fatih!.. baska ne denilebilir ki..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
fatih!.. baska ne denilebilir ki..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=510>
<T>
<TR>
<TD =huraciklama align=right colSpan=2>01.09.2005</TD></TR></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width=510>
<T>
<TR>
<TD =hurnewstitle align=left>Hakan'la daha güçlüyüm</TD>
<TD vAlign=bottom align=right></TD></TR>
<TR>
<TD align=left colSpan=2>
Ismail ER
Milli Takim ve Trabzonspor?un yildizi, ?Kim ne düsünürse düsünsün, kazanmaktan baska çaremiz yok. Bogaz manzarali otelimizde Türk milletine kazandiracagimiz zaferlerin düsünü kuruyoruz. Terim ve ekibi müthis enerji veriyor? dedi.
O Türk Milli Takimi?nin 82 yillik tarihinde 404. milli maçta 500. golünü atti. Altay?da oynarken ayagini, Trabzonspor?da top kostururken kolunu kirdi. Uzun süre sahalardan uzak kaldi. O yilmadi. Futbol yasami maceralarla dolu, yasadigi Trabzon kentinde kisiligi, terbiyesi ve kazanma hirsi ile gençlerin yeni idolü Fatih Tekke, milli takim ve Trabzonspor ile ilgili düsüncelerini açiklarken anlamli mesajlar verdi...
?Önümüzdeki Danimarka ve Ukrayna maçi var. Kim ne düsünürse düsünsün, kazanmaktan baska çaremiz yok. Bogaz manzarali otelimizde Türk milletine kazandiracagimiz zaferlerin düsünü kuruyoruz? dedi ve basladi anlatmaya:
Fatih Terim eskisinden daha tempolu. Bizlere asiladigi kivilcim mükemmel. Türk futbolcusunun neler yapabilecegini çok iyi biliyor, analiz ediyor. Terim ve ekibi müthis enerji veriyor.
Danimarka ve Ukrayna maçlarinda benim ya da Hakan Sükür?ün gol atmasi önemli degil. 2 maçi da nasil aliriz onu düsünüyoruz. Her iki müsabaka milli maçlar düzeyinde tarihe geçecek karsilasmalar olacak. Sonuç için oynayacagiz.
Hakan Sükür?ün takima gelmesi tabi ki forvetteki gücümüzü yükseltti. Onun fizik gücü ve oyun stiliyle gol yollarinda daha etkili olacagiz.
Kendimi övmeyi pek sevmem. Golcülükten farkli özelliklerim de var. Çok iyi çalim atarim. Dripling atarim. Gol sezgilerim çok güçlü. Hissediyorum. Türkiye?deki rakip defanslarin büyük bölümünün özelliklerini biliyorum.
Neden Türk futboluna geç geldigim seklinde sorular sik soruluyor. Kendi hatalarim da oldu. Ama futbol sahalarinda alnimin terini son damlasina kadar akitarak mücadele ettim. Futbol disindaki agresifligim futbola yansitilmaya çalisildi. Bana adaletsiz davranildi. Hakkim olan formam yillardir sirtimdan alindi. Bu sözlerim milli takim için degil. Her dönemde milli takima çagrildim. Milli Takim?da görev yapan hocalarimdan hiçbir sikayetim yok. Aksine onlardan çok önemli bilgiler edindim.
Gökdeniz benim hem futbol hem de özel yasamimdaki en iyi dostum. Ailece görüsüyoruz. Çok üzülüyorum. Gökdeniz Türkiye?de özellikleri az bulunan oyuncularin basinda geliyor. Gökdeniz?e karsi haksizlik ediliyor. Benim olaylardan haberim yok, ama Gökdeniz karakteri, yasantisi ve insanligi ile süper bir kisilik. Bu konuda konusmak istemiyorum. Çünkü olaylarin ne oldugunu bilmiyorum.
Trabzon?da Yattara çok özel oyuncu. Oyun anlayisinda eksiklikler var. Özelliklerini tam olarak sergilemiyor. Dünyanin her takiminda oynayacak düzeyde yetenekli.
Trabzonspor lige çok iyi basladi. Iyi bir seri yakalarsak neden sampiyon olmayalim. Bu yil ligler geçen yildan daha kaliteli. Her takimin önemli silahlari var.
Bu sezon Avrupa?ya gidebilirdim, Türkiye ve Trabzonspor sevgisi daha agir basti. Hatta yurt disindan önemli bir kulüp ile anlasma olmustu. Son anda vazgeçtim. Trabzonspor?a para kazandirirsam giderim. Çünkü bugünlere beni getiren Trabzonspor?dur. Ingiltere veya Ispanya?da top kosturmak gelecekte en büyük hedefim.
En büyük hobim kitap okumak. Tarihi ve dini eserleri incelerim. Su anda kampta Alev Alatli?nin kitabini okuyorum. Aileme ve yakin çevreme alabilecegim en güzel hediye kitaptir. Insanlarin meslegi ne olursa olsun mutlaka kitap okumali. Sinema severim. DVD izlerim. Son yillarda en begendigim film Truva oldu. Herseyi ile mükemmel bir film.
Benim için ise yaramaz dediler
1977 yilinda Trabzon?un Köprübasi Ilçesi?nin Çifteköprü köyünde dogdum. Trabzon PTT?de futbola basladim. Ardindan Trabzon PAF takimina alindim. 17 yasinda profesyonel oldum. Trabzonspor?a geçtim. Ilk profesyonel maçim Trabzon-Samsun karsilasmasi oldu. Hami, Orhan, Ünal agabeyler ile top kosturuyordum. Heyecandan topu kale yerine 4 kez direge nisanladim. Ise yaramaz denilerek Izmir?e Altay takimina yollandim. Iyi ki de Izmir?e gelmisim. Ve milli takima seçildim.
Arica ve Aybaba?nin emeklerini unutamam
Trabzonspor?a döndügümde bu kez Ahmet Suat hoca sistemine uymadigim için beni istemedi. Kimse istenmedigimi söylemiyor. Gaziantepspor Baskani Celal Dogan beni aldiklarini telefonla söyleyince soke oldum. Içimden sabir çekerek Gaziantepspor?a gittim. Orada teknik direktör Erdogan Arica ve Samet Aybaba ile çalistim. Onlarin emeklerini unutamam. Bana güvenerek Türk futboluna kazandiran önemli isimler olarak kalbime kazindilar.
hurriyet.com.tr</TD></TR></T></TABLE>Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
Bazi futbolcular okusun da örnek alsin:
"Bu sezon Avrupa?ya gidebilirdim, Türkiye ve Trabzonspor sevgisi daha agir basti. Hatta yurt disindan önemli bir kulüp ile anlasma olmustu. Son anda vazgeçtim. Trabzonspor?a para kazandirirsam giderim. Çünkü bugünlere beni getiren Trabzonspor?dur. Ingiltere veya Ispanya?da top kosturmak gelecekte en büyük hedefim."
"En büyük hobim kitap okumak. Tarihi ve dini eserleri incelerim. Su anda kampta Alev Alatli?nin kitabini okuyorum. Aileme ve yakin çevreme alabilecegim en güzel hediye kitaptir. Insanlarin meslegi ne olursa olsun mutlaka kitap okumali."
"Gökdeniz benim hem futbol hem de özel yasamimdaki en iyi dostum. Ailece görüsüyoruz. Çok üzülüyorum. Gökdeniz Türkiye?de özellikleri az bulunan oyuncularin basinda geliyor. Gökdeniz?e karsi haksizlik ediliyor. Benim olaylardan haberim yok, ama Gökdeniz karakteri, yasantisi ve insanligi ile süper bir kisilik. Bu konuda konusmak istemiyorum. Çünkü olaylarin ne oldugunu bilmiyorum."
Yorum
-
FATIH SULTAN TEKKE Türkiyedeki en büyük golcü ve milli takimda gögsümüzü kabartiyor... büyüksün kaptan sana barcelona yakisirü
at gollerini sampiyon yap bizi
sonra avrupada izleyelim seni
Edited by: perhapsNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum

Yorum