Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal'la parlayacak adamlardan biri olarak görüyorum.Orta sahanın değişmez elemanı olursa kimse şaşırmasın.

Yorum

• Zeki yavruyu alirsa her mac küfür ederim ne zekisi? Adam top sürmekten aciz

Gesendet von iPad mit Tapatalk
      Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Kayserispor memnun değil mi acaba satın alsalar ya..
        En kötü ihtimal Karabük'e felan yollarız, Trabzonspor'da kalma ihtimali yok..

Yorum

• kilo vermesi durumunda iş yapabilir.özellikle dm pozisyonunda
          TEKKEBALL

Yorum

• iş yapacağı tek dm pozisyonu instagramdır.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Bursa,Başakşehir,Osmanlı gibi vasat üstü takımlar ister diye düşünüyorum.Takasta elimizi güçlendirebilir.

Yorum

• Mutlaka gönderilmesi gerekenlerden.
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mutlaka gönderilmesi gerekenlerden.
                  Bunun fotoğrafını koymamışsın avatara. Yusuf'ları çıkar bunu koy bari.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iş yapabilecekleri koyuyor ki diğerlerinin hiç şansı olmasın.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O kadar çok var ki özevlat, en muallakta olanları koydum. Önce şu Yumlu gitsin, revize ederiz avatarı.

Yumlu ve Yusuf mu iş yapabilecekler kardeşim ? Kaç sezondur izliyoruz, benim gram olumlu düşüncem yok kendileri hakkında
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kadar çok var ki özevlat, en muallakta olanları koydum. Önce şu Yumlu gitsin, revize ederiz avatarı.

Yumlu ve Yusuf mu iş yapabilecekler kardeşim ? Kaç sezondur izliyoruz, benim gram olumlu düşüncem yok kendileri hakkında
                        Her oyuncu bir güruhu temsil edyor :

Yumlu : Özevlatların başı yetenek seviyesine rağmen ilk 11 oynayan has Trabzonlu özevlat.
                        Yusuf: Trabzonlu olmayan ama Trabzon'da yetişen özevlat.
                        Yazıcı: Beklentisi olanların en umutlu olduğu özevlat

Avatarlardaki kompozisyonlara dikkat etmek lazım
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yusufa verdiğin desteği bağkura versen emekli olmuştun ne Yusufmuş abi.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Düşünce doğru olmasa da espri güzel

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              trabzonspor futbolcusuna destek vermek garip karşılanmamalı.bu varsa ben yokum yorumları çok doğru değil. iş eninde sonunda gelip ekonomiye, sürdürülebilir bir düzene, oyuncu gelişimine, uygun bir oyun sistemine bağlanıyor. yusuf olmadı gitsinle iş bitmiyor. bu anlayışla yeni yusuf bulursun. trabzonspor uzun bir süre daha maliyeti düşük gelişmesi gereken futbolcu bulunduracak kadrosunda. ne zaman elit bir takım oluruz ilk 11 için kıran kırana oyuncuların yarıştığı bir ekonomik güce kavuşuruz, o zaman daha acımasız da oluruz.

ayrıca yumlu ve yusuf'un karakteriyle ilgili konuşulanları da doğru bulmuyorum. ben hiç öyle bir kuşkuya düşmedim. ekrandan bana yansımıyor. hain, hizipçi laflarını kolay kullanıyorsunuz, insanları hedef gösteriyorsunuz. bu tehlikelidir. bu konunun çok bir önemi olmayabilir ama hayatın başka yerlerinde ciddi sorun çıkartacak tavırlardır. eğer yumlu kalırsa başkanın söylediği takım içi gruplaşmalarda parmağı olmadığı ortaya çıkar.bunu böyle yorumlamak lazım. sakatlık konusunda da sergen aklıma gelir. kasımpaşa maçında çapraz bağı kopan onur için numara yaptı, zaman geçirmek için yere yattı demişti. o kadar emin olmamak gerekir. klüp doktoru değilsiniz sonuçta. maça girmeyen erkan'ı alkışlayan taraftarın kafası karışık belli ki. bırakın yönetim yaptırımları uygulasın.bu konularda tedbir alacağını söyleyen yönetime güvenilsin. öz evlat falan dinlemeyecek ersun hocaya güvenilsin. millet vekilini eleştirip yumlu varsa ben yokum diye yönetime baskı yapılmasın.
                              En son artvints tarafından düzenlendi; 02.06.2016, 14:41.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                trabzonspor futbolcusuna destek vermek garip karşılanmamalı.bu varsa ben yokum yorumları çok doğru değil. iş eninde sonunda gelip ekonomiye, sürdürülebilir bir düzene, oyuncu gelişimine, uygun bir oyun sistemine bağlanıyor. yusuf olmadı gitsinle iş bitmiyor. bu anlayışla yeni yusuf bulursun. trabzonspor uzun bir süre daha maliyeti düşük gelişmesi gereken futbolcu bulunduracak kadrosunda. ne zaman elit bir takım oluruz ilk 11 için kıran kırana oyuncuların yarıştığı bir ekonomik güce kavuşuruz, o zaman daha acımasız da oluruz.

ayrıca yumlu ve yusuf'un karakteriyle ilgili konuşulanları da doğru bulmuyorum. ben hiç öyle bir kuşkuya düşmedim. ekrandan bana yansımıyor. hain, hizipçi laflarını kolay kullanıyorsunuz, insanları hedef gösteriyorsunuz. bu tehlikelidir. bu konunun çok bir önemi olmayabilir ama hayatın başka yerlerinde ciddi sorun çıkartacak tavırlardır. eğer yumlu kalırsa başkanın söylediği takım içi gruplaşmalarda parmağı olmadığı ortaya çıkar.bunu böyle yorumlamak lazım. sakatlık konusunda da sergen aklıma gelir. kasımpaşa maçında çapraz bağı kopan onur için numara yaptı, zaman geçirmek için yere yattı demişti. o kadar emin olmamak gerekir. klüp doktoru değilsiniz sonuçta. maça girmeyen erkan'ı alkışlayan taraftarın kafası karışık belli ki. bırakın yönetim yaptırımları uygulasın.bu konularda tedbir alacağını söyleyen yönetime güvenilsin. öz evlat falan dinlemeyecek ersun hocaya güvenilsin. millet vekilini eleştirip yumlu varsa ben yokum diye yönetime baskı yapılmasın.
                                Eline sağlık kardeşim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim