Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir oyuncuyu isteyip istememek kişinin özgür iradesidir ancak "O varsa ben yokum" takımdan uzaklaşmak için bir bahanedir. Bu da pek doğru bir davranış değil.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trabzonspor futbolcusuna destek vermek garip karşılanmamalı.bu varsa ben yokum yorumları çok doğru değil. iş eninde sonunda gelip ekonomiye, sürdürülebilir bir düzene, oyuncu gelişimine, uygun bir oyun sistemine bağlanıyor. yusuf olmadı gitsinle iş bitmiyor. bu anlayışla yeni yusuf bulursun. trabzonspor uzun bir süre daha maliyeti düşük gelişmesi gereken futbolcu bulunduracak kadrosunda. ne zaman elit bir takım oluruz ilk 11 için kıran kırana oyuncuların yarıştığı bir ekonomik güce kavuşuruz, o zaman daha acımasız da oluruz.

ayrıca yumlu ve yusuf'un karakteriyle ilgili konuşulanları da doğru bulmuyorum. ben hiç öyle bir kuşkuya düşmedim. ekrandan bana yansımıyor. hain, hizipçi laflarını kolay kullanıyorsunuz, insanları hedef gösteriyorsunuz. bu tehlikelidir. bu konunun çok bir önemi olmayabilir ama hayatın başka yerlerinde ciddi sorun çıkartacak tavırlardır. eğer yumlu kalırsa başkanın söylediği takım içi gruplaşmalarda parmağı olmadığı ortaya çıkar.bunu böyle yorumlamak lazım. sakatlık konusunda da sergen aklıma gelir. kasımpaşa maçında çapraz bağı kopan onur için numara yaptı, zaman geçirmek için yere yattı demişti. o kadar emin olmamak gerekir. klüp doktoru değilsiniz sonuçta. maça girmeyen erkan'ı alkışlayan taraftarın kafası karışık belli ki. bırakın yönetim yaptırımları uygulasın.bu konularda tedbir alacağını söyleyen yönetime güvenilsin. öz evlat falan dinlemeyecek ersun hocaya güvenilsin. millet vekilini eleştirip yumlu varsa ben yokum diye yönetime baskı yapılmasın.
      Hiçbir zaman Yusuf yada Yumlu hakkında hain yada benzeri bir şey söylemedim. Beceriksizliklerini dile getirdim hep.
      Ne Yusuf ne Yumlu bu takımda oynayacak yeteneğe ve potansiyele sahip değiller. bu durumu dramatize etmeye gerek yok.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiçbir zaman Yusuf yada Yumlu hakkında hain yada benzeri bir şey söylemedim. Beceriksizliklerini dile getirdim hep.
        Ne Yusuf ne Yumlu bu takımda oynayacak yeteneğe ve potansiyele sahip değiller. bu durumu dramatize etmeye gerek yok.
        dramatize mi? forumu okumuyorsun heralde sen. neyse önemli değil. ben katılmıyorum. hocaya güveniyorum bu konuda. yetenekli olduğunu düşündüğün futbolcuları söyle ona göre konuşalım.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dramatize mi? forumu okumuyorsun heralde sen. neyse önemli değil. ben katılmıyorum. hocaya güveniyorum bu konuda. yetenekli olduğunu düşündüğün futbolcuları söyle ona göre konuşalım.
          Dediğimde yanlış birşey mi var? 'dramatize' kullanılmaması gerek bir cümlemidir? Yetenekli olduğunu düşündüğüm futbolcuları kendi başlıklarında belirttim. Burası Zeki Yavru başlığı bana göre yeri değil zira burada yetenek yazarken elim klavyeye titreyerek gidiyor.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dediğimde yanlış birşey mi var? 'dramatize' kullanılmaması gerek bir cümlemidir? Yetenekli olduğunu düşündüğüm futbolcuları kendi başlıklarında belirttim. Burası Zeki Yavru başlığı bana göre yeri değil zira burada yetenek yazarken elim klavyeye titreyerek gidiyor.
            gitmediğinde ne yapacaklarını söyleyen arkadaşlar, hain lafını dilinden düşürmeyenler olayı daha çok dramatize ediyor.ben bunu işaret ediyorum. sadece sana değildi ilk mesaj. genel olarak bir değerlendirme de yaptım.

Yorum

• Acaba Zeki'yi Çin'e gönderemez miyiz?
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• ....Yeni yıldız transferimiz....

Lampard, Xavi vs. derken bu sene ''Bale'' style ile gönüllerde yine taht kuracağı aşikar olan genç yıldızımız, 61 numaranın medahi iftiharı:
                Yavruuuuu
                Zzzzeeekiiii...!
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• tek isteğim şuna 61 numara verilmesin
                  #50 Jackson Avelino Coelho
                  #7Miroslaw Szymkowiak
                  #61 İbrahima Yattara

Yorum

• eğer fizik olarak fit olursa iş yapar enerji kontenjanından.son çekilen foto da fit görünüyordu.
                    TEKKEBALL

Yorum

• rotasyonda olmalı orta sahada oynayabiliyor.

Yorum

• Lütfen zeki sadece işine odaklan, rakiple ve hakemle didişme ...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lütfen zeki sadece işine odaklan, rakiple ve hakemle didişme ...
                          Böyle didistigini gördükce sanki bi an emre belözoglunu görüyorum.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Olmayacak. Olmayacak. Olmayacak.
                            Twitter Adresim

Yorum

• Yedekte durabilecek, uygun maliyetli bir oyuncu. Saç, sakal, dövme gibi artistlik hareketleri bırakması lazım.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Tavırları , saçı sakalı , Trabzon'lu kimliğini bir kenara bıraksak sadece futbolu ile değerlendirsek bu çocuğu ; gerek hırsıyla , mücadelesiyle, futboluyla gerekse düşük maliyetiyle Trabzonspor'un yedek kadrosunda bulunmayı hakeden bir çocuk.

Eleştiri aldığı konular çoğunlukla saha dışı.Saha içinde kimse kendisinden aşırı bir performans beklemiyor zaten sağbeki yedeklemesi dışında.

Bu eleştirileri bertaraf etmek de kendi elinde.Biraz çeki düzen vermeli hal hareketlerine, gerisi gelir zaten.
                                #Dik oyna

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim