Her hafta süper, oyunun her anı müthiş olsa zaten bize gelmezdi. Volkan'ın şu halinden 2-3 kademe atlaması gerekiyor. Bunu da başaracak yetenekte.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hedeflerin neler?
Buradan gitmek istemiyorum. Bir çok futbolcunun aklında İstanbul vardır. Bu sadece oynayacağınız kulüplerle alakalı değildir. Futbolcuların büyük çoğunluğu İstanbul’da yaşamak ister. Ama ben bu durumu aştım. Futbol oynamak için Trabzon’un iyi bir yer olduğunu biliyorum..
Yorum
-
kadroda bile yokİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşükür yedeğe düştü sonunda.
hasta herhaldeForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Ben de...İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sakatlığı sebebiyle 18'e dahi alınmayan adamın 2 günde takımla antrenmana çıkması normal mi? Nefret ediyorum bu çelişkilerden...
Belki de anlayacak ince zekâmız yoktur.
Yorum
-
Dediğim sakın yanlış anlaşılmasın, art niyet aramıyorum. Konuyu Şenol Güneş tartışmasına çevirmek istemem.İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan sapasağlam olduğu halde oyantılmadı yani.
Hay Allah kahretsin ya!
(bkz. imzam)
Fakat sizler de takdir edersiniz ki kulübümüz bazı konulara açıklık getirmede, cevap vermede çok yetersiz kalıyor.
Volkan Şen'i geçtim, bazı oyuncuların sakat olduğunu (?) ilk 11 açıklandığı zaman öğrendiğimiz oluyor. İşte ben bunu sevmiyorum...teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Maç öncesinde sakat olduğuna ben de inanmamıştım ama Şenol Hoca A Haber'deki yayınında buna açıklık getirdi. Maç öncesinde hem gripmiş hem de bileği dönmüş. Oyuncuların bu şekilde deplasmana götürülmesine ben de sıcak bakmıyorum. Maç öncesindeki sakatlıklar ve hastalıklardan dolayı deplasmanlara normalde 18+1 oyuncu götürülür ama biz genelde 18+2 şeklinde gidiyoruz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Geçen gün bi gazetede ayrılacağı yazıyordu..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum