardımcı antrenörlüğünü yapmış olsa da tekrar onun altında çalışmasını beklemiyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Hoşgeldin Fatih hoca..şahsen ben yabancı bir hoca istiyordum..ama adaylar içinde Nuri Şahin, Arda Turan gibi isimleri duyunca senin gelmene sevindim.. Hayırlısı olsun..bu yönetimin olduğu yerde ne kadar hayır olursa..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Hoşgeldin. Fatih Sultan Tekke.
Avatarımı BMN ye üye oldum zaman yapmıştım. Nereden nereyeee..En son EMRAH ERTEMOĞLU tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 13:03.FOREVER TRABZONSPOR
1461
TS rh (-)
Yorum
-
Teknik Direktörümüz Fatih Tekke, bugün saat 14.45’te Papara Park’ta Başkan Yardımcımız Serkan Kılıç ve Şenol Güneş’in de katılımıyla basın mensuplarıyla bir araya gelecektir. Basın toplantısını Trabzonspor YouTube kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
Yorum