Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Volkan'dan iyi 11 hatta 14-15 futbolcu olduğu kesin. En azından onlar top kaptırınca Volkan gibi artist artist yürümüyorlar.
    ondan dolayı bu savunduğun oyuncular 10 cu sırada takım demek volkan koşsa bu takımda neler yaparmış siz futboldan bu kadar anlıyonuz sizin görüşünüz mustufa yumlu yasin halil olcan gibi topçuları yukarı çıkarmak volkan şuan trabzonsporda ilk 11 inde oynucak oyuncudur volkanın kalitesini kimseyle tartışmam tamam mı ..
    En son jojuk tarafından düzenlendi; 08.11.2012, 21:36.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Volkan kötü değil;
      başarısız.

Vasat bile değil.
      Takıma hiç katkı yapmadı neredeyse.
      Her oyuna girişinde, her mücadelesinde hatalar yaptı.

Volkan kalitesiz değil. isteksiz...

Ne hikmetse Şenol Güneş'i üç sezonda üç kupaya rağmen ilk başarısız döneminde ipe çekenler bu takıma Güneşin kesip attığı tırnak kadar bile katkısı olmayan Volkan'ı başımıza Messi ettiler...

Şahsi kanaatimce şu takımda kalmak adına en ufak bir tereddüdü bile varsa tez elden gönderilmelidir.

Gitmesi gerekenler listemde Barış Özbek'in peşinden gelir...
      "Trabzonspor bir çember gibi,
      her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
      - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Yetenekli ancak kullanamıyor.Bu zamandan sonrada kullanamaz herhalde.Gönderilmeli.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ondan dolayı bu savunduğun oyuncular 10 cu sırada takım demek volkan koşsa bu takımda neler yaparmış siz futboldan bu kadar anlıyonuz sizin görüşünüz mustufa yumlu yasin halil olcan gibi topçuları yukarı çıkarmak volkan şuan trabzonsporda ilk 11 inde oynucak oyuncudur volkanın kalitesini kimseyle tartışmam tamam mı ..
          Yazdığın isimlerden kısmen Yasin dışındakileri pek iyi görmüyorum ancak onların katkısı da Volkan'dan fazla. Volkan koşsa diyorsunuz e koşsun o zaman tutan mı var ?
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Tam bir hayal kırıklığı. Bir an önce gönderilmesi gerek. Benim 2-3 yıl önce izlediğim Barış Memiş, Volkan Şen'in yanında Messi kalır.
            En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 09.11.2012, 15:04.
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Olcan ile birlikte kadro disi kalmasi gereken bir diger oyuncu.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sezon basını hatırladıkca bır ah cekıyorum,tamam demıstım volkan oldu bu sezon ama maalesef :/

Sadece bır oyuncumuz degıl takımın cogu aynı durumda,takıma ıstek ve arzu asılanmamıs ustelık ozcan bızatı dedık ama ne sakatlıklardan kurtulabıldık ne de saha da dırı bır takım ..

Yorum

• volkan şeni çok ararız onun gibi bir yeteneği şenol güneş harcadı
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

volkan şeni çok ararız onun gibi bir yeteneği şenol güneş harcadı
                    hocam aramayız be bende çok begenirdim ama ciğeri 5 para etmez derler ya böyle bir adam gibime geliyor
                    adamda futbol adına trabzonspor adına hiç bir istek yok

görüşüne saygı duyarım
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
                    Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

• olum sen hala daha bu kulüptemisin

Yorum

adam futbolu unutmuş resmen ne alakası var Şenol ile.

kaç kere sahaya attıysa katletti takımı.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Bir futbolcunun performansını arayabilmek için daha önce sana birşey vermesi, takıma katkıda bulunması gerekir. Volkan ı kim aramışki bizde arayalım. 25-26 yaşına gelmiş bir futbolcu, futbol hayatı boyunca sadece 1 sezon takımına katkı verebilmiş, ondada 27 maç 6gol 7asist yapmış. Böyle en iyi zamanında bile sezonun 4 birini kaçımış ve normal göstermesi gerekenden extra bir performans sergilemeyen bir adamın neyini arayacak bu takım.

Not: ligin ortalama kanat oyuncularından mehmet eren poyraz'da geçen sene 4gol-7asist yapmış ama takımı şampiyon olmadığı için yada menejerleri iyi çalışmadığı için volkan gibi prim yapamamış. Kısaca volkan gibi çok oyuncu var bu ligde

Yorum

volkan adam gibi ciksin, topunu oynasin.. geldi geleli ne oynadi bu adam? oynadigi maclarda pranga mi vardi ayaginda?sallamak icin salliyorsun sadece.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yazdığın isimlerden kısmen Yasin dışındakileri pek iyi görmüyorum ancak onların katkısı da Volkan'dan fazla. Volkan koşsa diyorsunuz e koşsun o zaman tutan mı var ?

arkadasin dusuncesine gore hoca topu kaptir elin belinde gez demis volkana. kim bilir belki de cip falan takmislardir bacaklarina tam kosacakken kulubeden hoca dugmeye basip dizginliyordur volkani,

Yorum

• Beni çok yanılttı.

Bu futbol zekası sıfır olan adam yüzünden Şenol Hoca'ya sallamaya gerek yok, ha Şenol Hoca'nın hataları yok mu genel anlamda ?

Say say bitmez o ayrı konu.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim