Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bagcık çözülmesi normal herkesin başına gelir

Ama bağcıklarını çözdüksen sonra adamlar gol atacak senin açığını kapatacak sen ise sallana sallana gidiyosun ama hakeme kosa kosa gidiypsun golden sonra

Topcu falan değilsin kardeşim kusura bakma yüreğiyle oynayan cok topcu var

Bu zihniyetler yüzünden ozan tufanlar banko oynarken batuhanları biz 1461 gönderdik

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu ayakkabı mevzusu hata, konsantrasyon eksikliği vs. ile geçiştirilebilecek masumane bir konu değil.

orada kramponun bağcıkları gerçekten çözülmüş mü araştırmak gerekiyor. görüntülerin iyice incelenmesi lazım.

ayrıca taç kullanıldıktan sonra bile reaksiyon vermiyor pozisyona.

sezon başında ersunun kovulduktan sonra ki açıklamalarını herkes okumuştur. emre-volkan ikilisi teknik direktörün kuyusunu kazıyorlar.

aynısı bizim takımda olmuş olabilir mi?

hocanın takımı sabote edenler var açıklaması vs.

kimseyi peşinen suçlamayayım ama burnuma pis kokular geliyor.

kesinlikle araştırılmalı, özellikle görüntüler iyi izlenmeli
      + o kadar hata yaptıktan sonra özgüvenini(!) hiç kaybetmemis bir şekilde çıkarken kaptirdigi 2 top ile de kalemizde pozisyonlar verdik.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        + o kadar hata yaptıktan sonra özgüvenini(!) hiç kaybetmemis bir şekilde çıkarken kaptirdigi 2 top ile de kalemizde pozisyonlar verdik.
        İhanetten aklıma bu geldi.Kendi kalesine attığı gol bile bilerek atmış gibi saçma sapan.Ulan yatacak yerin yok Zeki
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 2 yıldır söyleye söyleye tüy bitti dilimde ama herkes bana muhalif oldu. İlk izlediğim maçtan beri söyledim bir kişi eksik oynarım takıma almam Göksu Alhas'ın hakkı yendi bence o daha çok haketmişti o formayı .

Yorum

• Trabzon sokaklarında binlerce çocuk var futbol aşığı hepsi de zekiden çok daha yetenekli hiç şüphesiz onlar Trabzonspor için hayaller kurarken,her maç sonrası hüsran yaşarken zekiyi avrupaya falan maçlara götürüp gezdirmeleri bana çok komik geliyor. Hepsi durumun farkında ama nedir bu zeki sevdası anlamış değilim yeter artık !

Yorum

• kötü kötü kötü.. Trabzonspor formasını giymek bu kadar kolay olmamalı...

Yorum

• o kadar transferden sonra takımda kalmasına hatta il 11 oynamasına anlam veremiyorum, nereden geliyor bu torpil?
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Hocadan, babadan, akrabadan, nereden gelirse gelsin torpilli futbolcudan iğrenirim. Şu sıralar dünyanın en yerel medyası da kendisini savunma saferberliği başlatmış durumda. Hayırlı olsun.

Yorum

• şu forumdan hangimiz Trabzonspor 11 inde oynasak yüreğiyle oynamaz? Demek ki yüreğiyle oynamak yetmiyor yetenek lazım...
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Artık bağcıklı ayakkabıdan nefret ediyorum. Düz kundura giyeceğim.
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• mücadelesine laf yok ama maalesef yeterince yetenekli degil
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Güle güle Yavru'm güle gülee..
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Sahada kafası koparılmış tavuk gibi bir o yana bir bu yana telaşlı şekilde kendini boş yere yırtarak koşmak mücadele etmek olmuş..

Yeteneği olmayan, kendini gram geliştirememiş ve nüfus kağıdı kontenjanından oynayan futbolcuları hiçbir zaman sevmeyeceğim.

Zeki gitsin uzun sokakta esnaflık yapsın, daha faydalı olur vatana millete.

Yorum

• Kendisinden oldum olası hazzetmem,
                              Trabzonspor'a asla layık görmem,
                              Futbolcu olduğuna dahi inanmam;
                              Ancak insan olduğuna inanıyorum; lütfen yorumlar, eleştiriler ve tepkiler linç kampanyasına dönüşmesin ve Allah bizi Zeki gibi yeteneksiz oyuncuları takımın değişmezi kılan zihniyetten kurtarsın.

Yorum

• takımda 10 kisi kalsa maca 10 kişi cikarim yine de seni oynatmam en azindan rakip 11 kişi oynasın
                                aklima geldikçe sinirleniyorum adam bildiğin 1 asist 1 golle oynadi Karabük maçında
                                VHH varken sakatlik olmadıkça daha zor forma giyer Ts den uzak olda nereye yakin olursan ol
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim