Halen biseyler ispatlamaya calisiyor ve Volkan in oynadigi takimda forvet pivot özellikler tasimali...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
maalesef günümüz futbolunda senin bölgendeki oyunculardan da fazla şeyler bekleniyor,mesela top tutmak aralara top atmak gerektiğinde ki hep gerekir 2. santrafor gibi golü koklamak...ama maalesef başın yerde 40 metre top sür sonra orta yap??????????poetricus
Yorum
-
GS'deki Hasan Şaş'ı izliyor gibi oluyorum. Sürekli çalım köşeye inme aynı oyuncuya tekrar çalım atma. Sırf çabalıyor kovalıyor diye biraz seviliyor ama katkı deseniz hâla kalitesinin altında. Bir de her oyundan çıktığında takım arkadaşının yanına gelmeyip, küskün bir şekilde köşeden çıkmasını anlayamıyorum. Vakit geçirmemek adına olduğunu falan da zannetmiyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Volkan bu maçta istekli oynadı ben öyle düşünüyorum. Birde kafa vuruşu pozisyonu vardı sanırım direğin yanından dışarı gitmişti. Bu maçta hırsı bir Volkan'ın birde Kaptanımızın yüzünde gördüm o nedenle Teşekkürler Volkan.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
ne olursa olsun en azından yürümüyor sahada ve yetenekli oldugu her halinden belli bir de esas olan kanat oyuncuları kkritik yerlerde topla buluşturulur ve malesef bizim takım bunu yapamadıgı için volkan hep aşırı extra seyler denemek zorunda kalıyor ve bir türlü tam olarak istediklerini yapamıyor........
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum