liverpool da istiyo diyo gazeteler.valla yakisir kralimiza.eger asli varsa ve giderse kutsal formamin yaanina(ki kaptanin formasi) liverpool formasi alicam tabiki o a 9 numara tekke olcak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Analyzer tarafından gönderildiYalandan vurdugu top gol oldu diye büyük maç topçusu oldu. Tebrik ederim.
Hocam bari siz yapmayin.Çok sik olmasa da yazilanlari takip ettigim kadariyla bu islerden anlayan birisiniz.Belki amatör düzeyde top oynamisliginiz da vardir.Takdir edersiniz ki golcüler gelisine topa vururken hangi açidan vurayim,top nasil daha iyi falso alabilir,vücüdumu geriye mi çekeyim yoksa direk dalip topun altina mi gireyim...vs. sekilde düsünmezler. Anlik bir karar verir ve sadece vururlar.Vurusun açisi,hizi,estetigi vs. hususlar golcünün yetenegine,fizik durumuna,idman ve maç tecrübesine göre degisir. Ha fener maçinda iyi mi oynadi derseniz kesinlikle hayir derim.FST'nin gol atamayip ta çok iyi oynadigi büyük maçlarin sayisi da az degildir.(Örn:Geçen sezon Inönü'de 1-0 yenildigimiz bjk maçi,bu sezon 4-1 kaybettigimiz gs maçi) Fatih ne büyük maçlarin küçük golcüsü,ne de küçük maçlarin büyük golcüsüdür. Çok iyi bir forvettir.Ancak tam anlamiyla iyi bir santrafor olmadigi,veson 3 sezondur kendisinden tek santrafor olarak yararlandigimiz için "büyük" maçlardarakip defanslarin tek hedefidir.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
hayret bi olay gol atmak kolay saniyosun heralde...İlk olarak Analyzer tarafından gönderildiYalandan vurdugu top gol oldu diye büyük maç topçusu oldu. Tebrik ederim.
hem takima söle bi bak tekkeyi pozisyona sokabiliyomuz????tsl de 31 gol atti gecen sezon.....son yillarda 30 gole ulasan warmi???fatih tekke büyük topcudur....
Yorum
-
İlk olarak uslanmazlaz tarafından gönderildigeçen hafta attigi gol küçük maçlarin golcüsü diyenlere kapak olsun
geçen sene fenerekadiköyede atiigi gol de forvet furbolculari için kaynak olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]1453 FATIH SULTAN MEHMET
2006 FATIH SULTAN TEKKE
Yorum
-
İlk olarak FANATIK52 tarafından gönderildi
İlk olarak uslanmazlaz tarafından gönderildigeçen hafta attigi gol küçük maçlarin golcüsü diyenlere kapak olsun
geçen sene fenerekadiköyede atiigi gol de forvet furbolculari için kaynak olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
ben sonraki yazilanlari okumadan bunu yazdim insanlari anlamak mümkün degilklll anlayamiyoerum ne yapabilirim onlari anlamaya çalismamak lazim olduklari kabul etmek gerektigini düsünmeye basladim...1453 FATIH SULTAN MEHMET
2006 FATIH SULTAN TEKKE
Yorum
-
Wiganin yaptigi teklifin asli varmi? 8 milyon pound veriyorsa hemen
satalim. 28 yasindaki futbolcuyu satamayiz bu paraya birdaha. 8 milyon
pounda buluruz birini. Bu sene zaten bitti bidahaki seneye kadarda biri
cikar. Belki fatih tutmaz ucuza geriye alabiliriz:P
"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
e gitmek istiyorsan deki gidecegim ve git ama kalacaksan eski fatih olarak takimda kal. bu gol kaçarmi diyecek söz bulamiyorum sana. o golü atsan simdi ne olurdu sankiBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum