Başkanı Vokan'ı gönderme kararından ötürü kutluyorum, bravo.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ediyorlar zaten merak etme. Edenler dediğin gibi çok ciddi destek de buluyorlar. Ama ben küfür ediyorlar diye işe gitmeyecek kadar dangalak değilim. Gitmezsem de kovsunlar zaten. Sen benim işçin olsan ben seni kovarım. Başkan da benimle aynı düşüncede sanırım o da kovar inşallah.İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesende işe girersin sana biri küfür eder küfür edenleri ben desteklerim senide kovarlar bende sevinirimSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Kafamdaki "Trabzonspor" her geçen gün yara alıyor...İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan az önce habertürk'teydi. 'Bunu ancak mahallede misket oynayan çocuklar yapar, profesyonel futbolcunun yapacağı iş değil bu, bu tarz bir şey yapan futbolcuyla çalışmayız...' tarzından şeyler söyledi.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Son yıllarda neredeyse hiçbir futbolcu Trabzon'dan güzel anılarla ayrılmıyor.İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı Vokan'ı gönderme kararından ötürü kutluyorum, bravo.
Yorum
-
Amin, inşallah.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun işte. Kulüp başkanı ayrı konuşur hoca ayrı. Mümkünse Volkan ile beraber sen de git IHO
Hoca kalsın ama iyi adam lan
Yorum
-
küfürü kaldırabilecek mideniz varsa çok güzel insanlar namusu gururu için yaşar ...İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdiyorlar zaten merak etme. Edenler dediğin gibi çok ciddi destek de buluyorlar. Ama ben küfür ediyorlar diye işe gitmeyecek kadar dangalak değilim. Gitmezsem de kovsunlar zaten. Sen benim işçin olsan ben seni kovarım. Başkan da benimle aynı düşüncede sanırım o da kovar inşallah.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
Başkan çok acele konuşuyor ve bence böyle yaparak Trabzonspora zarar veriyor. Aynen teknik direktörü olan bir takıma yeni teknik direktör getirdiğini söylemesi gibi.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan az önce habertürk'teydi. 'Bunu ancak mahallede misket oynayan çocuklar yapar, profesyonel futbolcunun yapacağı iş değil bu, bu tarz bir şey yapan futbolcuyla çalışmayız...' tarzından şeyler söyledi.
Yorum
-
çünkü volkan gibi sadri şener de amatördü.İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon yıllarda neredeyse hiçbir futbolcu Trabzon'dan güzel anılarla ayrılmıyor.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Alper'in başına gelen olaya üzülüp dangalak demeniz de gerçekten ibretlik.İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdiyorlar zaten merak etme. Edenler dediğin gibi çok ciddi destek de buluyorlar. Ama ben küfür ediyorlar diye işe gitmeyecek kadar dangalak değilim. Gitmezsem de kovsunlar zaten. Sen benim işçin olsan ben seni kovarım. Başkan da benimle aynı düşüncede sanırım o da kovar inşallah.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Abi satanist falan mısın? Bu kadar insanlıktan uzak, şeytanca bir hırsla niye saldırıyorsun adama??İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı Vokan'ı gönderme kararından ötürü kutluyorum, bravo.
Yorum
-
Burada doğruyu söyleyen başkan.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun işte. Kulüp başkanı ayrı konuşur hoca ayrı. Mümkünse Volkan ile beraber sen de git IHO
Loading %61..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum