Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam orta yapıyorsun iyi güzel de kim vuracak ? Fatih tekke mi var içerde ?
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bir tek ben beğendim heralde.Volkan hırsıyla seneye sinyal veriyor.

Saçma orta açıyor diyenlere de soruyorum kafayı kim vuracak ? İstekli oynaması sevindirdi.Vuruşlar gol olmaya başlayınca off ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam orta yapıyorsun iyi güzel de kim vuracak ? Fatih tekke mi var içerde ?
        Burak Yılmaz var,Olcan adın var,Gustavo Colman var,Alanzinho var
        orta illa havadan kafa vurmalık pas atmak değildir
        BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• İlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak'ın kaç golü var kafayla .Colman diyorsun ya yuh .Sonradan gördüm Alan mı !

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Çoğunlukla kafa vurulur ama.Alanzinho burak olcan colman ne zaman ortadan top almış kafa vurmuş ?
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Hırsını takdir ediyorum ama ortaları maalesef Sabri'yi hatırlatıyor.
              teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak'ın kaç golü var kafayla .Colman diyorsun ya yuh .Sonradan gördüm Alan mı !
                Düzgün okursa kafa vurmalık pas değildir diyorum yani bu demek ki illa kafayla atmıcaklar golü orta yerdende yapılabilir ayaklada vurabilirler
                Burak,Olcan,Colman,Alan 4'ününde son vuruşları çok iyi daha 2 hafta önce alan golü halil'in yaptığı (yerden gelen)ortayla atmadı mı
                BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çoğunlukla kafa vurulur ama.Alanzinho burak olcan colman ne zaman ortadan top almış kafa vurmuş ?
                  Haydaa hala ne zaman kafa vurmuş diyosun yerden orta yapsın diyorum illa kafalık mı orta yapıcak.her orta kafalık olsaydı asistçi kalmazdı o zaman
                  Volkan zaten topla ceza sahasına giriyo daha niye kaldırsın topu bugün ilk yarıda vurduğu şutu düşün içerde burak,olcan boş birine verse gol bu da bi ortadır
                  BİZE HER YER TRABZON

Yorum

Bir tek ben beğendim heralde.Volkan hırsıyla seneye sinyal veriyor.

Saçma orta açıyor diyenlere de soruyorum kafayı kim vuracak ? İstekli oynaması sevindirdi.Vuruşlar gol olmaya başlayınca off ..
                    E her orta gol olmazda gol olacak yere kesilen orta var kesilmeyen orta var.Volkan kestiği ortaların yarısından fazlasını anlamsız noktalara kesti.Ayrıca ayağına aldığı her topla çizgiye kadar inip orta kesmek zorunda değil bununda söylenmesi lazım kendisine.

Bugün hiç beğenmedim açıkçası sonuca götürmeyen hırsda bir işe yaramıyor malesef.Seneye kadar kendini çok geliştirmesi lazım .Umarım başarılı olur.

Yorum

Düzgün okursa kafa vurmalık pas değildir diyorum yani bu demek ki illa kafayla atmıcaklar golü orta yerdende yapılabilir ayaklada vurabilirler
                      Burak,Olcan,Colman,Alan 4'ününde son vuruşları çok iyi daha 2 hafta önce alan golü halil'in yaptığı (yerden gelen)ortayla atmadı mı
                      İçerde adamın yok ki yerden atsan ne fayda

Yorum

• Kötüydün bu maç.Hele defansif anlamda sıfır katkı...

(UEFA)

Yorum

• her zamanki gibi rezalet. ezbere paslar, sıfır araya top atma, sürekli çizgide atakları eritme, defansa sıfır yardım.
                          Trabzonspor çapında değil.
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Futbolumu unuttun anlamadım bu maçta...
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

İçerde adamın yok ki yerden atsan ne fayda
                              Abi tamam da 90 dk boyunca hiç mi yok içerde adam ben hiç hatırlamıyorum volkan'ın içeriye düzgün bir pas attığını aldığını vuruyo

Burda kimse volkan'ın yeteneklerinden şüphe etmiyodur heralde,volkan'ın sadece daha basit oynaması lazım
                              BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Bu adam Trabzonspor gibi büyük bir takımın futbolcusu değil. Şımarık çocuklar gibi davranıyor, her hareketinde itiraz, burası Bursa değil, Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim