Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    newton 7 maca cikti takimla. 7 macta mi komple dagildi millet. Kaldi ki 7 haftada bolca hakem hatalariyla kaybedilen puanlar var. Batagov yerine Denswil oynatan adami mi savunuyorsun. En son giderken Dragus, Cihan, Cham falan cok iyi adamlar diyordu. Yusuf sari ve Taha altikardesleri gonderip Yusuf erdogani aldiran hoca bu. Cinden Kouassi diye birini getirmisti. Avci hicbir zikkim yapmadi ustune iyi oynayan oyunculari koreltiyordu. Yusuf sari ve taha kendisinden sonra milli takima yuseldi. Ahmetcan kaplan yerine de Huseyin turkmen oynstiyordu. 2021 senesinde de ligde hicbir iddiamiz yokken sirf puan ortalamasi dusmesin diye gencler yerine gelecek sezon kadroda dusunmedigi Afobe, Baker, Flavio, Marlon falan oynatiyordu.
    O kadroyu özel kılan Sorloth ve Sosaydi. Bu ikisi gidince kadro vasatlasti. Newton ile dibi gördük . Avci o vasat kadro ile devre arası bakesetas takviyesi ile neredeyse şampiyonluğa oynatiyordu. Sonraki sene ise hamsik vb. iyi takviyelerle eze eze şampiyon yaptı. Sonraki sene şampiyonlar ligine gidemeyince , başarısız olundu. İkinci gelişinde de başarısız oldu. Ancak bu ilk dönemindeki özellikle 1.5 yılda aşırı başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez.
    Bizim traftar profili çok enterasan. Belki de genelde başarısız olmamizdaki ana etken. Bir türlü beğenmeme hastalığı.
    Aynısı f. Tekkeye de yapılıyor. Başarısız olsun diye çok büyük bir beklenti var. Destek olmaktan ziyade fazlasıyla köstek olma durumu.
    Aynısı Ahmet Ağaoğluna da yapıldı. Gitsin diye büyük baskı oluşturuldu. Şimdi de herkes gelsin diyor. Emin olun tekrar gelse ,en küçük basarisizlikta yine o baskı oluşturulacak. Mesela aynı döngüye bjk girdi.
    Ne yaparlarsa yapsınlar başarılı olamıyorlar, surekli başa sariyorlar.

Yorum

• Sikan'ı yedin bitirdin ve burdaki adaletsizliğini gören bazı topçular da ona göre davranıyor artık. Mesela 10 maç oldu Boran Salih vs eridi gitti arada. Arif'le ne akrabalığın var anlamadım.

Yorum

• Yazıklar olsun sana 9 haftada 20 puan toplamışız bu 9 haftanın hakkı en az 33 puandı. Bir de artık manevi oğulların Onuachu ve Augusto'yu kadro dışı bırakıp Ukraynalı süper star Sikan'ı maç başı en az 107 dakika oynatman lazım. He birde geçen sene şampiyon u19 oyuncularını oynat hata yaparlarsa yine sana söveceğiz ama olsun yapacak birşey yok

Yorum

• puan ortalaması bildiğin şampiyonluk ortalaması şuan. anadolu takımlarına karşı 1 tane bile mağlubiyet yok. ısrarla yazıyorum. yahu kendisini eleştirdik onu bunu dedik. ilk geldiği süreç sancılıydı acemiydi. kaldı ki bu doğaldır. trabzonspor hocası olmak kolay değil beklenti hep yüksek. kardeşim adam gayet başarılı hakkını yemeyelim. hatta sene başı fenerbahçe maçından sonra gönderilir dedim. o maçtan sonra takımı toparladı. normalde bizim bildiğimiz trabzonspor derbilerden sonra dağılırdı. beni aşırı yanılttı helal olsun ne diyelim. en azından uzun yıllar teknik direktör aramayız. zaten şuan yerli hoca yok piyasada. şenol hoca da futboldan elini ayağını çekti gibi. devam.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İyi gidiyor, desteğe devam.
            "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Hocam neden kiralık olan Muçi de Sikan değil?Mantıklı bir açıklaması var mı?Bu kadar para verdik,boşa durmasın mı diyorsun?
              Neden Onachu her maç bu kadar geri geliyor,hani çok iyi pasör olsa eyvallah,stoperleri çekiyor,alan açıyor desen diğer oyunculara öyle bir golümüz de yok,.
              Neden ısrarla 201 cm adama bu kadar mesasfe kat ettiriyorsun,neden ona uygun kenar ortaları yaptırmıyorsun,orta yapınca bu ancak taktik bilmeyen TD'lerin çözümü,ben mekik gibi oyunu işlerim,forvetim tek ve basit vuruşla gölü atar desen o da yok.

Hücumda organize bir olay yok,gerçeken yok,futbolcuların ekstra vuruşları ve Onachu'nun hırsı.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O kadroyu özel kılan Sorloth ve Sosaydi. Bu ikisi gidince kadro vasatlasti. Newton ile dibi gördük . Avci o vasat kadro ile devre arası bakesetas takviyesi ile neredeyse şampiyonluğa oynatiyordu. Sonraki sene ise hamsik vb. iyi takviyelerle eze eze şampiyon yaptı. Sonraki sene şampiyonlar ligine gidemeyince , başarısız olundu. İkinci gelişinde de başarısız oldu. Ancak bu ilk dönemindeki özellikle 1.5 yılda aşırı başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez.
                Bizim traftar profili çok enterasan. Belki de genelde başarısız olmamizdaki ana etken. Bir türlü beğenmeme hastalığı.
                Aynısı f. Tekkeye de yapılıyor. Başarısız olsun diye çok büyük bir beklenti var. Destek olmaktan ziyade fazlasıyla köstek olma durumu.
                Aynısı Ahmet Ağaoğluna da yapıldı. Gitsin diye büyük baskı oluşturuldu. Şimdi de herkes gelsin diyor. Emin olun tekrar gelse ,en küçük basarisizlikta yine o baskı oluşturulacak. Mesela aynı döngüye bjk girdi.
                Ne yaparlarsa yapsınlar başarılı olamıyorlar, surekli başa sariyorlar.
                o maclarin hepsini izledim sansa bala kazaniyorduk. Ezbere yorum yapmak yerine tum maclari izlerseniz anlarsiniz. Sayet dediginiz gibi olsaydi basarilarin devami gelirdi. Mesela Senol gunes adamin sampiyonluk potasinda olmadigi sezon neredeyse yok. Bursa ile bile kupada final ve ligde 3. muydu neydi. Istisnalar kaideyi bozmaz. Begenmemezlik Unala yapildi, Batuhan artarslan, Ahmrt canbaz, ortasahada sagbek Kamil ahmet ve stoper Hosseini, yine ortasahada kanat oyuncusu Amiri, ayni Amiri solbekte, 6 numarada Olcay sahan, yedekler Cafer tosun, Berkay sefa kara, Taha tunc gibi adamlarla niye sampiyon olamadi diye yerdrn yere vuruldu ve butun bunlari takima Ugurcan, Huseyin turkmen, Abdulkadir parmak, Abdulkadir omur gibi adamlari takima kazandirmasina ragmen yaptilar. Sosa yi 10 nodan 8 e cekip performans almisti oyuncudan. Gerci takimdan devre arasi ayrildi. Ama hep basarisiz kabul edildi. Avcinin elindeki kadro ve diger takimlarin les atmasi zaten herkes sampiyon olurdu. Sayet soyledigin gibi Avxi buyuk isler basarsa diger kulupler adamin kalisinda yatardi ama kimse adami istemiyor. Bizdensonra nereye gitti yada nereden teklif geldi de adam reddetti.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazıklar olsun sana 9 haftada 20 puan toplamışız bu 9 haftanın hakkı en az 33 puandı. Bir de artık manevi oğulların Onuachu ve Augusto'yu kadro dışı bırakıp Ukraynalı süper star Sikan'ı maç başı en az 107 dakika oynatman lazım. He birde geçen sene şampiyon u19 oyuncularını oynat hata yaparlarsa yine sana söveceğiz ama olsun yapacak birşey yok
                  Samsun macinda pina sakatlanmasa galiptik. Fener macini da kazanacaktik ama hakem golumuzu vermedi. Vaziantep macinda gole giden atagimiz durduruldu. Bunlari da ekleyelim.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o maclarin hepsini izledim sansa bala kazaniyorduk. Ezbere yorum yapmak yerine tum maclari izlerseniz anlarsiniz. Sayet dediginiz gibi olsaydi basarilarin devami gelirdi. Mesela Senol gunes adamin sampiyonluk potasinda olmadigi sezon neredeyse yok. Bursa ile bile kupada final ve ligde 3. muydu neydi. Istisnalar kaideyi bozmaz. Begenmemezlik Unala yapildi, Batuhan artarslan, Ahmrt canbaz, ortasahada sagbek Kamil ahmet ve stoper Hosseini, yine ortasahada kanat oyuncusu Amiri, ayni Amiri solbekte, 6 numarada Olcay sahan, yedekler Cafer tosun, Berkay sefa kara, Taha tunc gibi adamlarla niye sampiyon olamadi diye yerdrn yere vuruldu ve butun bunlari takima Ugurcan, Huseyin turkmen, Abdulkadir parmak, Abdulkadir omur gibi adamlari takima kazandirmasina ragmen yaptilar. Sosa yi 10 nodan 8 e cekip performans almisti oyuncudan. Gerci takimdan devre arasi ayrildi. Ama hep basarisiz kabul edildi. Avcinin elindeki kadro ve diger takimlarin les atmasi zaten herkes sampiyon olurdu. Sayet soyledigin gibi Avxi buyuk isler basarsa diger kulupler adamin kalisinda yatardi ama kimse adami istemiyor. Bizdensonra nereye gitti yada nereden teklif geldi de adam reddetti.
                    Trabzonspor'un son 20 yıldaki neredeyse hazırlık maçları da dahil olmak üzere TV'den hepsini 90 dakika izlemiş biri olarak yazıyorum.
                    Ünal hoca zamanında takım göze hoş gelen oyun oynuyordu ama maçı tutamiyordu.
                    A.avcinin ilk 1.5 senesi 2010 yılından sonraki 15 yılın en başarılı Trabzonspor zamanıdır. Bu süreçte zaten 2 Süper kupa, 1 şampiyonluk alındı. Doğru oyun diye birşey vardır , bu süreçte o yapıldı ( keşke 1996 ve bazı senelerde de Ts hep hücum oynar yerine doğru oyun felsefesi olsaydı).
                    F.tekke de geldiginden beri epey başarılı sayılır. Bir iki zorlu maç ya da derbi galibiyeti de almaya baslarsak önü çok açık, inşallah da basaracaktir.
                    En son emre6117 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• "Biz de hiçbir oyuncu kendi kafasına göre hareket edemez. Eğer 'ben böyle oynamak istiyorum' dediğinde oyuncu, kusura bakmasın ama yanımda duracak."

7:22
                      Felaket bir açıklama, bence söylediği şeyin ne anlama geldiğini bilmiyor. Soy ismini Fatih Avcı olarak ne zaman değiştireceksin hocam?

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Biz de hiçbir oyuncu kendi kafasına göre hareket edemez. Eğer 'ben böyle oynamak istiyorum' dediğinde oyuncu, kusura bakmasın ama yanımda duracak."
                        Sorun nerede? Hocanın oyuncuları sisteme dahil etmek istemesinin ne gibi sorunu olabilir?

Şunu mu demeliydi: Bizde tüm opyuncular kafasına göre oynar, haydırı hobba piknik havasında takılırlar.

Yorum

• İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sorun nerede? Hocanın oyuncuları sisteme dahil etmek istemesinin ne gibi sorunu olabilir?

Şunu mu demeliydi: Bizde tüm opyuncular kafasına göre oynar, haydırı hobba piknik havasında takılırlar.
                          Sorun oyunculara serbestlik tanımıyorum, her şey üstünde kontrolüm olmalı mentalitesi. Yani Olaigbe kontraya çıkmak yerine topa basıp oyunu set hücumuna döndürdüğünde bundan sonra oyuncuda kabahat aramayacaksınız.

Yorum

Sorun oyunculara serbestlik tanımıyorum, her şey üstünde kontrolüm olmalı mentalitesi. Yani Olaigbe kontraya çıkmak yerine topa basıp oyunu set hücumuna döndürdüğünde bundan sonra oyuncuda kabahat aramayacaksınız.
                            Tabiki aramayacağız. Hocanın taktiği bunu gerektiriyorsa bunu yapmalı. Teknik direktörler bunun için var.

Hoca ona "topu buldun mu, yardır git" diyorsa bunu yapacak. Sete dön diyorsa, bunu yapacak.

Yorum

• İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tabiki aramayacağız. Hocanın taktiği bunu gerektiriyorsa bunu yapmalı. Teknik direktörler bunun için var.

Hoca ona "topu buldun mu, yardır git" diyorsa bunu yapacak. Sete dön diyorsa, bunu yapacak.
                              Hocanın bi taktiği mi var?

Yorum

takildigin seye bak, her hoca oyunculardan sahada bir takim zorunlu seyler ister. Bir takim seylerde ise serbest birakir. Mesela Selcuk inan Senol gunes kendisini daha serbest birakirken Fatih terimin daha fazla kontrol altinda tuttugundan bahsediyordu.

Bu sozlerden sonra benim aklima direkt Sikan geldi. Acaba onu bu tip nedenlerden oturu mu oynatmiyor. Onun haricinde 1.43 de oyuna sonradan girenlerin katkisi cok iyiydi. Ozellikle Mucinin katkisi cok iyi demesi brnim kafama daha fazla takildi. Mucinin neyini begendi acaba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X