Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Öztürk

Ben anlamiyorum ve anlam vermekte zorlaniyorum bu sebepsiz karsilatirmalra.

Elinde suan Fatih ve Ibrahim var. Fatih 1461 de cok guzel maclar cikartip bize geldi ve uzun sureli sakatlik gecirdi.

Ikinci kaleci iken aniden kaleye gecmek zorunda kaldi. Defans hattimiz evlere senlik iken yedigi gollerde fazla hatasi olmamasina ragmen yerden yere vuruldu.

Suan kalecimiz Fatih ve destek olmuyorsaniz bile kostekligi birakin!

Goruse saygim var fakat bir insani rencide edip moral motivasyonunu bozmaniza saygim olamaz kusura bakmayin.

Gerekirse her gun aynisini her baslikta tekrarlarim butun oyuncularimiz icin.

Ahmet hasan mehmet rakip takimin topculari. Suan bana faydalari olmuyor cunku benim kalecim Fatihdir ve ona guvenmekten destek vermekten baska caremiz yok.

Allaha sukur ki kendi futbolcularimiz ona guvenmemezlik yapmiyor. Onlar bile ona guveniyor geri pasi atiyor.

Neden atmicak demeyiniz cunku amatorde bile guvenmedigin kaleciye geri pasi atmazlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Iyi paraya satilmasini degil faydali olmadigini dusunduklerinden diyorum. Saniyorum siz hep iyi olan yorumlari okuyup/dinlediniz.
      İyi olan yorumları dinlemedim sadece futbolu bilen adamlarla konuştuğum için geneli böyle düşünüyor. Sadece skor taraftarları Muslera'nın kötü olduğunu söyler. Onlara da kulak asmam. Galatasaray'ın savunma hattı çok kötü olduğu için Muslera çok gol yiyor

Neyse Muslera ile karşılaştırmak değil benim amacım Fatih'i. Yukarıda arkadaş konuyu oraya getirdiği için yorum yaptım

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avusturalya'lı kalecimiz, sonra sivas'i gitti.

Micheal Petkoviç.

simdi hatirladim ama benim yasim da Petranovici hatirlamaya yetiyor Petkovic onun yaninda altin eldiven sayilirdi

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cardozo'nun attığı son gol için "Ben bile yerdim o golü" demiş. Harbiden demişse iyi değil yani...
          "Ben bile" değil de "Ben de" olması lazım. Yanlışsam düzeltin ?

(UEFA)

Yorum

• Kaleciyi , kaleci ile kıyaslarsın.
            Daha sağlıklı bir kıyaslama için , aynı lig-kupa organizasyonunda görev yapan diğer kalecilerle kıyaslarsın...

Gidipte sokaktaki , karpuz indiren manav ile mi kıyaslayacaklar...

Hayret bir şey , yoruma bak hizaya gel...

Fatih , Tolga Zengin'den iyi kaleci.
            Cenk'ten iyi kaleci.
            Neden bjk ile kıyaslıyorum , medyaya göre onlar şampiyonluğun en önemli adayı...
            Fatih orada olsa banko ilk 11 oyuncusu.

Bizde ise Onur'un gölgesinde.

Cardozo'nun şutunu Fatih ben "bile" yiyebilirdum diyorsa , bu lafın meali TSL'de o topu Onur'dan başka çıkaracak kaleci yok demektir, cemaati müslimin .
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.12.2014, 14:34.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaleciyi , kaleci ile kıyaslarsın.
              Daha sağlıklı bir kıyaslama için , aynı lig-kupa organizasyonunda görev yapan diğer kalecilerle kıyaslarsın...

Gidipte sokaktaki , karpuz indiren manav ile mi kıyaslayacaklar...

Hayret bir şey , yoruma bak hizaya gel...

Fatih , Tolga Zengin'den iyi kaleci.
              Cenk'ten iyi kaleci.
              Neden bjk ile kıyaslıyorum , medyaya göre onlar şampiyonluğun en önemli adayı...
              Fatih orada olsa banko ilk 11 oyuncusu.

Bizde ise Onur'un gölgesinde.
              Serdar, her konudaki görüşüne büyük önem veren biri olarak çok şaşkınım.

Saygı duyuyorum elbet. Bu kez katiyetle katılmıyorum.

Fatih, Süper Lig seviyesinde bir kaleci değil hala benim için.
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serdar, her konudaki görüşüne büyük önem veren biri olarak çok şaşkınım.

Saygı duyuyorum elbet. Bu kez katiyetle katılmıyorum.

Fatih, Süper Lig seviyesinde bir kaleci değil hala benim için.
                Bu mesajını sakla , bana kalırsa.

1461'i ptt lige çıkaran kalecisiydi. Hocası değil.

Halen süper ligi kaldıracak mantaliteye sahip değil.
                Ama çok çabuk adapte oluyor.

Yıllarca şişire zeplin yaptıkları Cenk , Fatih'in yanında amatör kaleci.
                Bunu gol istatistikleri ile söylemiyorum.
                Git adamın yan toplarına bak karabük maçındaki savunmayı nasıl bozduğuna bak Asteras maçında yenilen golde savunmayı nasıl bozduğuna bak , son maçında 6 pas önünden topu tavana asacak adam gösteriyor , nasıl yere kapaklandığına bak... Neymiş , refleksleri iyiymiş , yahu bırakalım bu ezberleri biraz pozisyonların teknik analizini yapalım önce...

Tolga desen müzmin sakat. 6-7 sezon boyunca Trabzonspor'da yediği saç baş yolduran gollerden bir kolaj yapsak 5 saatlik belgesel çıkar. Alper hoca ile kariyerinin zirvesine çıktı. Şimdi ise yine normal seviyesinde. Ahlak , olgunluk bunlar saygı duyulan meziyetler ama futbolculuksa tartışma konusu , Fatih Tolga'dan daha iyi kaleci olacak , kimseyi ikna etme gibi bir saplantım yok. Sadece bekleyin diyorum.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.12.2014, 14:45.

Yorum

• Fatih 1461'de çokta iyi maçlar çıkartıyordu sonra kaybolmuştu ortadan şimdi kalemizi koruyor ilk maçlarda çok kötüydü ama şimdi toparladı kendini sporcular için özgüven çok çok önemlidir Fatih'te bu sorunu yaşadı bence ve düzeliyor yavaş yavaş yeni bir kaleci almak gereksiz bence Fatih'le devam edilmeli Onur gelene kadar.
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

Git adamın yan toplarına bak karabük maçındaki savunmayı nasıl bozduğuna bak Asteras maçında yenilen golde savunmayı nasıl bozduğuna bak , 6 pas önünden topu tavana asacak adam gösteriyor , nasıl yere kapaklandığına bak... Neymiş , refleksleri iyiymiş , yahu bırakalım bu ezberleri biraz pozisyonların teknik analizini yapalım önce...

Tolga desen müzmin sakat. 6-7 sezon boyunca Trabzonspor'da yediği saç baş yolduran gollerden bir kolaj yapsak 5 saatlik belgesel çıkar. Alper hoca ile kariyerinin zirvesine çıktı. Şimdi ise yine normal seviyesinde. Ahlak , olgunluk bunlar saygı duyulan meziyetler ama futbolculuksa tartışma konusu , Fatih Tolga'dan daha iyi kaleci olacak , kimseyi ikna etme gibi bir saplantım yok. Sadece bekleyin diyorum.
                    Mecburuz beklemeye zaten de inşallah yanılan olurum ne diyeyim.

Ben Cenk'i de Tolga'yı da çok abartmam zaten.

Mert Günok ikisinin de önünde zannımca.
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Git adamın yan toplarına bak karabük maçındaki savunmayı nasıl bozduğuna bak Asteras maçında yenilen golde savunmayı nasıl bozduğuna bak , son maçında 6 pas önünden topu tavana asacak adam gösteriyor , nasıl yere kapaklandığına bak... Neymiş , refleksleri iyiymiş , yahu bırakalım bu ezberleri biraz pozisyonların teknik analizini yapalım önce...

Asteras macinda bencede maci Cenk-Bilic verdi maci, ayni hatayi, Karabükde de yapttilar, direk kurtardi onlari.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Fatih Öztürk belkide formsuz olduğu içindir bilemicem ama yediği goller gerçekten komikti.

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cardozo'nun attığı son gol için "Ben bile yerdim o golü" demiş. Harbiden demişse iyi değil yani...
                          Ben bile demedi, ben de yerdim dedi.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            simdi hatirladim ama benim yasim da Petranovici hatirlamaya yetiyor Petkovic onun yaninda altin eldiven sayilirdi
                            Bilmez miyim Petronoviç'i.

Özellikle Lyon maçlarında biz atıyorduk Petronoviç yiyordu.

O'nu yediği golleri çılgın atlayışlarıyla güzelleştirmesi ve uzun saçlarıyla hatırlıyorum.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilmez miyim Petronoviç'i.

Özellikle Lyon maçlarında biz atıyorduk Petronoviç yiyordu.

O'nu yediği golleri çılgın atlayışlarıyla güzelleştirmesi ve uzun saçlarıyla hatırlıyorum.
                              Kendisi elle uzun oynayacağım diye fazla dönüp kendi kalemize gol atmıştı hatırladığım

Ayrıca miyop diyede söylenti vardı.
                              En son sason tarafından düzenlendi; 03.12.2014, 17:49.

Yorum

• fevkaladenin fevkinde olan kalecilerimizden biri de nihattır futbol uleması muhterem taraftarımızın "yetersiz" kontenjanından şutu yabıştırdığı fatih kardeşimizle mukayese edilebilmesi için şeyettireyim dedim
                                En son murtabit tarafından düzenlendi; 03.12.2014, 19:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim