Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatıhe kızıyorum ama onu buraya alanlar yonetım

yonetım kabahatlı zaten asıl sorumlu olanlar

Yorum

• 35 yıldır bu takımın içindesin. formasını giydin. kaptanlığını yaptın. gol kralı oldun.
      20 milyonluk hangi adamla oynadın? aç göztepenin 700-800 ve 1m a aldığı adamlara bak. antepi yenmek için yürek lazım para değil.
      saçmalayarak şu armayı daha fazla değersizleştirmeyin.

sus işini yap. yapamıyorsan beceremiyorsan kapı orda.
      En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 11:37.
      trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• 10 kişi nasıl oynanıyor aç izle kasımpaşa fb maçını, hocalık emaresi göremiyoruz hiç neden?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2002-03 sezonunda, önceki yılın yıkıntısını temizleyip tarihimizin belki de en büyük revizyonunu yapmıştık. Ziya Doğan döneminde çalınacak şampiyonluğun temeli o yaz atılıyordu.

Maçlar başladı. Çok iyi mücadele ediyorduk. Bir şey eksikti, ilk üç hafta gol atamamıştık.

Gidip Tekke'yi aldı Aybaba. Dördüncü hafta, Tekke oyuna girdi, Adana'da galiba. O attı, kazandık. Evet, o takımın eksiği goldü, ilacı da Tekke'ydi.

Bugüne gelelim. Dediğiniz gibi kalecimiz yere yatmadı, doğru, takımın artılarına yazılacaktır. Fakat neticede evimizde kazanamadık. Bugünden değil gelecekten endişeliyiz. Çünkü 1-0 kazanılan üç maç esnasında da gidişattan hoşnut değildik.

Bunun sebebi ne olabilir? Sadece personel eksiği mi? Yani Aybaba'nın Tekke'si gibi, Oulai veya Bouchouari gelince takım şaha kalkacak mı? Göreceğiz, inşallah öyle olur. Olmazsa; bunca adam alınmışken, hâlâ daha eksik varsa sorumlusu veya sorumluluları kim?

Diğer sebep zaman mı? Avcı gibi "Kasım ayına" vade mi verecek hoca, gerekiyorsa versin. O zaman da "Otuz milyonluk oyuncum yok" diye yakınmayacak...

Kısacası yolunda gitmeyen bir şeyler var. Saha dılında öncelik yönetimken paratoner gibi tepkileri kendi üstüne çekmesi kahramanlık değil. Saha içini toparlasa, bunca insan çıkıp şunu da der: "Bu beceriksiz yönetime rağmen Tekke iyi işler yapıyor."
          Oulai ve Bouchouari döndüğünde oyun olarak muhtemelen daha iyi olacağız ama skor eksikliğimiz devam edecek yine skor olarak kısır maçlar izleyeceğiz dediğim gibi Onuachu dışında 10+ gol atacak adam yok 30 kişilik kadroda. Augusto, Olaigbe, Oulai hepsi ham oyuncu sabretmek zorundayız bu adamlara. Hocadan şu aşamada beklediğim en azından duran toplardan daha fazla gol bulabilmek o konunun biraz daha üzerine düşmesi lazım.
          Şu kadroda hocanın birinci sırada istediği Boga, Puertas ve Zaferiris olsa idi ve yine buna benzer skorlar alsaydık bende eleştirebilirdim hocayı ama şu aşamada hocaya sabredeceğiz mecbur etmek zorundayız. Hoca gitse yerine gelecek hoca kim olursa olsun bu kadrodan çoğu oyuncuyla çalışmak istemez her sene sil baştan kadro yapacak durumumuz yok.

Yorum

• G1bsucbWQAAxfHL?format=jpg&name=900x900.jpg

her türlü kovulacak. şuradan çıkma ihtimali yok. galatasaray maçında bile takımın başında olmayabilir.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              G1bsucbWQAAxfHL?format=jpg&name=900x900.jpg

her türlü kovulacak. şuradan çıkma ihtimali yok. galatasaray maçında bile takımın başında olmayabilir.
              Şuradan çıkamaz deniyordu, çıktık... Allah izin verirse senin gönderdiğin süreçten de çıkarız...

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Önümüzdeki maça Oulai gelecek, Rizespor maçına da Bouchouari gelecek.

Bakalım bu arkadaşlar muz muymuş, hıyar mıymış göreceğiz.
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Paul Onuachu olmasa klupte fazla kalamaz fatıh

paulla beraberlık alabılıyor anca fatıh kardesımız

bırak Fatıh artık yeter bu kadar

boyle bır forvetımız var ama kadro cop yazık bu cocuga uzuluyorum

​boyle bır forvete guzel bır otasahan olsa kadron olsa ve hocan olsa neler yaparsın....

once kendısı pesıne hemen yonetım gıtmelı

En son erenslash tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 13:51.

Yorum

• Eleştirilerin çoğu doğru ve haklı olmakla birlikte Fatih Tekke'nin çok büyük bir başarısızlık söz konusu olmadığı sürece takımda kalması gerektiğini düşünüyorum ve savunuyorum.
                    Aksini söyleyen Trabzonspor'a önereceği TD'nin %100 başarılı olacağının garantisini verebilirler mi?
                    Eğer bir TD'nin yarım kalan hikayelerinin bilmem kaçıncı versiyonunu izlemek istiyorsanız Fatih Tekke'nin gitmesini savunabilirsiniz.Çünkü bugün giderse iki sezon sonra yine burda olacak,herpimiz biliyoruz.

Özetle şu kısır döngüden çıkalım artık.
                    • Memento mori

Yorum

• Bir takımın azı dişi oyuncuları vardır. Yerlerinden oynamazlar.

Bizde bunlardan çok yok.
                      Onana, Onuachu, Batagov, Zubkov... 4 tane.
                      Bunun dışındaki herkes değişebilir. Çünkü takıma katkıları sınırlı.
                      2 tane de alternatifsizlikten yerinden oynatmaman gereken adam var, Folcarelli ve Mustafa..

Sen Zubkov'u asla oynayamayacağı sağ kanada çekip, sol kanatta işlevsiz hale getiriyorsun.
                      Yerine koyduğun pili bitmiş Visca ile zaten üretebileceğin bir şey yok. Sağ kanat ta çöküyor.

Sonra Zubkov'u oyundan alıp duran topları da verimsiz kullanmaya başlıyorsun.

Şundan bir vazgeç...
                      Takımda fark yaratacak, sıkışan oyunda uzaktan şutla direnci kıracak, duran topu verimli kullanacak tek adam Zubkov.
                      Visca denen şeyi oyuna sokacaksan da Olaigbe'nin yerine sola sok. Sağ kanatta kimin oynayacağı belli arkadaş.

Onuachu nasıl yerinden oynamazsa, Batagov nasıl tartışmasız yerinde ise bu takımın sağ kanadı Zubkov...

Elinde kısıtlı olan kilit oyuncuları da tüketme.

İlk yarı Muçi ve Olaigbe yüzünden felç oldu hücum hattın.

Doğru teşhis, doğru tedavi lazım.

Yorum

• fatıhın gıtmesı ılk cozum yapılması lazım

hemen akabınde agaoglu veya onun ayarında zengın ekıp baskan sart veya yabancılara satmalı bır sekıl yapmaları lazım

ucuncu

ucuncu olarak hemen yenı hoca ve transfer lazım

hocanın gıtmesı tek basına tabı cozum olmaz ama cozum ıcın adımlardan olmassa olmazıdır

transfer guney amerıka uruguay arjantın agırlıklı olmalı yabancılar ıcın

nokta atısı pahalı transferler + gelecege yonelık guney amerıka scoutıng ekıbı bulmaları lazım

o zaman yaparlar bır seyler

En son erenslash tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 13:58.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fatıhın gıtmesı ılk cozum yapılması lazım

hemen akabınde agaoglu veya onun ayarında zengın ekıp baskan sart veya yabancılara satmalı bır sekıl yapmaları lazım

ucuncu

ucuncu olarak hemen yenı hoca ve transfer lazım

hocanın gıtmesı tek basına tabı cozum olmaz ama cozum ıcın adımlardan olmassa olmazıdır

transfer guney amerıka uruguay arjantın agırlıklı olmalı yabancılar ıcın

nokta atısı pahalı transferler + gelecege yonelık guney amerıka scoutıng ekıbı bulmaları lazım

o zaman yaparlar bır seyler
                          Fatih Tekke gidince kimdir mesela hoca önerin ?

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih Tekke gidince kimdir mesela hoca önerin ?
                            sımdı sunu unutma yenı yonetımle daha ıyı olur bu hocalar ama

gene de yazayım yabancı bosta ama bunlar belkı baska klupler alacak

gecıcı olarak bırını alabılırler fatıh terımı alsınlar ama 6 aylık

oyle bır anlasmaya yanasmassa

yabancı alsınlar

Hier werden die erfolgreichsten derzeit verfügbaren Trainer aufgelistet. Bemessungsgrundlage für den Erfolg eines Trainers ist die durchschnittliche Punkteausbeute pro Spiel.

dolu hoca var sec begen
                            fatıhten cok daha ıyı secenekler mevcut

hatta turkıyedekı hocalardan 10 kat karıyerlı ve basarılı hocalar var

fenerın ve bjknınde yerınd eolsam burdan bakardım hocalara

trabzon bızd e dahıl

kısıler onerılerımı soruyorsan

This is the profile site of the manager Sérgio Conceição. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.

This is the profile site of the manager Marco Rose. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.

This is the profile site of the manager Dunga. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.

This is the profile site of the manager Gareth Southgate. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.
                            En son erenslash tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 14:14.

Yorum

• Hoca değişimi ile bu kulüp şu anda bir şey kazanamaz.

MEvcut yönetimin varlığı devam ettikçe "o hoca olmaz, bu hoca ile olmaz" demeye devam ederiz.

Yönetim gidecek önce.
                              İlk adım budur!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca değişimi ile bu kulüp şu anda bir şey kazanamaz.

MEvcut yönetimin varlığı devam ettikçe "o hoca olmaz, bu hoca ile olmaz" demeye devam ederiz.

Yönetim gidecek önce.
                                İlk adım budur!
                                en dogrusu o

yenı yonetım saglam yabancı hocayla anlasmalı paralı yonetım sart

ama yonetım ne zaman gıdecek

ve yenı yonetım gelene kadar fatıhe ne kadar katlanacagız

devre arası olmadan yenı paralı yonetım gelse devre arasında bembeyaz sayfa acmaları lazım

sezon sonuna olmaz bu ıs

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X