günah makinası. topu ayağına alıp gereksiz çalım denemeleri ve top kayıpları ile taraftarı günaha sokan oyuncu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gol attı evet ama:
- Ronaldovari top danslar beni hasta ediyor, kaç tane böyle top kaybetti
- savunmaya az yardım ediyor
- hava toplarına hemen hemen hiç çıkmıyor
- Olcan gibi çok basit çalımlar yiyor
- halen takıma değil, kendine oynadığını düşünüyorum
Şimdi gol attı, gelecek maç yine oynar.... çıldırmaya hazır olun.
Yorum
-
Defansa azmı yardım ediyor yapma gözünü seveyimİlk olarak Sushi07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol attı evet ama:
- Ronaldovari top danslar beni hasta ediyor, kaç tane böyle top kaybetti
- savunmaya az yardım ediyor
- hava toplarına hemen hemen hiç çıkmıyor
- Olcan gibi çok basit çalımlar yiyor
- halen takıma değil, kendine oynadığını düşünüyorum
Şimdi gol attı, gelecek maç yine oynar.... çıldırmaya hazır olun.
Yorum
-
Rakibini kovalıyor ama savunma bilgisi çok zayıf keza Olcan'ın da öyle. Sağ açıkta oynayan adamın Hamit gibi savunma yapması lazım...İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansa azmı yardım ediyor yapma gözünü seveyimTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Görünüşte evet yardım ediyor, ama yediği çalımlar çok basit, baktı olmuyor ya faul yapıyor, ya kendisi düşüyor, keza aynı şekilde Olcan. Son maçlarda yediğimiz gollere bir bak Olcan kaç kere kaçırmış adamı.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansa azmı yardım ediyor yapma gözünü seveyim
Ben iki kanadın benzer savunmada sayıf oyunculardan olmasını riskli buluyorum. Yasin hücümda kötü, ama defansda iyi, Volkan tam tersi. Halil'e hep laf ediyorduk, ama kanatlarda oynadığı zaman, o kanatdan genelinde gol gelmiyor.
Yorum
-
penaltı yaptıran oydu 1 de gol attı yasinden 100000000000000000000000000000000000000000000000 kat daha bu takımda ilk 11 de oynacak 5 oyuncudan biridir..İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegolü atmış olabilirsin ama hala berbatsın.
kusura bakma..2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu nasıl ikilemdir anlamadım büyük çoğunluk kötü oynadığını söylerken, aradan birkaç kişi çıkıp mükemmel oynadı falan diyebiliyor. Penaltı Volkan'a yapıldı diye Volkan mı kahraman oldu yani enteresan. Soner o ara pasını atmasa Volkan ne yapacaktı acaba. Gol atmak meziyetse Aykut da attı yani. Volkan kalan 2 haftada 5 gol atsa da farketmez adam takımdaki yerliler arasında tavan ücreti alıyor Bursa'da kazandığı paranın 2 katını veriyoruz. Bu mudur yani hakkı? Değil ve bana verilen parayı hak etmedim dediği için Volkan'ı takdir ediyorum. Ayrıca maçın tamamını tekrar izledim. Kanattan yaptığı bindirmelerin hiçbirinde rakibini geçememiş. Açın 2009-2010 sezonundaki Bursa maçlarını izleyin. Bizdeki Volkan mükkemmelse oradaki nedir?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum