Takimin abisi, entellektüeli ( duyduguma göre Riga deplasmaninda 3 kitap bitirmis. Gözümdeki yeri daha da büyüdü)
Takimin En Cok Kitap Okuyani tayfun abi kayseriye giderkende gelirkende sürekli kitap okudu.. fatih gökdeniz ve hüsseyin ucagin en arkasinda oturuyorlar hep.. dinleniyolar..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
1 gol 2 asist daha ne yapsin?atilan tum gollerde imzasi var.hele yattara denen adama attirdigi goller neydi oyle.ilkinde 30 metreye ters top atti ikincisinde ise klasini gosterip harika bi ince vurus yapti.helal olsun sana
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Dinamo Kiev maçi sonrasi yaptigi açiklamada, rakibi eze eze yendiklerini ancak turun henüz garanti olmadigini belirten kaptanimiz Fatih Tekke, "Zor bir maç oldu. Ancak iyi oynadik. 5-6 farkla galip gelebilecegimiz bir maçta 2-1 galip geldik. Dinamo Kiev'i deplasmanda eze eze yendik. Avantajimiz var, ancak tur garanti degil. Böyle mücadele edersek, insallah kendi seyircimizin önünde tur atlariz" dedi.
Edited by: tigin
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum