İlk olarak Tolga tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Geçen sene 2.5 milyon euro istemişlerdi BJK'den. Bence yurtdışından tanınmamış yabancı alacaklarına 1 milyon euro verirler. Ama 1 milyon euro bonservisi de Anadolu kulüpleri arasında sadece Bursa, Eskişehir, Kayseri, Kasımpaşa ve Rize gibi takımlar verebilir...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
İnşallah verirler ben devre arası 500'e bile razıyım. Kumaşı iyi belki, ama ne bileyim Volkan Şen yaniİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene 2.5 milyon euro istemişlerdi BJK'den. Bence yurtdışından tanınmamış yabancı alacaklarına 1 milyon euro verirler. Ama 1 milyon euro bonservisi de Anadolu kulüpleri arasında sadece Bursa, Eskişehir, Kayseri, Kasımpaşa ve Rize gibi takımlar verebilir...
Doğru düzgün cümle kuramıyorum hakkında ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
Hacim. Ne 500 uİlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah verirler ben devre arası 500'e bile razıyım. Kumaşı iyi belki, ama ne bileyim Volkan Şen yani
Doğru düzgün cümle kuramıyorum hakkında ...
Ben ustune kendim odeyecem 500 u yeterki gitsin.
Bu kutsal formanin gordugu en vurdumduymaz,caliskan olmayan,umursamaz,taraftarla resmen dalga gecen,beceriksiz,beceremedigi gibi beceremedigi seyleri yapmaya calisan,ama yapamayan.
Yav dedin ya renkdas,okadar cok soylenecek sey varken hakkinda cumle kurulamayan
Bu formayi giyen hic bi futbolcudan nefret etmedim,sevmesemde saydim. Ama bu adamdan nefret ediyorum
En son M. Fatih ALEMDAR tarafından düzenlendi; 25.09.2013, 20:20.TRABZONSPOR
Yorum
-
Volkan Şen
Demek ki ben 2 yıl önde gidiyorumİlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor taraftarı MRA'dan 1 ay önde gidiyor...bunun biletini 1 ay önce kesmiştik biz...
Loading %61..
Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin
Yorum
-
Texsas forumuna girdim geldiği gün baktımki seviniyorlar..şöyle bi youm okudum: He He He Artık Trabzonspor bi top da Volkana Versin yoksa Volkan topu kimseye vermez..İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki ben 2 yıl önde gidiyorum
Loading %61..
Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin
Yedimiz kazığı o gün anlamıştım
Yorum
-
bu yeteneksiz herif sene başından beri trabzonspor camiasına oyun oynuyor ayrıca...rize maçındaki şovu,isteksiz tavırları,kadro dışı kalması...anlaşılan bursaspor'la anlaşmış bile.yönetim yerinde olsam 3-5 kuruşa bursa'ya vereceğime sözleşmesi bitene kadar kadro dışı bırakırım...yıllık ücreti sıkıntı ama buna değer...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Çok geç olsa bile bu seneki kadroda olan en olumlu işlerden biridir.Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum