Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Fatih Öztürk

İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün iyiydi ama hala güven vermiyor. Haftaya Demba ba ile karşı karşıya. Allah yardımcısı olsun
    Berat guven veren kaleci soyler misin bana Onur haric...Tolga mi guven veriyor, Muslera mi guven veriyor veya Ayi Volkan mi ?..Cenk zaten klansman disi.

Tr de zaten boyle bir kaleci bir tane o da sakat...

Biraz gelisme var ama degil mi kabul et

Bu arada direge carpan top ve ayaklariyla cikardigi top haftanin en iyi 2 kurtarisidir Net...
    En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 02.12.2014, 11:36.

Yorum

• Akşam gayet iyiydi.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Petkovic kimdir?
        Avusturalya'lı kalecimiz, sonra sivas'i gitti.

Micheal Petkoviç.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Devre arasına kadar izleyelim olmazsa belki transfer düşünülebilir.

Yorum

• Beşiktaş maçındaki performansını merak ediyorum

Yorum

• Performansının yanında şansı da yanında olur inşallah...
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Berat guven veren kaleci soyler misin bana Onur haric...Tolga mi guven veriyor, Muslera mi guven veriyor veya Ayi Volkan mi ?..Cenk zaten klansman disi.

Tr de zaten boyle bir kaleci bir tane o da sakat...

Biraz gelisme var ama degil mi kabul et

Bu arada direge carpan top ve ayaklariyla cikardigi top haftanin en iyi 2 kurtarisidir Net...
                Volkan ve Muslera gayet güven veriyor kalelerinde. Kalecilerin de illa ki performans düşüşleri olacaktır, şu an o dönemi yaşıyorlar. Tıpkı bir ara Onur'un yaşadığı gibi. Her hafta 3 yiyordu

Çıkardığı top harikaydı ama gelişme olarak saymıyorum bunu ( Şaka tabii ki ) Keşke gol yemeseydi de özgüveni artsaydı. 4-0 ken takım hücum değilde biraz daha ayağı yere basmalıydı diye düşünüyorum hala

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Volkan ve Muslera gayet güven veriyor kalelerinde.
                  Ciddi misiniz? Hadi Volkan'a kendi camiası , taraftarları her koşulda destek oluyor bunu görüyoruz.. Fakat Muslera için aynı şey söylenemez belki 100 kişiden 50 kişi sahip çıkıyordur geri kalanı ise artık faydasının olmadığını ve satılması gerektiğini söylüyor.
                  #7 Óscar René Cardozo Marin
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

• Hemen başka kaleciler ile karşılaştırmalar.

Karşılaştırma nerede varsa bir eksiklik vardır demektir, bize ne elin kalecilerinden ya, sanki cenk as kaleci, sanki cenk gol yese bjk atamıyor, evet fatih nalbur cenkte nalbur hemde istediğin contayı becerip veremeyip "ustam gelsin birde o baksın" diyen nalbur çırağı ikiside. Volkanla muslera ile adının aynı cümlede geçmesi bile çok saçma sinirlenmek sövmek ayrı bir şey futbolun gerçekleri ayrı bir şey ya daha hangi topa çıkıp çıkmayacağını bilen adam kimse ile kıyaslanamaz. Çok maç kaybettirecek bize, tez zamanda ya ibrahimden mucizeler çıkar yada başka bir kaleci alırız onur gelene kadar, bunu da satalım, onurun altına erciyeste ki gökhan gibi fb'nin ertuğrulu gibi kaleci gibi kaleciler lazım kendini o işe veren emekçi adamlar lazım böyle artistler değil surat asık bir haller bir tavırlar dersin ki 10 leşi var ve şampiyonlar ligi finaline çıkıyor, yok abi Allah koruyor kalemizi yoksa kale boş.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Cardozo'nun attığı son gol için "Ben bile yerdim o golü" demiş. Harbiden demişse iyi değil yani...

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hemen başka kaleciler ile karşılaştırmalar.

Karşılaştırma nerede varsa bir eksiklik vardır demektir, bize ne elin kalecilerinden ya, sanki cenk as kaleci, sanki cenk gol yese bjk atamıyor, evet fatih nalbur cenkte nalbur hemde istediğin contayı becerip veremeyip "ustam gelsin birde o baksın" diyen nalbur çırağı ikiside. Volkanla muslera ile adının aynı cümlede geçmesi bile çok saçma sinirlenmek sövmek ayrı bir şey futbolun gerçekleri ayrı bir şey ya daha hangi topa çıkıp çıkmayacağını bilen adam kimse ile kıyaslanamaz. Çok maç kaybettirecek bize, tez zamanda ya ibrahimden mucizeler çıkar yada başka bir kaleci alırız onur gelene kadar, bunu da satalım, onurun altına erciyeste ki gökhan gibi fb'nin ertuğrulu gibi kaleci gibi kaleciler lazım kendini o işe veren emekçi adamlar lazım böyle artistler değil surat asık bir haller bir tavırlar dersin ki 10 leşi var ve şampiyonlar ligi finaline çıkıyor, yok abi Allah koruyor kalemizi yoksa kale boş.
                        Emirhan ben seni cozemedim kardes

Mesele guven vermek kim dedi ki Fatih bunlardan iyi kaleci ...her zamanki gibi haricten gazel okuyorsun Yani yorumlarina genelde akil sir eediremiyorum sahsen

Fatih iyi bir kaleci insallah daha da iyi olacak , bizim derdimiz destek olmak...Imkanin varsa alirsin Onur seviyesinde bir kaleci ha imkanin zamanin yoksa her mac sonu adamin yerin dibine sokmak kimseye bir sey kazandirmaz ...

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ciddi misiniz? Hadi Volkan'a kendi camiası , taraftarları her koşulda destek oluyor bunu görüyoruz.. Fakat Muslera için aynı şey söylenemez belki 100 kişiden 50 kişi sahip çıkıyordur geri kalanı ise artık faydasının olmadığını ve satılması gerektiğini söylüyor.

Şaka mı yapıyorsun Hatice ? Ben de Onur'un satılmasını istiyorum iyi paraya bu kötü kaleci olduğunu mu gösterir. Muslera'ya Volkan'dan daha çok sahip çıkılıyor. Önündeki defans hattından şikayetçi hepsi. Satılmasını istemelerinin sebebi bu savunma hattı Muslera'nın değerini düşürüyor. Bence de satılmalı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Muslera güven veren bir kaleci önündeki defans leş.. Ha bir Muslera alamayacağımıza göre Fatih'e güvenmekten başka çare yok..

Yorum

Şaka mı yapıyorsun Hatice ? Ben de Onur'un satılmasını istiyorum iyi paraya bu kötü kaleci olduğunu mu gösterir. Muslera'ya Volkan'dan daha çok sahip çıkılıyor. Önündeki defans hattından şikayetçi hepsi. Satılmasını istemelerinin sebebi bu savunma hattı Muslera'nın değerini düşürüyor. Bence de satılmalı
                              Iyi paraya satilmasini degil faydali olmadigini dusunduklerinden diyorum. Saniyorum siz hep iyi olan yorumlari okuyup/dinlediniz.
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

• Ayrica her futbolcumuzun basligini altinda ligdeki diger rakiplerimizin topcularinin kiyaslanmasinin son derece yanlis oldugunu dusunuyorum. Bu foruma girip takip eden o kadar insan var ki sadece biz Trabzonsporlular burada degiliz. Milletin eline malzeme vermekten baska bisey degil bu. Umarim uye olmayanlara kapalidir bu bolumler.
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim