Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Volkan futbol oynadida bizmi gormedik?
    volkana şans verilmedi bu yıl ilk 90 dk oynatıgı maçta golünü attı karabüke
    şenol güneş kendini haklı çıkarmak için çok yanlışlar yapıyor
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Menajeri twitter üzerinden hocaya laf sokmak için çabalamış. Yazık
      dün adriana laf sokanlar bugün volkanı şeni göndermek isteyenler emre güralı direk ilk 11 de oynamadıgı halde şenol güneşi eleştirmeyenler yasin hiç bir şey yapmadıgı halde bu takım da oynarken eleştirmeyenler çok yanlış yapıyorsunuz volkan şen bu takımın en iyi topçularından biridir kim ne derse ne yorum yaparsa yapsın
      En son jojuk tarafından düzenlendi; 12.11.2012, 17:08.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• şimdi konuya derinlemesine inmek lazım

sorun volkan da mı?
        yoksa menajerinde mi?
        eğer menajerindeyse biraz baskı yaparsın adam çenesini kapar.o işi yöneticiler ya da volkanın kendisi yapacak.

ancak volkanda pek iyi oynamıyor.tamam yetenekli futbolcu ,iyi çalım atıyor ancak mental sıkıntıları var.

bilen bilir,serdar özkan için arda turan benden daha yetenekli demişti.aynı yaş grubundadır bu iki oyuncu.aynı zamanda çıkış yapmışlardır.
        yalnız serdar özkan'ın mental sorunları vardır.evet türkiyede yattaradan sonra en iyi çalım atan adamdır ancak alım attıktan sonra ne yapacağını bilmez.
        maç içerisinde kafasını bir gömer çalım çalım çlaım
        sonrası yok işte

bizim volkan da ve olcan da bu durumlar var.
        hayatlarını kanattan çalım atıp orta açmaya adamışlar.
        ha tabi bunu yapacaklar ancak her atakta bunu yapmaya çalışınca rakip yemiyor maalesef.
        yanına gelen tkaım arkadaşlarını kullanmadan bu iş olmuyor
        bu sıkıntıyı çözdü mü sorunu kalmaz.
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dün adriana laf sokanlar bugün volkanı şeni göndermek isteyenler emre güralı direk ilk 11 de oynamadıgı halde şenol güneşi eleştirmeyenler yasin hiç bir şey yapmadıgı halde bu takım da oynarken eleştirmeyenler çok yanlış yapıyorsunuz volkan şen bu takımın en iyi topçularından biridir kim ne derse ne yorum yaparsa yapsın
          Kendi adıma konuşayım. Adrian'a hiçbir zaman laf sokmadım aksine hep ilk11de çıkması gerektiğini savundum, Adrian'ın teknik ve zeki bir oyuncu olduğunu savundum. Şuan herkes Emre Güral'ın arkasında duruyor izlemek istiyor, yeteneklidir lafım yok ilk 11de olmasa bile sahaya çıkmasını isterim madem futbolcumuz verim alınsın ama şöyle birşey var ki Adrian sezon başından beri forma yüzü göremiyordu ne zaman ki hırslanıp formayı istedi işte o zaman yeşil çimlerin üzerine çıktı ve bunu gösterdi, eğer Emre o sahaya çıkmak istiyorsa Adrian'a sus diyeceğine iki dakika izleyip heveslensin. Sizin ve bir kaç kişinin ısrarla her maç kötü yorum yapmak için pusuda beklediği Yasin'in performansını gayet iyi buluyorum, adam takım oyuncusu. Peki size bir sorum olacak, Adrian'ın 2.golünde sizce Volkan sahada olsaydı o pası verir miydi? Ama Yasin bencillik yapmıyor ve pasını veriyor, size göre pasif görünen futbolcu görünmeyen takımıyla hareket eden bir kahraman. Yeri geldi buralarda Volkan'ı çok savundum şimdi ise onu takımda görmek istemiyorum, bunun sebebi attığı çalımlar değil artistliğidir. Volkan takım oyuncusu değil sadece bencil oynaması yüzünden söylemiyorum, takım arkadaşlarına el kol hareketi yapan azarlayan adam asla takım oyuncusu olamaz takımına bağlı olamaz... Tabi bunlar benim fikrim.
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Yasin Öztekin >>> Volkan

Nerde o sene başında bu sezona damga vuracak kadar iyi çalışan ve iyi başlayan Volkan?
            Burak gider adam olur dedik, Burak'ın rolünü de üstlenmeye çalışıyor(iş yapan tarafı hariç, sağa sola çemkiren, hep kendine oynayan rolünü)
            Açıkcası ümidimi kestim ama yetenekli futbolcu, Trabzonspor sürprizlerle dolu.

Yine de her türlü ben takımın hocası olsam banko Yasin'i oynatırdım.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Anlaşmış menajeri sanırım Beşiktaş ile öyle yazılıyor. İnşallah iyi bir şeyler alabiliriz karşılığında. Bu haliyle hiçbir takıma fayda sağlayamaz.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Volkan Şen'in menajeri Engin Kırkpınar: Beşiktaş'la %90 anlaştık. Aksilik olmazsa oyuncum devre arası Beşiktaş'ta.

Neyse demeyeceğim bir şey.
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• Aman güle güle gitsin. Volkan Şen oynayacak da biz de izleyeceğiz diye bekliyoruz iki yıldır. Ben çok umutluydum kendisinden ama olmayacak gibi. İstanbul takımlarına giderse hakkında iyi dileklerde bulunmam asla ama gidecekse de Beşiktaş'a gitsin.

Yanında Halil'i de kitleyip Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm ve İsmail Köybaşı'nı almak için pazarlık yapmalıyız.
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Sezon başında çok istekliydi.şahsen çok inandırmıştı bizi.bre kardeşim bir futbolcu bu kadar bencil,takım oyununa bu kadar uyumsuz vurdumduymaz kalabilirmi?bununla birlikte Olcanada yol vermek lazım.madem yapılandırmaya gidiyoruz bir an önce kurtulalım bunlardan.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Volkan Şen'in menajeri Engin Kırkpınar: Beşiktaş'la %90 anlaştık. Aksilik olmazsa oyuncum devre arası Beşiktaş'ta.

Neyse demeyeceğim bir şey.
                      Yahu kime ne dyeceksin ? Diyeceksen Senol Günese de.Volkanin hicbir Sucu yok.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bugün verilen bu haberi bizim yerel medyanın "Volkan Şen'in menajeri MÜJDELEDİ" diye vermesi de bizim durumumuza güzel bir özet.
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• anlamadim besiktasla o ahlaksiz nasil anlasiyor ki,eskiden mukaveleli futbolcu diye birsey vardi o kanun kalktida biz mi kacirdik

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu kime ne dyeceksin ? Diyeceksen Senol Günese de.Volkanin hicbir Sucu yok.

sozlesmesi devam ederken besiktas ile kiristiran oyuncunun sucu yok ama Senol Gunes suclu hani eyvallah hoca elestirilir de gitmek icin dotu tavana vuran adami savunup melek ilan edip , faturayi hocaya cikarmak ne acep.

Senol Gunes mi pazarlamis kendisini bjkye de diyeceksek Senol Gunese diyelim ?

Yorum

• Bu haber doğuruysa harika Oğuzhan veya Mustafa pektemek i alsak keşke

Yorum

• bjk ile anlaşmışsa bjk'den istenecek tek futbolcu oğuzhan'dır. oğuzhan+para karşılığı bjk'ye gönderilebiliyorsa hiç düşünülmeden gönderilmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim