Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Volkan Şen'e 1 Milyon € nakit verseler yanında Mustafa-Zeki'yi paket yapar yollarım Maddi piyasası çöktü bence. Takasta falan 300-500 sayarlar ...
    Geçen sene 2.5 milyon euro istemişlerdi BJK'den. Bence yurtdışından tanınmamış yabancı alacaklarına 1 milyon euro verirler. Ama 1 milyon euro bonservisi de Anadolu kulüpleri arasında sadece Bursa, Eskişehir, Kayseri, Kasımpaşa ve Rize gibi takımlar verebilir...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen sene 2.5 milyon euro istemişlerdi BJK'den. Bence yurtdışından tanınmamış yabancı alacaklarına 1 milyon euro verirler. Ama 1 milyon euro bonservisi de Anadolu kulüpleri arasında sadece Bursa, Eskişehir, Kayseri, Kasımpaşa ve Rize gibi takımlar verebilir...
      İnşallah verirler ben devre arası 500'e bile razıyım. Kumaşı iyi belki, ama ne bileyim Volkan Şen yani

Doğru düzgün cümle kuramıyorum hakkında ...
      9 # Osvaldo'

Yorum

• bursaya volkanı gönder al battagliayı her türlü iş yapar...
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Devre arasında gidecek büyük ihtimal.. Sonunda! Sırada Henrique var.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnşallah verirler ben devre arası 500'e bile razıyım. Kumaşı iyi belki, ama ne bileyim Volkan Şen yani

Doğru düzgün cümle kuramıyorum hakkında ...
            Hacim. Ne 500 u
            Ben ustune kendim odeyecem 500 u yeterki gitsin.
            Bu kutsal formanin gordugu en vurdumduymaz,caliskan olmayan,umursamaz,taraftarla resmen dalga gecen,beceriksiz,beceremedigi gibi beceremedigi seyleri yapmaya calisan,ama yapamayan.
            Yav dedin ya renkdas,okadar cok soylenecek sey varken hakkinda cumle kurulamayan
            Bu formayi giyen hic bi futbolcudan nefret etmedim,sevmesemde saydim. Ama bu adamdan nefret ediyorum
            En son M. Fatih ALEMDAR tarafından düzenlendi; 25.09.2013, 20:20.
            TRABZONSPOR

Yorum

• akşam antreman fotolarında mutlu gözüküyor.akşam akşam hüznüm oldu...
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Güle güle küçük emrah...

Yorum

• trabzonspor taraftarı MRA'dan 1 ay önde gidiyor...bunun biletini 1 ay önce kesmiştik biz...
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------

Yorum

• Volkan Şen

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzonspor taraftarı MRA'dan 1 ay önde gidiyor...bunun biletini 1 ay önce kesmiştik biz...
                    Demek ki ben 2 yıl önde gidiyorum

Loading %61..

Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demek ki ben 2 yıl önde gidiyorum

Loading %61..

Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin
                      Texsas forumuna girdim geldiği gün baktımki seviniyorlar..şöyle bi youm okudum: He He He Artık Trabzonspor bi top da Volkana Versin yoksa Volkan topu kimseye vermez..
                      Yedimiz kazığı o gün anlamıştım

Yorum

• bu yeteneksiz herif sene başından beri trabzonspor camiasına oyun oynuyor ayrıca...rize maçındaki şovu,isteksiz tavırları,kadro dışı kalması...anlaşılan bursaspor'la anlaşmış bile.yönetim yerinde olsam 3-5 kuruşa bursa'ya vereceğime sözleşmesi bitene kadar kadro dışı bırakırım...yıllık ücreti sıkıntı ama buna değer...
                        -------------

Yorum

• Bisey dicem bu basligi kapatsakmi? Sanki bizim takimin oyuncusu degilmis gibi davranalim falan, belki kendi gitmek ister sonra
                          Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Kadro disi kaldiysa, bu seneki en iyi transferimiz!

Ilk kez bir oyuncuyu havalimaninda davulla zurnayla kemenceyle ugurlamak istedim.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Çok geç olsa bile bu seneki kadroda olan en olumlu işlerden biridir.
                              Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                              https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• Hiç gelmedi aslında ruhen hep dışardaydı...
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim