Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mükemmel fatih ne o durgundu laflari falan olmadi simdi herkezin payi var...
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Szymekin golundeki sevinci ben hicbiryerde gormedim kaptandan soke oldu resmen[img]smileys/smiley32.gif[/img]dun fazla bise yapmasada o BUYUK KAPTANIMIZ!
      İnsan ol evlat!

Yorum

• kaptanim...kaptanligi ögretenim..harikaydiniz her zamanki gibi..gurur duyuyorum sizinle canlarim..iyi ki bizimlesinizi...herseyimsiniz =)))))
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• fatih tekke gibi bir futbolcudan geçilmez
          bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir

Yorum

• böyle bir kaptanimiz oldugu için cok sansliyiz insallah bizi sampiyon yapmdan birakmazz
            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Gs maçinda tutuk futbol oynadi ama varligi yeter song onu tutabilmek için kendini yirtti ama nafile daha ilk dakikalarda cempapila sagolsun kirmizi yerine sari gösterdi bu bile fatihi durduramadi hemde hiç oynamadigi maçta... Ah bide yattarayla fatih oynayacaktiki o maç 5lik olurdu ama kupaya sakliyolar kendilerini galiba [img]smileys/smiley36.gif[/img]EN BÜYÜK KAPTAN FATIH SULTAN TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              <font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>

Yorum

• Oçok büyük bir efsane olacak buna eminim!!!

Yorum

• Diyar maçindada gollerini bekliyorum.insanlah hatrick yapar ooooooo hayde..

Yorum

• kaptanim...canim sultanim...ayagina yüregine saglik bitanem...seni seviyorum.............

Yorum

• fatih tekke attigi golle ben gol kralligina gidiyorum dedi resmen.yani böyle giderse gol krali olup bizi onurlandircak.insallah böyle devam eder. [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• BU BÜYÜK KAPTAN OLDUGU SÜRECE KRALLIK KIMSEYE NASIP OLMAYACAK!

FORZA FATIH SULTAN TEKKE![img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• dIYARBAKIRA DA ATTIN SIRADA NAKRA VE FENER HADI KAPTANIMBIRAZ DAHA GAYRET
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• ula herkeze atiyo insanlah böle devam eder süper adam yav...

Yorum

• 3-4 haftadir performansinda bi düsüs var. insallah kisa sürer. diyarbakir maçinda da tutukdu ama yeni saç modeli ayri bi karizma katmis...
                              Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                              Sadri ŞENER

Yorum

• kaptanim ya..sana yazmaya çalisirken huzursuz oluyorum seni anlatamadigim için...sonra idyorum ki,ne gerek var ki anlatmaya..o hissediyor zaten bulari...seni seviyorumm güzel adam...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim