Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rakip takimlarin en tehlikeli silahi.
    En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 01:34.

Yorum

• Volkan Şen

İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mario balotelli ? pepe ? emre belezoğlu ? bunlar nasıl kişilkte bir topçu
      ayrıca volkan bursasporu şampiyon yapan 3 topçudan biridir .. eleştirmek yerine yapıcı olun lütfen 1 ci haftadan bitirdiniz takımı
      Bursaspor şans eseri şampiyon oldu. 3 futbolcudan biri Volkan diğeri Sercan. Ne durumda oldukları ortada.

Volkan giydiği formanın farkında değil.

Yorum

• ben öğretmenim...

işsizim...

sen futbolcu(!)sun...

ve milyonlarca lira para alıyorsun...

lanet olsun böyle ülkeye...

defolup git artık...

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ayrıca volkan bursasporu şampiyon yapan 3 topçudan biridir .. eleştirmek yerine yapıcı olun lütfen 1 ci haftadan bitirdiniz takımı
          O, o senede kaldı. Ne yaptı ondan sonra ne kattı üzerine ? Bize geldi ne verdi ?
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• En kısa zamanda defolup gitmeni diliyorum.
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Bizim genellemeye değil özeleştiriye ihtiyacımız var işin içine Emre falan girdi mi konumuzdan saparız. Volkanın şampiyon olduğu seneye itirazım yok oynuyordu ne olduysa ondan sonra oldu sercanla ikisi bi havalandılar. Sercan istanbul aşkıyla soluğu Urfada aldı.. Volkanın istanbul aşkı vardı malesef bjk onu almadı. Bu maçı tekrar izle maloudaya karşı tavrını gör.. Kendi kendine triplerde. Ben hiçbir zaman bi maç futbolcu yargılamam.. Yapıcı ola ola Trabzonsporun geldiği son nokta bu.. Biz yapıcı olalım onlar bedavadan milyon dolarları götürsün..

Yorum

• İlk olarak kandemir_kubra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim genellemeye değil özeleştiriye ihtiyacımız var işin içine emre falan girdi mi konumuzdan saparız. Volkanın şampiyon olduğu seneye itirazım yok oynuyordu ne olduysa ondan sonra oldu sercanla ikisi bi havalandılar. Sercan istanbul aşkıyla soluğu urfada aldı.. Volkanın istanbul aşkı vardı malesef bjk onu almadı. Bu maçı tekrar izle maloudaya karşı tavrını gör.. Kendi kendine triplerde. Ben hiçbir zaman bi maç futbolcu yargılamam.. Yapıcı ola ola trabzonsporun geldiği son nokta bu.. Biz yapıcı olalım onlar bedavadan milyon dolarları götürsün..
                eleştirmekle bir şeyleri değişecekmi veya milyon dolarları götürdüler diye biz trabzonspordan vazmı geçecez trabzonspor da oynayan bütün futbolcuların art niyetli olduguna inanmıyorum fakat trabzonsporun kalitesinde topçular da az olduguna inanıyorum ben volkan şeni begeniyorum sizede yorumlarınıza da saygı duyarım o sizin görüşünüz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

eleştirmekle bir şeyleri değişecekmi veya milyon dolarları götürdüler diye biz trabzonspordan vazmı geçecez trabzonspor da oynayan bütün futbolcuların art niyetli olduguna inanmıyorum fakat trabzonsporun kalitesinde topçular da az olduguna inanıyorum ben volkan şeni begeniyorum sizede yorumlarınıza da saygı duyarım o sizin görüşünüz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz
                  siz benim ne dediğimi anlamıyorsunuz.. Madem eleştirmek bir şey değiştirmeyecek, o zaman yapıcı olsam ne değişecek, ben Volkanı poh pohlayınca mı birşeyler değişecek. Onlar milyondolarları götürüyor diye ben ömrümü adadığım takımdan vazgeçmem konuyu böyle bir yere çekmenize gerek yok.. Ama takımımın hakkını yiyen futbolcuya da göz yumamam. Dediğim gibi ben genelleme yapmıyorum şu an futbolcular değil direk isim vereyim Volkan-Colman takımın en art niyetli futbolcuları.. 1 maçla kimseyi ne yerin dibine sokarım ne göklere çıkarırım..

Yorum

• İlk olarak Capo tarafından gönderildi
                    Değişen hiçbir şey olmazdı, Henrique sığırı o pozisyonu da kaçırırdı.
                    tabi Birde Henrique'nin o topu nasıl yorumlayacağı var.. )

Yorum

• Volkan Şen

Bunun yeri arkadasi sercanin yani. Inanilmaz kotu, izlerken yoruluyorum.

Yorum

• 2 e 1 yakaladığımız ve inanmayarak attığın pas. Eğer o topu o stoperden geçiremiyorsan bırakacaksın.
                        Git !

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• sercan kaya gibi adamı sat bize karakter ve beyin yoksunu volkan şeni bırak

Yorum

• Volkan seni artık ben bile istemiyorsam sözün bittiği yer..

Yorum

• Bu adam amatörde bile oynayamaz.Mesele trabzonspor şefkati

Yorum

• Volkan şeni izlemek sabır ister.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim