Rakip takimlarin en tehlikeli silahi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Volkan Şen
Bursaspor şans eseri şampiyon oldu. 3 futbolcudan biri Volkan diğeri Sercan. Ne durumda oldukları ortada.İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemario balotelli ? pepe ? emre belezoğlu ? bunlar nasıl kişilkte bir topçu
ayrıca volkan bursasporu şampiyon yapan 3 topçudan biridir .. eleştirmek yerine yapıcı olun lütfen 1 ci haftadan bitirdiniz takımı
Volkan giydiği formanın farkında değil.
Yorum
-
O, o senede kaldı. Ne yaptı ondan sonra ne kattı üzerine ? Bize geldi ne verdi ?İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemario balotelli ? pepe ? emre belezoğlu ? bunlar nasıl kişilkte bir topçu
ayrıca volkan bursasporu şampiyon yapan 3 topçudan biridir .. eleştirmek yerine yapıcı olun lütfen 1 ci haftadan bitirdiniz takımı"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Bizim genellemeye değil özeleştiriye ihtiyacımız var işin içine Emre falan girdi mi konumuzdan saparız. Volkanın şampiyon olduğu seneye itirazım yok oynuyordu ne olduysa ondan sonra oldu sercanla ikisi bi havalandılar. Sercan istanbul aşkıyla soluğu Urfada aldı.. Volkanın istanbul aşkı vardı malesef bjk onu almadı. Bu maçı tekrar izle maloudaya karşı tavrını gör.. Kendi kendine triplerde. Ben hiçbir zaman bi maç futbolcu yargılamam.. Yapıcı ola ola Trabzonsporun geldiği son nokta bu.. Biz yapıcı olalım onlar bedavadan milyon dolarları götürsün..İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemario balotelli ? pepe ? emre belezoğlu ? bunlar nasıl kişilkte bir topçu
ayrıca volkan bursasporu şampiyon yapan 3 topçudan biridir .. eleştirmek yerine yapıcı olun lütfen 1 ci haftadan bitirdiniz takımı
Yorum
-
eleştirmekle bir şeyleri değişecekmi veya milyon dolarları götürdüler diye biz trabzonspordan vazmı geçecez trabzonspor da oynayan bütün futbolcuların art niyetli olduguna inanmıyorum fakat trabzonsporun kalitesinde topçular da az olduguna inanıyorum ben volkan şeni begeniyorum sizede yorumlarınıza da saygı duyarım o sizin görüşünüz istediğiniz gibi düşünebilirsinizİlk olarak kandemir_kubra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim genellemeye değil özeleştiriye ihtiyacımız var işin içine emre falan girdi mi konumuzdan saparız. Volkanın şampiyon olduğu seneye itirazım yok oynuyordu ne olduysa ondan sonra oldu sercanla ikisi bi havalandılar. Sercan istanbul aşkıyla soluğu urfada aldı.. Volkanın istanbul aşkı vardı malesef bjk onu almadı. Bu maçı tekrar izle maloudaya karşı tavrını gör.. Kendi kendine triplerde. Ben hiçbir zaman bi maç futbolcu yargılamam.. Yapıcı ola ola trabzonsporun geldiği son nokta bu.. Biz yapıcı olalım onlar bedavadan milyon dolarları götürsün..2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
siz benim ne dediğimi anlamıyorsunuz.. Madem eleştirmek bir şey değiştirmeyecek, o zaman yapıcı olsam ne değişecek, ben Volkanı poh pohlayınca mı birşeyler değişecek. Onlar milyondolarları götürüyor diye ben ömrümü adadığım takımdan vazgeçmem konuyu böyle bir yere çekmenize gerek yok.. Ama takımımın hakkını yiyen futbolcuya da göz yumamam. Dediğim gibi ben genelleme yapmıyorum şu an futbolcular değil direk isim vereyim Volkan-Colman takımın en art niyetli futbolcuları.. 1 maçla kimseyi ne yerin dibine sokarım ne göklere çıkarırım..İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeleştirmekle bir şeyleri değişecekmi veya milyon dolarları götürdüler diye biz trabzonspordan vazmı geçecez trabzonspor da oynayan bütün futbolcuların art niyetli olduguna inanmıyorum fakat trabzonsporun kalitesinde topçular da az olduguna inanıyorum ben volkan şeni begeniyorum sizede yorumlarınıza da saygı duyarım o sizin görüşünüz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz
Yorum
-
2 e 1 yakaladığımız ve inanmayarak attığın pas. Eğer o topu o stoperden geçiremiyorsan bırakacaksın.
Git !
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)
Yorum