Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bencilliğin dibine vurdu bu akşam.
    Bordomavi.net

Yorum

• Bi tane kale ve top alalım Volkana

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sezona iyi baslamisti.Yasin denen sifir gibi her Macta oynarsa gösterebilir Kalitesini.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Volkan dururken yasin neden ilk 11 başlıyo diyen olmuş cevap çok açık. Bu akşam sapara golden onceki pası yasin değilde volkana verseydi, volkan o topu sürer kaleye şut çekerdi top ya yan ağlarda kalırdı ya kalecinin üstüne giderdi ama yasin bekledi saparayı gördü ve asistini yaptı

Yorum

• Topu kaptırıyorsun onu anladık da neden geri dönüp pres yapmıyorsun ?
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Kısa ve net.böyle bencil olduğu müddetçe büyük takım futbolcusu olamayacak.Trabzonspora fayda getirmez.ederini veren kulüp varsa gönderilmeli.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Artistliği tavandaydı maçta ne hikmetse..

Yorum

• Olmuyor Volkan.Korkarım böyle gidersende hiç bir zaman olmayacak.Hızlısın,iyi adam geçersin bunlar bir kanat için önemli özellikler.Ama ne pas organizasyonlarına girersin ne de akıllı bir orta kesersin.Bari sürekli ileri geri çalış defansını rahatlat be Volkan.

Yorum

• Golde Yasinin attigi pasi kessen atmazdi bu adam.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Artistliği tavandaydı maçta ne hikmetse..
                      Yaptığı pas seçeneklerinde haklı olduğunu iddia etmiyorum fakat artistlik yapmakta sonuna kadar haklıdır, diğer futbolcuların olduğu gibi oda Şenol Güneş'i sevmiyor, onla çalışmaktan hoşlanmıyor.

Not: Diğer Oyuncular = Olcan, Alanzinho,Colman,Henrique,Sapara.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yaptığı pas seçeneklerinde haklı olduğunu iddia etmiyorum fakat artistlik yapmakta sonuna kadar haklıdır, diğer futbolcuların olduğu gibi oda Şenol Güneş'i sevmiyor, onla çalışmaktan hoşlanmıyor.

Valla Şenol hocada onla çalışmaktan çok memnun değildir sanıyorum her ne kadar kendisi aldırmış olsada.Volkanın şu aşamada kimseye trip atmaya hakkı yok bence.Biraz ışık göster ondan sonra tavrını yap.Ama hem fayda sağlamayacaksın hem de havaların 1500 olacak.Bana doğru gelmiyor.

Yorum

Hepsine eyvallah da Alanzinho oraya asla girmez. Adamı Ersun Yanal aldırdı ama genelde maç sonlarına doğru şans verdi. Bross geldi kadro dışı bırakmaktan beter etti. Sonradan oyuna sokup maç bitmeden çıkardı. Şenol Güneş ne yaptı?
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• sağ ayakla şutları bitti şimdi sol ayağa başladı volkan bey...maşallah ya canım benim
                            特拉布宗冠軍

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hepsine eyvallah da Alanzinho oraya asla girmez. Adamı Ersun Yanal aldırdı ama genelde maç sonlarına doğru şans verdi. Bross geldi kadro dışı bırakmaktan beter etti. Sonradan oyuna sokup maç bitmeden çıkardı. Şenol Güneş ne yaptı?
                              Ben haksızlık yaptı demiyorum yanlış anlaşılmasın, futbolcular ile oyuncular bence anlaşamıyorlar, yani nasıl söyleyim elektrikleri uyuşmuyor, hoca gitse performansları artar, yüzleri güler, böyle bir grup var takımda ve bu grup bence hain falan değil olmadı mı olmuyor işte.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Ben haksızlık yaptı demiyorum yanlış anlaşılmasın, futbolcular ile oyuncular bence anlaşamıyorlar, yani nasıl söyleyim elektrikleri uyuşmuyor, hoca gitse performansları artar, yüzleri güler, böyle bir grup var takımda ve bu grup bence hain falan değil olmadı mı olmuyor işte.
                                Demek istediğini anladım katılıyorum da ama dedim ya Alanzinho çalıştığı hocalardan en çok Şenol Hoca'yı seviyordur. 61 bin kişilik İBB maçında boynuna nasıl atlamıştı unutamam...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim