Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cırt cırtlı krampon giysin bundan sonra daha az sorun yaşar.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• YA HAYIR! BU haftanin en kotu haberi olabilir. Takima geri dondu agliyacam yemin ediyorum. Ulan Mustafanin ne sucu vardi keske o kalsaydi da sen gideydin
      En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 06.02.2015, 00:41.

Yorum

• Iho tukurdugunu ilk defa yalamadigi icin ben sasirmadim sahsen.

Yorum

• İnanmıyorum, inanamıyorum, inanmak istemiyorum, inanasım gelmiyor ....

İHO yine tükürdüğünü yaladı. Ya nasıl bir adam çıktın, seni gidi futbol paydaşı seni. Hani bu adamlar affedilmeyecekti. Sırf bu yüzden sana oy verirdim.

Çöktüm, moralmen yıkıldım, bu gece nasıl uyuyacağım şimdi. Of Allah'ım oooooof. Niye Denizlispor, Akçokoca Belediyespor, Siirt Köy Hizmetleri yada Yalıspor filan teklif götürmedi bu adama. Üstüne para verseydikte gitseydi. Aaaaah ah.
          ...

Yorum

• Keşke kulüpte futbolcu olarak değil de çaycı ya da malzemeci olarak bulunsa daha faydalı olur.

Yorum

• bosingwa zekinin tırnağı olamaz

Yorum

• İlk olarak Tansu Onur Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bosingwa zekinin tırnağı olamaz
                https://www.youtube.com/watch?v=TNcmv9so3m0
                Yılın en güzel esprisi oscarı goes to Tansu Onur Erdoğan
                ...

Yorum

• İlk olarak zivaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Keşke kulüpte futbolcu olarak değil de çaycı ya da malzemeci olarak bulunsa daha faydalı olur.
                  Bari şu meslekleri kuçumseme huyunu bırakın...çaycılık ya da malzemecilik ayıp bir şey mi? Zeki insanlar yapamaz mı?

Yorum

• İlk olarak zivaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Keşke kulüpte futbolcu olarak değil de çaycı ya da malzemeci olarak bulunsa daha faydalı olur.
                    İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bari şu meslekleri kuçumseme huyunu bırakın...çaycılık ya da malzemecilik ayıp bir şey mi? Zeki insanlar yapamaz mı?
                    Harbiden yaaa, Zeki'den ne çaycı olur ne malzemeci. Zeki'yi bu mesleklere layık görerek çaycı ve malzemeciyi gerçekten küçümsedin renktaş. Kınıyorum seni bu yüzden. Takıma en faydalı ZEKİ Trabzonspor maçını evden izleyen Zeki'dir.
                    ...

Yorum

• Zeki' nin yaptığı yanlış herneyse artık affedildi tamam o ayrı konu da, bu futbolunu napacağız ? Bu adamdan topçu olmayacağını 75 Milyon biliyor artık. Balıkesirspor'un bile istemediği bu adamı bir daha sahada görürsem o tribünlere beni çeken son şey de gider.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bu takımın Zeki'ye mi yoksa Mustafa'ya mı daha çok ihtiyacı vardı, bence kesinlikle Mustafa.

Şimdi Mustafa'yı gönderip iki gün sonra da Zeki'nin affedilmesini nereye bağlayalım.

Bir hareketinizde de tutarlı olun.

Yorum

• Şimdi futbolcu , futbolcu olarak kötüdür , senin ihtiyacın yoktur bu ayrı bir tartışma konusu ancak : Mustafa'nın affedilmemesine buna karşın Zeki'nin affedilmesine ver yansın eden genç arkadaşlar , meselenin iç yüzünü biliyor mu gerçekten ? Yoksa biliyormuş taklidi mi yapıyorsunuz ?

Yorum

• yönetim nereden tutsa elinde kalıyor..........
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Vahidin başarısızlığını örtmek için 2 futbolcusunu harcadığını ve tırt nedenlerle bu adamların kadrodışı bırakıldığını söylemiştik zaten o dönem.Bu 2 futbolcuya hain muamelesi yapanlar bu af edilme hakkında ne düşünüyorlar acaba?Yönetim kurulu saha içinde hainlik yapan ve Trabzonsporun kaybetmesi için çaba gösteren oyuncuları mı affediyor bu durumda?Yumlu da Eskişehirde iyi performans gösterirse sezon sonu affedilecektir...

Yorum

• zekiye sahip çıkalım,,,zekiye sahip çıkalım
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim