Yürekten oynuyor bu yeter. Gol yiyince çok üzülüyor bizi de üzüyor. Kendisi iki haftadır Onur'dan sonra formayı aldığının altını çizdi. 1 sene maça çıkmadığını ve doğal olarak bocaladığını ama kendisine güveninin olduğunu söyledi. Taraftar desteği ve sevgisi performansını daha da arttırır. Böyle devam Fatih.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Öztürk
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih Öztürk
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün iyiydi, çok önemli kurtarışlar yaptı. Yediği golde yapacak bir şeyi yoktu. Maç sonrası röportajında biraz kırgın gibi konuştu.
Ne soyledi malesef mac sonunu izlemedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Direkten dönüp kurtardığı pozisyonda kalkıp takip etmesi önemli. Ayrıca direkten dönen topta da müdahelesi var o ince dokunuş olmasa goldü. 1-2 yan top dışında sıkıntı yok. Ersun Hoca'nın da düşüncesi bizim gibi macera aramaya gerek yok kaleci konusunda.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Benim bir güven eksikliğim felan yoktu dedi. 1.5 sene önce omuzumdan sakatlandım üstüne birde hiç maç yapamadım dolayısıyla biraz şanssızlığım oldu dedi. Onur'un arkasından gelip kaleci olmak çok zor insanların beklentileri çok farklılaşıyor felan dedi. Kaleci şansıda yanında olucak insanın dedi.İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe soyledi malesef mac sonunu izlemedim.
Hatırladıklarım bunlar
Bide sorulan soru üzerine cardozo'nun 3.golünü kesin bende yerdim dedi
Yorum
-
Fatih Öztürk
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bir güven eksikliğim felan yoktu dedi. 1.5 sene önce omuzumdan sakatlandım üstüne birde hiç maç yapamadım dolayısıyla biraz şanssızlığım oldu dedi. Onur'un arkasından gelip kaleci olmak çok zor insanların beklentileri çok farklılaşıyor felan dedi. Kaleci şansıda yanında olucak insanın dedi.
Hatırladıklarım bunlar
Bide sorulan soru üzerine cardozo'nun 3.golünü kesin bende yerdim dedi
Sagol Huseyin kardesim.
O golu her kaleci yer zaten. Onurumuz bile yerdi
Yorum
-
Kesinlikle gerek yok ya. Ligden alıcağımız hiçbir kaleci Fatih'ten iyi olmayacak açık ve net.İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirekten dönüp kurtardığı pozisyonda kalkıp takip etmesi önemli. Ayrıca direkten dönen topta da müdahelesi var o ince dokunuş olmasa goldü. 1-2 yan top dışında sıkıntı yok. Ersun Hoca'nın da düşüncesi bizim gibi macera aramaya gerek yok kaleci konusunda.
Onur'un arkasından gelmek çok zor beklentiler çok farklı.
Fatih bana göre lig için standartın üstü bir kaleci.
Yarın kötü oynar sonraki 3-4 maç iyi performans gösterir. Bunlar olağan.
Yorum
-
İçim rahat seyredemesem de bugünkü performansı için teşekkürler.
Yorum
-
nihat sahin, Cen Gönen, Serkan Kirintil, Harun Tekin vs.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle gerek yok ya. Ligden alıcağımız hiçbir kaleci Fatih'ten iyi olmayacak açık ve net.
Onur'un arkasından gelmek çok zor beklentiler çok farklı.
Fatih bana göre lig için standartın üstü bir kaleci.
Yarın kötü oynar sonraki 3-4 maç iyi performans gösterir. Bunlar olağan.
Fatih yerine yazilan isimlere bak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum