Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun sana! Demiyor muydum kaç maçtır sana güveniyoruz diye?
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nihat sahin, Cen Gönen, Serkan Kirintil, Harun Tekin vs.

Fatih yerine yazilan isimlere bak
      sorma ya

Yorum

• Bu akşam çok iyiydi.

Tebrik ederim.

Hedef açısından hala kaleci lazım diyorum ben.

Hedef yoksa tamam.

Hedef varsa lazım.

Bu yatırım bu kaleciye emanet edilmez.
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• En çok eleştirenlerden ve hiç güvenmeyenlerden biri olarak tebrik ve teşekkür ederim.

Bugün o kendine güvensiz halleri yoktu.

Direkten dönen topa dokunması ve sonrasında ayağıyla çıkarması çok iyiydi.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bu aksam beni utandirdin, sen hep böyle oyna, ben utanmaya raziyim.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bugün iyiydi ama hala güven vermiyor. Haftaya Demba ba ile karşı karşıya. Allah yardımcısı olsun

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Direkten dönen topa müdahalen müthişti..Tebrikler.
                Toparlanmaya başladı. Istanbul'a kök söktüren 1461'in kalecisiydi o! Aynı performansı sergileyecek umarım.
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• Maçı izlerken sadece direğe çarptığnı sanmıştım ama tekrarları izleyince çok kritik bir kurtarış yaptığını gördüm. Bu kurtarışlar onu büyütecek.
                  Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                  Hz. Ömer.

Yorum

• Onur'umuzdan sonra kim olursa olsun yadırgarız. Belkide bu yüzden güvensizlik olustu taraftarımızda. Bekleyelim... Sabredelim.
                    Yeniden fark yaratma yürekliliğini gösterme ve gerçekten yapmaya değer bir şey yapma zamanı gelmiştir.

Yorum

• Fatih Öztürk

Allah senin o basinin daima dik durmasini nasip eylesin. Bjk macinda sana guvenim sonsuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Kalecilik ile uzaktan yakından alakası yok, nasıl örnek verelim hakan arıkan gibi mesela oda öyleydi, tam nalbur olacak adamlar kaleci olmuş, zerre alakası yok, hiç güven vermiyor, kale boş sayıyorum, ya adama "oooo fatihhh ne kurtardı be" denilen pozisyonda kör kalecimiz petkoviç gibi topa çıktı.

Beyler, bayanlar benim çocukluğumu petkoviç yedi 26 yaşındayım kaldıramam, bana gelmez böyle işler, takır takır oynadığımız maçlarda 2 boşa çıkar ümit karana bilmem necatiye saçma saçma goller attırırdı ben gelemem, buda aynı yolda gidiyor, tolgada böyleydi falan demeyin, şampiyonluk sezonu dışında tolga bildiğiniz tolga buda aynı kasvetli surat bir tavırlar hareketler, koy ibrahimi yada devre arası al bir türk kaleci onur gelene kadar ya çok maç kaybettirir bu çocuk bize.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Fatih Öztürk

Kaleci kaleci. Bence biraz guven bu kalecimize. Allahtan Cardozo golleri kacirmadi yoksa onada takardin kafayi gibime geliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• La içine onur mu kaçtı neydi o direkten dönene müdahalen sen olmasan direk de kurtaramazdı orda helal olsun seviyoruz seni
                            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kalecilik ile uzaktan yakından alakası yok, nasıl örnek verelim hakan arıkan gibi mesela oda öyleydi, tam nalbur olacak adamlar kaleci olmuş, zerre alakası yok, hiç güven vermiyor, kale boş sayıyorum, ya adama "oooo fatihhh ne kurtardı be" denilen pozisyonda kör kalecimiz petkoviç gibi topa çıktı.

Beyler, bayanlar benim çocukluğumu petkoviç yedi 26 yaşındayım kaldıramam, bana gelmez böyle işler, takır takır oynadığımız maçlarda 2 boşa çıkar ümit karana bilmem necatiye saçma saçma goller attırırdı ben gelemem, buda aynı yolda gidiyor, tolgada böyleydi falan demeyin, şampiyonluk sezonu dışında tolga bildiğiniz tolga buda aynı kasvetli surat bir tavırlar hareketler, koy ibrahimi yada devre arası al bir türk kaleci onur gelene kadar ya çok maç kaybettirir bu çocuk bize.
                              Petkovic kimdir?

Yorum

• Türkiye ligi ile kıyaslıyorum . arka cebinden 5 tane Cenk çıkarır.
                                Yeter mi , yeter...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim