Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yürekten oynuyor bu yeter. Gol yiyince çok üzülüyor bizi de üzüyor. Kendisi iki haftadır Onur'dan sonra formayı aldığının altını çizdi. 1 sene maça çıkmadığını ve doğal olarak bocaladığını ama kendisine güveninin olduğunu söyledi. Taraftar desteği ve sevgisi performansını daha da arttırır. Böyle devam Fatih.

Yorum

• Bugün iyiydi, çok önemli kurtarışlar yaptı. Yediği golde yapacak bir şeyi yoktu. Maç sonrası röportajında biraz kırgın gibi konuştu.

Yorum

• Yandan gele toplara vuramayavaksa çıkmaması gerek. Bu maç bir iki yan top hariç iyiydi.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Nasıl gol yersin, nasıl !!!!

Yorum

• Fatih Öztürk

İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün iyiydi, çok önemli kurtarışlar yaptı. Yediği golde yapacak bir şeyi yoktu. Maç sonrası röportajında biraz kırgın gibi konuştu.

Ne soyledi malesef mac sonunu izlemedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Direkten dönüp kurtardığı pozisyonda kalkıp takip etmesi önemli. Ayrıca direkten dönen topta da müdahelesi var o ince dokunuş olmasa goldü. 1-2 yan top dışında sıkıntı yok. Ersun Hoca'nın da düşüncesi bizim gibi macera aramaya gerek yok kaleci konusunda.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne soyledi malesef mac sonunu izlemedim.

Benim bir güven eksikliğim felan yoktu dedi. 1.5 sene önce omuzumdan sakatlandım üstüne birde hiç maç yapamadım dolayısıyla biraz şanssızlığım oldu dedi. Onur'un arkasından gelip kaleci olmak çok zor insanların beklentileri çok farklılaşıyor felan dedi. Kaleci şansıda yanında olucak insanın dedi.

Hatırladıklarım bunlar

Bide sorulan soru üzerine cardozo'nun 3.golünü kesin bende yerdim dedi

Yorum

• Fatih Öztürk

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim bir güven eksikliğim felan yoktu dedi. 1.5 sene önce omuzumdan sakatlandım üstüne birde hiç maç yapamadım dolayısıyla biraz şanssızlığım oldu dedi. Onur'un arkasından gelip kaleci olmak çok zor insanların beklentileri çok farklılaşıyor felan dedi. Kaleci şansıda yanında olucak insanın dedi.

Hatırladıklarım bunlar

Bide sorulan soru üzerine cardozo'nun 3.golünü kesin bende yerdim dedi

Sagol Huseyin kardesim.
                  O golu her kaleci yer zaten. Onurumuz bile yerdi

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Direkten dönüp kurtardığı pozisyonda kalkıp takip etmesi önemli. Ayrıca direkten dönen topta da müdahelesi var o ince dokunuş olmasa goldü. 1-2 yan top dışında sıkıntı yok. Ersun Hoca'nın da düşüncesi bizim gibi macera aramaya gerek yok kaleci konusunda.
                    Kesinlikle gerek yok ya. Ligden alıcağımız hiçbir kaleci Fatih'ten iyi olmayacak açık ve net.
                    Onur'un arkasından gelmek çok zor beklentiler çok farklı.
                    Fatih bana göre lig için standartın üstü bir kaleci.
                    Yarın kötü oynar sonraki 3-4 maç iyi performans gösterir. Bunlar olağan.

Yorum

• Aferin Fatih.

Yorum

• İçim rahat seyredemesem de bugünkü performansı için teşekkürler.

(UEFA)

Yorum

• Helal olsun Fatih.

Daha da iyi olacaksin insallah...

Yorum

• İşte gerçek Fatih ortaya çıkıyor.
                            Aferin sana çocuk! Son çıkardığı Onurumsuydu.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kesinlikle gerek yok ya. Ligden alıcağımız hiçbir kaleci Fatih'ten iyi olmayacak açık ve net.
                              Onur'un arkasından gelmek çok zor beklentiler çok farklı.
                              Fatih bana göre lig için standartın üstü bir kaleci.
                              Yarın kötü oynar sonraki 3-4 maç iyi performans gösterir. Bunlar olağan.
                              nihat sahin, Cen Gönen, Serkan Kirintil, Harun Tekin vs.

Fatih yerine yazilan isimlere bak
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Direkten dönen topa da sihirli dokunuş yapmış şimdi gördüm..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim