Oynamamaya devam böyle iyisin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu yaptığın Volkan Şen'in son haftalardaki yükselen müthiş performansına gölge düşürmekten başka birşey değil . . .İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Henrique başlığından;9 # Osvaldo'
Yorum
-
Bu maçta da hatasızdı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kusursuzdu.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
En faydalı hali bu.İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep böyle devam.
Yorum
-
Şimdi dönüp bakıyorum da, Volkan Şen sizin takıma gelecek ve sen onun oynadığı futbolu beğenmeyeceksin deselerdi.
Hatta hatta bu futbol öyle bir hâl alacak ki nefret ettiğin anları olacak deselerdi açık açık küfür bile edebilirdim.
Keşke deselermiş. Şahsi söyleyeyim ben Volkan'dan çok şey bekledim. İlk 1 yıl yapamazsa sonraki yılında mutlaka ve mutlaka başarır dedim.
Ama geçen sezon ikinci yarıya başladıktan sonra zaten ümidi kesmiştim. Öyle durumlar çıkıyor ki karşıma düşünürken, Volkan'a bizim futbolcumuz gözüyle bakamıyorum, sahiplenemiyorum Volkan'ı ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
Devre arası yollanmalıydı,
''bu tip adamların bizimle çalışamayacağını beni tanıyan herkes bilir'' dediğin de tamam kurtulduk demiştim ama bizim başkanın kolpacı olduğunu unutmuşum,devre arası yollanır inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum