fatih yilin sporcusu seçildi ve bizi bir kere daha gururlandirdi.basarilarinin devamini diliyorum [img]smileys/smiley32.gif[/img]...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Fatih Tekkeson yillarin en iyi forveti
Birde arkadaslar fatihtekke.com adinda domain aldim bunu web sitesi yapmak istiyorum ancak ben ankarada yasadigim için fatih abimize tam yakisan bir site olamayabilir güncellestirme açisindan isteyen olursa domaini ve hostingi isteyen arkadasimiza 1 yillik domain ve hostingiyle satabilirim
ilgilenen arkadaslar yasar_kenan@hotmail.com ile msn den benimle görüsebilirler
Yorum
-
-
Yakin bir süre önce UEFA Baskanligi?na aday oldugunu açiklayan Platini, 90 dakika bitiminde su yorumu yapti: ?Türkiye, Almanya?ya gitmeyi hakediyor. Çok genç ve yetenekli oyunculari var. Bu gece gerçekten iyi futbol oynadilar. Onlari kutluyorum ve final yolunda basari diliyorum. Özellikle Fatih?i çok begendim. Ama Türkiye takim olarak da iyiydi
platini bile görmüs seni bizim körler görmese ne yazar be[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Medeniyet demek açmak ise bedeni
Desenize hayvanlar bizden daha medeni
Yorum
-
<TABLE border=0 cellPadding=0 cellSpacing=0 width=466>
<T>
<TR>
<TD background=/LT_IMG/tabbarustback.gif height=12 width=442></TD>
<TD height=12 width=12>
</TD></TR>
<TR>
<TD background=/LT_IMG/tabbarsolback.gif height=12 width=12></TD>
<TD height=12 width=442>
kaynak:ligtv
Iste Sen Busun
<DIV style="MARGIN-TOP: 5px"></DIV>
Arnavutluk maçi kazanilmis ama Fatih Tekke elestirilere hedef olmaktan kurtulamamisti. Bu yüzden morali çok bozuktu. Yüzü bir türlü gülmüyor, pek kimseyle konusmuyordu.
Onun bu hali en çok, Milli Takimlar çalistiricisi Ersun Yanal`in canini sikiyordu. En çok güvendigi oyuncusunun bu hale düsmesini çaresizlikle izlemek Ersun Hoca`nin canini büsbütün üzüyordu. Tek bir yol kalmisti. Menajer Can Çobanoglu ile Fatih`e psikolojik terapi yapacaklardi. Her seyi hazirladilar, sonra Fatih`i çagirip planlanan mini toplantiyi gerçeklestirdiler.
Fatih gibi oyna
Odada sadece Ersun Yanal, Can Çobanoglu ve Fatih Tekke vardi. Bir kenarda televizyon ve CD player hazir bekliyordu. Ersun Yanal`la, Can Çobanoglu`nun ilk cümlesi su oldu: `Biz Fatih`ten sadece Fatih gibi oynamasini istiyoruz...`
Bu sözler Fatih`i sasirtti. Dogrusu en basta biraz olsun bozuldu. Bu sözlerin arkasindan ne gelecegini merakla beklemeye basladi. Ersun Hoca, `Senin üstün yeteneklerin var. Sira disi bir futbolcusun. Bu özelliklerini sahaya yansittigin zaman Avrupa`da geçemeyecegin defans yok` dedi. O sirada CD playere Fatih`in gol yollarina giden pozisyonlari ve golleriyle çok iyi oynadigi maçlarin yer aldigi disk kondu. Bir yandan CD`yi izliyor, diger taraftan konusuyorlardi.
Kim tutar seni
Fatih`in mükemmel bir golü geldi ekrana... O an Ersun Yanal `Iste biz bu Fatih`ten söz edi-yoruz` dedi. Can Çobanoglu atildi, `Seni tutacak kimse yok` deyiverdi.
Her geçen dakika ve izlenen Fatih CD`si moralleri yükseltiyor, genç futbolcu da kendine olan güvenini kazanmaya basliyordu.
Ersun Yanal `Avrupa`da senin gibi havadan ve yerden hareketleri çok iyi olan baska bir futbolcu tipi yok. Kalmadi artik. Bu isi yapacak tek adam sensin. Türkiye`de Milli Takim`da sen oynarken, seni seyredip, senin oyunundan keyif alan bir sürü insan var. Bunlari unutma. 70 milyon Türkün yüzünü güldürmek senin elinde` dedi.
Otel odasinda birbuçuk saat süren bu terapi seansi, Fatih`i son derece rahatlatti. Lokomotif Stadi`nda maç basladiginda sahada gerçek Fatih vardi. Atti, attirdi ve muhtesem futboluyla Ay-Yildizlilar`a Gürcistan zaferini yasatti.
Mesajim anlasildi mi
A Milli Takim`in 5-2 kazandigi Gürcistan maçinda 2 gol atip bir de asist yapan Fatih Tekke, attigi gollerin herkese bir mesaj oldugunu söyledi. Ligde 22 golle krallik yarisinda önde oldugunu A Milli Takim`da da 7 maçta 5 gol attigini söyleyen yildiz futbolcu, `Ama nedense 2-0 kazandigimiz Arnavutluk maçi sonrasi hedef tahtasi oldum. Bu tabii ki beni olumsuz etkiledi. Attigim gollerle bazilarina mesaj gönderdim` dedi.
Kendisinin sürekli olarak G.Sarayli Hakan Sükür`le kiyaslanmasina tepki gösteren Fatih, `Benim kimsenin yerinde gözüm yok. Bu böyle bilinsin. Kim ne yapiyor, ne yapmak istiyor. Ben bunlarla ilgilenmiyorum. Ben Fatih Tekke`yim. Beni Fatih olarak degerlendirsinler, baskalari ile kiyaslamasinlar. Bir maç sonrasi beni karalayan medyanin simdi ne yazacagini dogrusu çok merak ediyorum` diye konustu.
Arnavutluk ve Gürcistan maçlarinin kazanilmasinin takim üzerinde olumlu bir hava estirdigini kaydeden yildiz futbolcu, `Haziran ayinda Yunanistan ve Kazakistan`la çok önemli iki maç oynayacagiz. Bu maçlari artik geçeriz diye düsünüyorum. Çünkü artik havamizi bulduk. Artik bizi güzel günler bekliyor. Teknik heyet ve futbolcularin üzerine çok gidildi. Biz inaniyoruz. Herkes de bu takima inansin. Almanya`ya gidecegiz` dedi.
</TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
Ya hocam seni kim elestiriyor bir ona bakalim sonra tartisalim bu konuyu?? Simdi bunu yazan adam acabA KAPTN IN ATTIGI GOL KADAR MAC IZLEMIS MI 90 DAKIKA? Ben sanmiyorum acikcasi .Once hoca sonra kaptan birakin yakasini takimin .Bu takimin malzemcesi masor u dahil hepsi turk ve akittigi her damla ter bizim icin TURKIYE icin yuru be KAPTAN
ALLAH SAMPIYONLUK KUPASINI ELINDEN ALMAYIBIZE NASIP EYLESIN .(SENOL HOCAM DA BASTA OLSUN)
AMIN YARABBIMSERT KARADENIZLI
HAS TRABZONSPORLU
FIRTINA
ESER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum