Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umutsuz Vaka..

Adriandan daha büyük bir kazık var.Bursaya Helal Olsun..Ama işte Volkan yerli,Edriyin Polonyalı!
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bir türlü bekleneni veremedi. Bütün ümidimizle iyi oynayacağı günleri bekliyoruz.

Yorum

• Kötü bir seri içindeyiz.Pazar günü bu durumu avantaja çevirmek ümidiyle.
        Yetenekli ve yararlı olabilecek bir oyuncu Volkan.
        Abuk sabuk yorumlarınızı kaybedilen bir maç sonrasının verdiği kızgınlıkla ona buna sataşarak aşamayız.
        Bu adam işimize yarayacak,az daha sabır.
        Geçen sene başında tribündan küfürler yağdırılan Burak taşıdı bizi yarışta,
        hiç güvenilmeyen yeteneğinin farkında olamadığımız Tolga tuttu bizi yarışta.
        En son halil ibo tarafından düzenlendi; 15.12.2011, 12:05.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Tamam çok formsuz ama birde bu adamın bursada serbest oyuncu olarak oynadığını burda ise sadece sağ kanata sıkıştırıldığını düşünün . Bursa da sağda solda ortada her yerde oynuyordu maç içinde . Ki bana göre en iyi olduğu yer forvetin arkası..

Yorum

• dün akşam çıkması gereken o değil henrique idi, ama nedense her maçın 60. dakikası kenara geliyor... bu nedenle kendisini göstermek için ekstra şeyler yapmaya çalışıyor...

Yorum

• * Ben sezon başı kampını yemeyen adamdan çok hayır beklememe açıkçası ...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• şampiyonlar liginde statü gereği oynayamayacağını öğrendiğimde üzülmüştüm, artık boşa üzüldüğümü anladım. tek endişem avrupa liginde oynayabiliyor olması
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Sabretmek lazım .
                  Twitter Adresim

Yorum

• Berbat takimin iyilerindendi. Ama biraz daha orta yapmayi calis bence.
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dün akşam çıkması gereken o değil henrique idi, ama nedense her maçın 60. dakikası kenara geliyor... bu nedenle kendisini göstermek için ekstra şeyler yapmaya çalışıyor...
                      KESİNLİKLE tek doğru yorum bu futbolu amatör de olsa oynayan biri olarak yapılmış bir yorum tebrikler
                      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• oyundan alınması hataydı.
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Volkan kaleyi dusunen ve devamli deneyen bir oyuncu (bazen sacmalasa da)...
                          Ama onun oldugu maclarda pozisyona girebiliyoruz. Senol hoca onu geriye yardim etmedigi icin aldi zannedersem. Takim icinde yardimlasmaya cok onem veriyor hoca ve nasil oynarsa oynasin gorevlerinden birini aksatani oyundan aliyor.
                          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Kaş yapmaya çalıştı ama göz çıkardı. Azminden şüphem yok ama olmadı bu maç.

Yorum

• cok top eziyor!

Yorum

• bursaspor'u şampiyon yapan adam, kadroya giremiyor nerdeyse..
                                hatalı olan Volkan mı yoksa Şenol hoca mı, ne tuhaf..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim