Helal olsun sana! Demiyor muydum kaç maçtır sana güveniyoruz diye?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Öztürk
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sorma yaİlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenihat sahin, Cen Gönen, Serkan Kirintil, Harun Tekin vs.
Fatih yerine yazilan isimlere bak
Yorum
-
Bu akşam çok iyiydi.
Tebrik ederim.
Hedef açısından hala kaleci lazım diyorum ben.
Hedef yoksa tamam.
Hedef varsa lazım.
Bu yatırım bu kaleciye emanet edilmez.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Bugün iyiydi ama hala güven vermiyor. Haftaya Demba ba ile karşı karşıya. Allah yardımcısı olsun
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kalecilik ile uzaktan yakından alakası yok, nasıl örnek verelim hakan arıkan gibi mesela oda öyleydi, tam nalbur olacak adamlar kaleci olmuş, zerre alakası yok, hiç güven vermiyor, kale boş sayıyorum, ya adama "oooo fatihhh ne kurtardı be" denilen pozisyonda kör kalecimiz petkoviç gibi topa çıktı.
Beyler, bayanlar benim çocukluğumu petkoviç yedi 26 yaşındayım kaldıramam, bana gelmez böyle işler, takır takır oynadığımız maçlarda 2 boşa çıkar ümit karana bilmem necatiye saçma saçma goller attırırdı ben gelemem, buda aynı yolda gidiyor, tolgada böyleydi falan demeyin, şampiyonluk sezonu dışında tolga bildiğiniz tolga buda aynı kasvetli surat bir tavırlar hareketler, koy ibrahimi yada devre arası al bir türk kaleci onur gelene kadar ya çok maç kaybettirir bu çocuk bize.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
La içine onur mu kaçtı neydi o direkten dönene müdahalen sen olmasan direk de kurtaramazdı orda helal olsun seviyoruz seniUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Petkovic kimdir?İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalecilik ile uzaktan yakından alakası yok, nasıl örnek verelim hakan arıkan gibi mesela oda öyleydi, tam nalbur olacak adamlar kaleci olmuş, zerre alakası yok, hiç güven vermiyor, kale boş sayıyorum, ya adama "oooo fatihhh ne kurtardı be" denilen pozisyonda kör kalecimiz petkoviç gibi topa çıktı.
Beyler, bayanlar benim çocukluğumu petkoviç yedi 26 yaşındayım kaldıramam, bana gelmez böyle işler, takır takır oynadığımız maçlarda 2 boşa çıkar ümit karana bilmem necatiye saçma saçma goller attırırdı ben gelemem, buda aynı yolda gidiyor, tolgada böyleydi falan demeyin, şampiyonluk sezonu dışında tolga bildiğiniz tolga buda aynı kasvetli surat bir tavırlar hareketler, koy ibrahimi yada devre arası al bir türk kaleci onur gelene kadar ya çok maç kaybettirir bu çocuk bize.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum