Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halen biseyler ispatlamaya calisiyor ve Volkan in oynadigi takimda forvet pivot özellikler tasimali...

Yorum

• maalesef günümüz futbolunda senin bölgendeki oyunculardan da fazla şeyler bekleniyor,mesela top tutmak aralara top atmak gerektiğinde ki hep gerekir 2. santrafor gibi golü koklamak...ama maalesef başın yerde 40 metre top sür sonra orta yap??????????
      poetricus

Yorum

• GS'deki Hasan Şaş'ı izliyor gibi oluyorum. Sürekli çalım köşeye inme aynı oyuncuya tekrar çalım atma. Sırf çabalıyor kovalıyor diye biraz seviliyor ama katkı deseniz hâla kalitesinin altında. Bir de her oyundan çıktığında takım arkadaşının yanına gelmeyip, küskün bir şekilde köşeden çıkmasını anlayamıyorum. Vakit geçirmemek adına olduğunu falan da zannetmiyorum...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Volkan bu maçta istekli oynadı ben öyle düşünüyorum. Birde kafa vuruşu pozisyonu vardı sanırım direğin yanından dışarı gitmişti. Bu maçta hırsı bir Volkan'ın birde Kaptanımızın yüzünde gördüm o nedenle Teşekkürler Volkan.
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• ne olursa olsun en azından yürümüyor sahada ve yetenekli oldugu her halinden belli bir de esas olan kanat oyuncuları kkritik yerlerde topla buluşturulur ve malesef bizim takım bunu yapamadıgı için volkan hep aşırı extra seyler denemek zorunda kalıyor ve bir türlü tam olarak istediklerini yapamıyor........

Yorum

• Cok kötü bir sezon gecirdi,bugünde tel tel döküldü.

Alirken cok para verdik ama hicbir katkisini da görmedik.

Gelecek sezon icinde kendisinden umutlu degilim, satilmasi hic de yanlis bir karar olmaz.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bugünkü takımdan çıkacak ilk oyuncu kesinlikle sen değildin. Ama ne yapalım demek ki Serkan'ın senden daha fazla şeyler yapacağını düşünmüş hoca!

Yorum

• bu adam bizim takımda oynayabilecek niteliklere sahip değil bence

Yorum

• Takıma bir türlü adapte olamadı

İyi de oynasa kötü de oynasa oyundan alınmasının bunun nedenlerinden biri olduğu görüşündeyim
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Genel olarak berbat bir sezon gecirdi. Mactada kötüydü.

Iyi bir kamp dönemi gecirmeli.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bazen çok etkili oluyor bazen ise çok etkisiz.

Bir ayar tutturamadı henüz.

Yorum

• güçsüz bence...buna iyi bir ekürü lazım

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• YENİ sezonda daha iyi olacaktır. Kuuvetli bir Volkan çok daha yararlı olacak.

Yorum

• benim gördüğüm kadarıyla tek yaptığı sıfıra inmeye çalışıp orta yapmak , sanki ortada koller var da vuracak ki gerçi ortaları da dağa taşa gidiyo

Yorum

• volkan evlenecekmiş hayırlı olsun şimdiden ben diyorum ki düzenli yaşamaya başlayınca bizim açımızdan çok daha iyi olacak
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim