Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allahim LUTFEN YAPMA

Yorum

• Kapasitesini bilsin, kahramanlık yapmasın, bölgesinde sağlam durmaya çalışsın yeter. Lig de üst sıralara tutunmaya çalışacağız, bu arada bir miktar süre alacak, ucuz rotasyon oyuncusu...

Yorum

• gelicek ve rotasyonda olsa kadroda olacak.

Yorum

• Vasat topçu kral kabadayı..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Xeki'nin bu kulübe geri dönmesi küçülme değil, küçük düşme olarak tanımlanır sadece ...
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geliyor gönlümün efendisi..
              ölürsem kabrime gelmeee istememmm
              diğerlerinden farklı...öteki...
              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• tekrar kayseriye kakalıyabilir bence 200 bin euro ayarında birşey gelebilir bile
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Memlekette topçu kalmamış geri geliyor VAH VAH
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Futbolculuğu için "hadi yerlinin yerlisi, az paraya rotasyon oyuncusu olarak kalsın" denebilir.

Yalnız karakteri büyük sıkıntı, yeni oluşacak takımda "burası benim çöplüğüm" havalarıyla bir başbelası olabilir. Fatih Tekke de bazen kabadayılıklarıyla başa bela oluyordu ama, adamda dünya çapında bir yetenek ve oyun görüşü vardı.
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• orta sahada yetersiz olduğu için sağ bekten kadroya sokulmaya çalışıldı ama sağ bek için daha da bir yetersiz. sağ bek dediğin güçlü kuvvetli, hızlı disiplinli oyuncudur. zeki'de hız kondüsyon yok, nefesi bitince saçmalamaya başlar. işgüzarlık potansiyeli yüksek. pas yaparken kafayı kaldırıyor bakarak oynuyor tek olumlu yanı bu.ikili mücadele sıfır. yeni kurulan takımda karakteriyle sorun yaratacak oyunculardan birisi olabilir.çok dikkat etmek lazım. bu tip oyuncular az iş çok laf, çok reklam düsturunu benimsemiştir. kadroya da öyle girdiğini düşünüyorum. tv'lerde falan hakkında olumlu konuşan yazarlar gördüm. hakan ünsal çok dolu bir çocuk falan dedi. bir şekilde başarıyor insanları etkilemeyi bilmiyorum. uyanık olsun yönetim.

Yorum

• Bizim lig o kadar dandik ki Ersun hoca gümüş kadroya almış bunu

Yorum

• Zeki için herkes ne dedi?
                          - Torpille oynuyor, tanıdığı var, 2 . lig topçusu olmaz.

Ama baktığımız zaman adam Kayseri'de en fazla süre alan oyuncu ve takımın ligde kalmasında doğrudan payı var.
                          Yani oyuncu Trabzonspor olmasa da süper lig seviyesinde.
                          Burada dalga geçenler öncelikle eski laflar için bi özür dilemeli.

Yorum

• kayserinin bu sezonki kötü performansının baş sorumlularından aklıyla oynamıyor aynı engin gibi ancak engindeki yeteneğin yüzde biri bile yok takasta kullanılır yada 100-200 bin euroya gider
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Şanslı çocuk.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Tff ikinci ligde Yusuftan kat be kat daha üstün bir futbolcuydu. Her zaman derim; ne zamanki Şenol Güneş alt yapı kontenjanından ceza yemeyelim diye kulübeye oturtup iki sene boyunca maç pratiği yaptırmadı, o zaman kaybettik bu çocuğu.

Trabzonsporun sözleşmeli futbolcusu ama 2 sene maç yapmamış. Olacak iş mi? Kendi takımında bıraksaydılar en az Yusuf kadar katkı yapardı, sonrası Allah Kerim. Onu bile yapamadı.

Artık iş işten geçti. Gitsin orta sıra bi Anadolu takımında ekmeğinin peşinde koşsun. Trabzonspora vereceği bir şey yok.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim