Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarih: 16 Mayis 2006

Konu: Fatih Tekke

Karar: Gitsin

Gerekçeli Karar:

Fatih Tekke adiyla futbol yasantisini Trabzonsporda sürdüren ayni zamanda Büyük Trabzonspor camiasinin büyük takiminda kaptanlik yapan futbolcunun, gerek demeçlerinde söyledikleri gerekse meslegini saha içersinde icra ederken yaptiklari trabzonsporun futbolcusuna hele hele kaptanina hiç yakismamaktadir.

Ayrica futbolcunun kafasinda trabzonspor degil, Avrupa takimlarinda top oynama istegi agirlik kazanmistir. tüm bunlara binaen bu oyuncunun kulübe kazandiracagi maddi kazançlarda gözetilerek gönderilmesine karar verilmistir.

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center>
      <T>
      <TR>
      <TD =bold>h@msi61 Yazdi:

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999>
      <T>
      <TR>
      <TD>
      <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
      <T>
      <TR>
      <TD =text>

Fatih Tekkeye laf etmeyin, adam takimi kaç senedir tasiyor. birde empati yapmayi bilelim adam 29 yasinda ve kariyeri için Avrupaya gitmek istiyor bunda yadirgancak bisi yok. onun Trabzonsporlulugunu tartisicak kadar kimsenin Trabzonsporlu oldugunu düsünmüyorum...

</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>Sen nedemek istiyorsun arkadasim o bir profesyonel ve bizlerde bu takim için cebinden parasini yüreginden duygularini harcayan karsiliksiz sevgi ile bu takima sahip çikan ki her halükarda bu takim için savasan taraftarlariz .Kimsenin Trabzonsporlulugunu kimse belirleyemez...

Burada Kaptani hep destekledim taki o son ropörtaji verene kadar.

Neymis yorulmus...

Onun Veya bi baska futbolcunun Trabzonsporlulugunu hiç kimse tartismiyor burda burda tartisilan konu Böyle kötü bir sezon sonunda ve ezeli bi rakibine yenilgi maçindan sonra yoruldum artik kafaca rahat degilim demesi elestiriliyor.

Ben isterdimki Takimin kaptani gönlümüzün sultani DESINKI;

Bu takimda ben kaptan oldum bu Takimla buralara geldim ama boynumun borcu olan SAMPIYONLUGU bu takim a ve taraftarina yasatamadim gerekirse kariyerimin sonuna kadar bu takimin Sampiyonlugunu görmek için ter dökerim bu taraftar her seye layik..

Ama sabki öyle umarsiz bir tavir sergiliyorki busezon yasananlar onun hiç umrunda degilmis gibi bu taraftar 22 yildir özlemle yanip tutusuyor her sonbahar yeni bir baslangiç diye.Ama Kaptan ise malüm yoruldum diyor ne bekliyorsun ne dememizi istiyorsun ...

Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• byebye
        HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Allah Allah. Allah Allah.

Yahu sizlere ne oldu? Aklinizi peynir ekmekle mi yediniz? Trabzonsporlulugumdan utaniyorum.!!!!!

Sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra bu futbolculara hak vermemek mümkün degil. Adamlar kacacak delik ariyorlar. ZatiHallerinizde yangina Körükle gidiyorsunuz. Neler oluyor size anlayamiyorum?
          sonunda herkes Trabzonsporlu olmasin. Birakin bu da bizim ayricaligimiz kalsin.!

Yorum

• İlk olarak Tirgiloglu tarafından gönderildi

Allah Allah. Allah Allah.

Yahu sizlere ne oldu? Aklinizi peynir ekmekle mi yediniz? Trabzonsporlulugumdan utaniyorum.!!!!!

Sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra bu futbolculara hak vermemek mümkün degil. Adamlar kacacak delik ariyorlar. ZatiHallerinizde yangina Körükle gidiyorsunuz. Neler oluyor size anlayamiyorum?

futbolcularin verdigi demeçleri okuyup taraftara hakvermen gerekirken onlarin demeçlerine nazire yapan bu cefakar taraftari anlamaman inan beni sasirtti ....

Geç arka sayfalara bak bu gün bunlari yazan ben 3-5 sayfa önce fatihi nasil destekledigimi gör..

Ama o demeçleri veren degil kaptan babam olsa güle güle derim aha yol usaklar UGURLAR OLA
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
              İlk olarak Tirgiloglu tarafından gönderildi

Allah Allah. Allah Allah.

futbolcularin verdigi demeçleri okuyup taraftara hakvermen gerekirken onlarin demeçlerine nazire yapan bu cefakar taraftari anlamaman inan beni sasirtti ....

Geç arka sayfalara bak bu gün bunlari yazan ben 3-5 sayfa önce fatihi nasil destekledigimi gör..

Ama o demeçleri veren degil kaptan babam olsa güle güle derim aha yol usaklar UGURLAR OLA

rutav katiliyorum,fatih tekkeyi çok seviyorum fakat çok gitmek istiyor kafa olarak bittim diyor bunu görmek istemeyenleri de anliyorum fakat gerçek bu! ben de çok üzülüyorum...

ama bir gerçek var ki avrupa da tutunabilen sadece nihat emre tugay var onlarda siradan takimlarda oynuyorlar fatih tutunmasi çok zor bence,ben fatih tekke olsam bir yil daha ts de oynardim ama kendi bilir,ikna edilirse iyi olur fakat eski fatih olmasi sözüyle onun disinda kendi de istiyor zaten gidebilir...
              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Fatih Tekkeyi bende cok severim herkes gibi. Nede olsa kaptanimizdir ve Takimi o sirtliyor. Sizin anlamak istemediginiz bir konu: Bu kacis neden? bizim futbolcular neden hepsi problem yapiyor? nedenler cok yaz yaz bitmiyor.

Gitmek illede gitmek isteyeni bende tutmam ama bu illede gitmek istemenin nedenleri nelerdir. Ben söyleyeyim: TARAFTAR BASKISI bütün futbolcularin demeclerinin satir aralarinda bu itiraf gizli.
                sonunda herkes Trabzonsporlu olmasin. Birakin bu da bizim ayricaligimiz kalsin.!

Yorum

Fatih Tekkeyi bende cok severim herkes gibi. Nede olsa kaptanimizdir ve Takimi o sirtliyor. Sizin anlamak istemediginiz bir konu: Bu kacis neden? bizim futbolcular neden hepsi problem yapiyor? nedenler cok yaz yaz bitmiyor.

Gitmek illede gitmek isteyeni bende tutmam ama bu illede gitmek istemenin nedenleri nelerdir. Ben söyleyeyim: TARAFTAR BASKISI bütün futbolcularin demeclerinin satir aralarinda bu itiraf gizli.

güzel kardesim ne demek istiyosun anlayamadim açikcasi... futbolcular herseyi yapacak suçlu taraftar olacak ne güzel is yaaa...

sanki baska takimin taraftarlari futbolcusuna baski yapmiyo

hem açik açik söyle türkiye de hangi taraftar futbolcusuna bu kadar sahip çikiyo. bu kadar hayalkirikligina ragmen..........

biraksin futbolcular bu isleri

Yorum

• taraftar baskisinin sadece trabzonspora has bir özellik oldugunu sanmiyorum [img]smileys/smiley4.gif[/img]taraftar baskisi sadece siradan takimlarda olmaz hem taraftari azdir hemde bir hedefi yoktur .O zaman siradan ve basit takimlarda oynamalari gerekir bundan sikayet eden futbolcularin

Fatih e gelince gitmesini istemiyordum ama son demeçlerinden sonra artik kalsada bize bir faydasi olacagini sanmiyorum. Avrupayi çok istedigi ortada artik gitsin . Ayrica bizi böyle kiracak demeçler vermemeliydi [img]smileys/smiley9.gif[/img]çünkü bu taraftar onu çok seviyor ve sevecekte

YOLUN AÇIK OLSUN KAPTAN...
                    Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                    BMN Tsira TRABZON

Yorum

Fatih Tekkeyi bende cok severim herkes gibi. Nede olsa kaptanimizdir ve Takimi o sirtliyor. Sizin anlamak istemediginiz bir konu: Bu kacis neden? bizim futbolcular neden hepsi problem yapiyor? nedenler cok yaz yaz bitmiyor.

ben hiçbir zaman sevmedim Tekke yi herzaman laubaliligi rahatsiz etti beni.

futbolcularin her demecinde ki satir aralarina gizlenen Taraftar baskisi da basarisizliklarinin sonucudur.Ne vermisler bu taraftarada neyi istiyorlar.Taraftar baskisini kaldiramiyorlarsa zaten TRABZONSPOR da isleri ne gitsinler Vestel Manisda , Gençlerbirliginde , RizeSpor da oynasinlar.Tarftar da ne zaman baski yapmis, nasil bir baski yapmis hala daha anlamis degilim.

Yorum

• Burada Fatih Tekke'ye bile s....r git dendigini gördüm ya hiçbirseye sasirmam artik..

Adam gitmek istiyorum demis,hayalim Avrupa demis suç olmus.Halbuki ikiyüzlü ol kardesim,basina de ki,çok mutluyuym,avrupa'da ne isim var benim,yönetime de de ki ya satin ya seneye bedava giderim,keyfiniz bilir..Ne sis yansin ne kebap ne de sana hakaret edilsin.Siz hakikaten 3 sezonda 5 gol bile atamayan forvetlere layiksiniz..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Trabzondaki kadar Futbolcularin üzerine gidilen birbaska kulüp yok yer yüzünde. bu 1

Örnek mi istiyorsunuz? (önce kendi zihninizi yoklayin hangi futbolculara neden cephe aldiginizi diye) Lemi Celik. Hasan Ücüncü. Fatih Akyel. Hüseyin Cimsir. Gökdeniz Karadeniz. Thomas Jun...............

Siz önce bütün futbolculara karsi saygili olun. bu 2

Kizmak yok! Bu insanlar bu isten para kazaniyorlar yani evlerine ekmek götürüyorlar. bu adam iyi futbolcu olmasa bu kulübe alinmazdi ve bu kadar para verilmezdi. (profesyonel demek Gecimini bu isten aldigi para ile saglamak demek. Bu isi cok iyi biliyor demek degil!!) Daha adamin adi anildiginda küfürler havada ucusuyor. Peki bu adam zaten parasini aliyor. neden bu küfürleri yesin? paranoyak oldugundan degil herhalde!!

Kulübe Saygili olun(Yönetime Saygi). bu 3

Su veya bu sebepten ötürü adamlar bu kulübe yönetici secilmis. basarili olupilerde yapmak istedigi islerin alyapisini olusturmak (veya Hizmet Aski[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]). Sen her maglubiyetten sonra adamlara ana avrat küfret. Peki bu adamlar neden senin küfürlerini dinlesin?

Trabzona Saygi. bu 4

Trabzon sehri kücük bir sehir, sosyal hayati yok denecek kadar az. Bir futbolcunun buraya gelmesi cok cok zor. Ya cok para vereceksin yada gözü henüz acilmamis olacak. bir hafta boyu cektigin stresi bir yerde atacaksin bu da küfür yiyerek degil. Bu da Istanbul kulüplerinin en büyük artisi.

bilmem anlatabildim mi?

Sizlere baska yardimim olursa hay hay.

Yorum

• Fatih ve GÖKDENIZi babamdan çok savunmusumdur tüm insanlara karsi.Bunu BMN/IZMIR grubunda yer alan arkadaslarimda çok iyi bilir.ama fatih öyle bi adam ki bos mukaveleye imza attiginin ertesi günü "bu mukavelelr dolacak yoksa ertesi günü takimdan ayrilirim" be kardesim bu nasil bi anlayis.Sen nasil bi TRBZON lusun.Bu laf basina denecek bi laf mi?çagirirsin baskanini dersin "ya baskanim ben bos mukaveleye imza attim ama bunu bi an önce halledelim de sonraaramiz açilmasin" demiyo da amcam diyo ki " ben ertesi günü giderim".

Fatih seni kim sever bizim kadar söyle bakalim.Farz edelim ki gittin ingiltere ye sen saniyomusun ki o takim taraftarlari seni ailesinden biri gibi görecek her deplasmana gittiginde seni devlet baskani gibi karsilayacak öyle saniyosan çok yaniliyosun.orda seni kimse iplemez bile.yok KRAL mis yok SULTAN mis böyle sifatlara hemen ölelayik görmezler adami.

FATIH cim gidecegin yer SÜRMENE degil LONDRA veya baska bi sehir.Öyle kolay degiloralarda yasamak.Uyum saglamak.Umarim "çok yoruldum gitmek istiyorum" derken bunlarin hesabini yapmissindir.

Ama ben eminim ki (gidecegini düsünerek yaziyorum) ertesi sezon geri döneceksin.orda öyle istegin zaman idman yapmak yok veya öyle kaleciyle karsi karsiya kalinca ille de üstünde asirtma gibi bi huy var ya sende orda onu kaçirdin mi bi daha formayi biraz zor giyersin.

Fatih sana ne diyim.

ALLAH SELAMET VERSIN.AMA GIDERSEN EMIN OL

BIRDAHA GERIDÖNÜSÜN OLMAZ

(Bu sadece benim fikrim tartismaya girmeyelim lütfen)
                            MİMOZA

Yorum

• güle güle artik ne kadar sevsekde zorla tuttacak halimiz yok b

bye bye fatih TEKKElimeyle harikalar yarattin..
                              22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

profesyonel futbolcu isen bu baskilarla bas etmesini bileceksin hangi meslek onlarin aldigi parayi aliyor.Hem sunuda düsünmek lazim eger büyük takimda oynayacak kadar kaliteliysen bu stresi de kaldiracak kapasiteye sahip olman gerekiyor her büyük klüpte var bu baski birtek bizde yok..

Sende bizi anlamaya çalis biraz becekeye yenil 2 milyon dolarlik maçi yenik kapa sonrada yoruldum diye yakin gitmek istiyorum de.bir ricam var bi zahmet oku benim son 2-3 sayfada yazdiklarimi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim